שבת שלום מיריחו!

kropacsek

New member
שבת שלום מיריחו!

כאן, מול הקזינו אעשה שבת ואחלום על שלום.

אלהלה

New member
אה - לא להמר בכל המשכורת!!!

בעצם לא להמר בכלל כל הכסף הזה שם הולך לגבריאל רגב (ג'יבריל רג'וב
) ותהנה ממזג האוויר - אם לא חם מידי. ולא להפוך סתם אבנים -יש נחשים מתחת. בקיצור תעשה חיים

דרדרית

New member
הזהר מהימורים.../images/Emo8.gif

חוצמזה- תעשה טובה ותוותר גל על החומוס בעיר. טוב? אמנם שמעתי שהחומוס שם "פיצוץ"- אבל למה לנסות?

ברק 188

New member
גיל,גיל כאן ברק אני איך נשמע עבור..

יריחו טוב מאוד אז ד"ש ליהושוע בן ( לא מכיר)נון שלך, ודרכך ממני לרחב הז.. תר(גיל).ועוד שאלה שומע גיל, כחובב מושבע לבירות לא...לא...לירות ,ב י ר ו ת
(הסמל המסחרי שלך)שם בקזינו? גיל טומי(גן)על השחור בדרכו אליך עם חמים וטעים ולקינוח הריגו יאנצ'י של liti ואחרי קינוח לך תנוח חג שמח ושלום בוא יבוא,רות עבור. רק ברק.

טומי*

New member
מוזר, אבל אני ממש מתגעגע לשרות...

המילויים שעשיתי שם באיזור. ממש בכניסה ליריחו היה מחנה חנן,ושם היתה מרפאה איזורית,שבה שימשתי במשך שנים רבות בתור נהג אמבולנס.היינו מוקפצים גם לתאונות דרכים שהיו באיזור,תאונה אחת זכורה לי עד היום שבה קיפחו את חייהם 5 צעירים בהתנגשות חזיתית של רכב ואוטובוס. אתמול הייתי במפגש פורום בחיפה, וממש מעבר הפינה נהרג נער מפגיעת אוטובוס. כמה קורבנות...סתם

ברק 188

New member
../images/Emo14.gif החיים זה לא גן עדן

ו תמיד אמרתי מסוכן לחיות אפשר למות מזה

kropacsek

New member
טומי, יש כאנ משהו מרגיע

יחסית לעיר ללא הפסקה שבה אנו גרימ

ברק 188

New member
אתה מדהים גיל, ממש אש-נבון.

אכן ביום חמישי היתי במחנה "סופה " שהיה גדוד 53 שלנו ישב אז בעליקה, קבל את עיטור העידוד
ועוד עיטור של ידידות
, ושוב
שלי לך לרחב (רוח'לה)יש אחלה
רחב והונגרי,אל תהיה בישן.שמור עלינו ועוד יותר עליך ,שבוע טוב ושקט. והערה חשובה:לא לעשות הרבה הקפות עם הבטשית ,שלא יפלו החמות . רות סוף.

ברק 188

New member
החמות=חומות ו...

אם כבר על נפילת חמות
החמה שלי (האימא של אישתי)שומרת מצוות ההקפות סבבו לה ת'ראש בסופו של ענין נפלה באפיסת כוחות,לך תנבא מה טעות כתיב יכולה לעשות, ועל נכתב איזה נביא בפורמו אני.

למעלה