שבת-שלום,מקווה שחם לכם

ד2003

New member
שבת-שלום,מקווה שחם לכם../images/Emo3.gif

נשארו לי עלי סיגרים שהוצאו אתמול מהקפאה.אתמול הכנתי מילוי של כבד קצוץ,יצאו נהדרים. אני רוצה להכין מלית מתוקה ,אשמח לרעיון.יש לי אגוזים, צימוקים ועוד,תנו לי כיוון. מישהו ניסה לאפות עם עלי סיגר,לחיסכון בשמן? ספרו לי. הכנתי מקודם את הבצק לעוגיות בשני צבעים.הרולדות במקרר.בעוד בשעה אפרוש אותם ואאפה. תודה
 

Big Mama 1

New member
רעיונות לסידרים מתוקים../images/Emo62.gif

מה דעתך על התערובות הבאות: אגוזים/בוטנים טחונים עם קוקוס, סוכר, קינמון, ציפורן ומעט חמאה מומסת, רק כדי לאחד את כל העסק. פירות יבשים קצוצים דק דק בתוספת קוקוס וקורט אגוז מוסקט. תפחי עץ רצוי חמוצים מגוררים וסחוטים היטב היטב, עם סוכר קינמון וציפורן. אני בהחלט ממליצה לאפות בתנור על נייר אפיה עם הברשה של חמאה מומסת במקום הטיגון בשמן עמוק, במיוחד אם משתמשים בתערובת התפוחים. סוף שבוע רגוע לכולם.
 

נירהמ1

New member
סיגרוס חלו של WAN../images/Emo91.gif../images/Emo45.gif

סיגרוס חלו של WAN בצק- חצי ק"ג קמח רגיל 1 כוס שמן רגיל 1 כוס יין לבן שמן לטיגון מילוי שקדים: 250 גר, שקדים מולבנים (ללא קליפה חומה) 200 גר' סוכר דק 1 חלבון ביצה גדולה גרד קליפת לימון שלם הכנה: בצק- לערבב שמן ויין יחד, להוסיף קמח, לערבב היטב . ולתת לבצק לנוח כחצי שעה. לחלק בצק ל4 כדורים שווים. לרדד כל כדור לעלה דק מאד. לקרוץ עיגולים בעזרת כוס, במרכז כל עיגול להניח מהמלית. לגלגל כמו סיגר כשהקצוות קופלו פנימה כמו עלי גפן. או אגרול. לטגן בשמן חם עדד הזהבה. לטבול בסירופ חם ולהניח על רשת להגרת סירופ. מלית שקדים: לטחון שקדים עם קליפת לימון, להוסיף סוכר וחלבון ביצה, לערבב וללוש לבצק. סירופ: 250 גר' סוכר חצי כוס מים מיץ מחצי לימון לבשל על אז נמוכה עד שהנוזל יעלה בועות ויסמיך. הערות : מומלץ חבל"ז מקור:אמא של WAN
 
למעלה