שבת שלום, נלך הבוקר לסרט נעלמת, או מיטה טובה.

pri2

New member
שבת שלום, נלך הבוקר לסרט נעלמת, או מיטה טובה.

עמיקם10

New member
הבוקר קמתי עם השאלה:מי גוזר עלינו קופון?

דפני ליף-שלא מצביעה באופן מיוחד על מישהו או משהו- שהיתה למנהיגת המחאה של האהלים ברוטשילד-וחברתה סתיו שפיר חושבת שבכנסת היא תעשה יותר כמו גם יאיר- זה ביטוי למחאה של גזירת הקופון.
רביב דרוקר שהתחיל לכתוב ב'הארץ' על היועץ המשפטי שסוגר תיקים לביבי,לאיבט, וכעת אולי גם לפואד שנהיה חולה[מדומה?] אבל לדעתי- גם הדתיים גוזרים עלינו - בטענה שבלי לימוד תורה יקרה אסון. ושמונה עשירונים- עובדים קונים ומשלמים. לשניים העליונים אין צורך לדאוג. ומי שקונה סמארטפון ויש לו אוטו לא נקרא עני. עני זה חוסר תרופות ואוכל. וועדת אללוף..כנראה לא בדקה מכוניות וסמארטוט-פונים
תרבות 'לדעתי' מכנה את זה עירית לינור שהבוקר קראתי אצלה בפיסבוק מה שכתבה מראש השנה. גם יצא ספר שלה. גם שעה בגל"צ בשעה האחרונה.
לא משהו. אבל אני אוהב לשמוע ולקרוא אותה.

יוליקה

Member
מנהל
ללכת לסרט בשבת בבוקר - פרבילגיה של המרכז

אני חושבת שגם אם הייתי גרה במרכז לא הייתי הולכת... עד שאני קמה בבוקר.. 9.10
נשקלים, מודדים סוכר, שותים קפה... ארוחת בוקר רק אחרי שעה.... הסרט כבר היה נגמר...

אמש בחדשות הופיעו 3 טייקונים שהתלוננו על הבירוקרטיה הישראלית...מנהל רשת קופיפיקס
סיפר כמה משרדי ממשלה צריך להפעיל כדי לקבל אישור כלשהו... ומנהל רשת הלפרין סיפר
על הארנונה לשלטים ולא חשוב גודל השלט... גם רמי לוי השתתף בדיון...
זה הזכיר לי את מסע הבחירות של יאיר לפיד - אני הולכת להזכיר לו את זה...
שכדי להקים תחנת אוטובוס בעיר כלשהיא צריך אישורים מ-5 משרדי ממשלה....

הדסהש1

New member
לנו אין רכב לכן בשבת וחגים אנו בבית

לסרטים אנני הולכת, היום הזמנתי פעם ראשונה זה זמן רב
את הסרט"מפריח היונים" על יהדות עירק, המחיר להשכרה הוא 24 שקל
זול יותר מקולנע,

מינהר

New member
יוליקה, הטייקונים לא אוהבים בירוקרטיה. אבל כשהיא מסייעת להם

להרחיק מתחרה הם אוהבים אותה מאוד.
קראתי במאמר, שמכון התקנים מגן על היצרנים הגדולים והיבואנים הגדולים דרך התקנים שלו, ולקטנים אין סיכוי. כי זה תענוג יקר להשיג תקן.

מינהר

New member
תנחשו מה צילמתי אתמול במקום נופים ופרחים? תרשים של

דירה. אפשר לראות שזו דירת 3.5 יחדרים, או זה בלתי אפשרי ולא ברור?

מינהר

New member
יוליקה, אני מתווכת. זו דירה שאני משווקת. הקונה

האפשרי רצה לדעת אם יכנסו הרהיטים שלו. והתחיל להסתובב עם מטר. התעייפתי ממנו, אז ביקשתי מהבעלים תרשים, אם אפשר.

מינהר

New member
לא, יוליקה. אני נכנסת אלינו לפורום ומקטרת קצת.

ומצלמת.
שמעתי את תוכי ז'אקו, מקסים ומצחיק.
שמת אצלך תמונות של המפגש שלנו האחרון? ראיתי אצלך מפגש קודם כנראה.

יוליקה

Member
מנהל
אני לא זוכרת כבר אבל הנה מספר תמונות מהמפגש

תמונות מהמפגש

מינהר

New member
יוליקה, סלפי מוצלח. בפעם הבאה תני למישהו

להקליק ותצטלמי עם כולנו בבקשה.

עמיקם10

New member
לא נוסע באוטובוס-ולא הולך לסרטים.יש טלויזיה ויש אינטרנט.

פעם ביום שלישי היה סרט בקיבוץ. למעשה בדרך לסרט עם כסא ביד- אני ואשתי התחלנו ואפילו לא ידענו שהתחלנו שם. זה היה מפגש במדרכה הצרה. הפרטים לא חשובים. אבל ראיתם איך היא נראתה אז.
היא לא זכרה אבל אני ככותב סיפורים ומספר זוכר את זה.
זה היה כנראה בתת-מודע שלי שהיא היתה : Having an overpowering appeal: irresistible beauty-
נשבע לכם שבמקרה כרגע מצאתי את הביטוי לזה...ואין אלהים.

מינהר

New member
עמיקם, הרומנטיקה קיימת, מה? והנה תמונה של נוף

ממרפסתי לתל אביב, חיריה בצד שמאל. די פסטורלי, לא?

עמיקם10

New member
תיקנתי ב'מעיינות' את המיני-בר למים כשחזרתי

ראיתי בצד שמאל כמה תל חיריה קרוב. ואכן חיריה וסקיה שני כפרים שהיו. בתל אביב- היו כפר סומייל ושייך מוניס.
למיטב ידיעתי כפר קאסם נותר היישוב הכי קרוב לגוש דן. וחבר הכנסת פריג' שגר שם-טוען שישראל אימצה אותו כאמא חורגת. ואמא שלו היא פלשתין. מה לעשות? אחת הבעיות שאין להם פתרון. כמו גם הקיפוח ההוא.
יש איש אחד גדעון ספירו, ששונא את כל העולם. היום ב'מוסף' הארץ' הוא מתאר את משטר מפא"י שדיכא באגרסיביות את המהומות בואדי סאליב..שזה רחוב קיבוץ גלויות וקראו לו קודם רחוב עיראק.
על הכיבוש של היום כמובן שאין אצלו אף מילה טובה. ורק ב'הארץ' שם יש לו את החברים שלא איתנו גדעון ועמירה מפרסמים דברים שלו. אלה אנשים שחושבים שאנחנו בחרנו להיות כאלה.
הם חושבים שאם יש 'כיפת ברזל' שמיירטת- אז למה בכלל להגיב. את זה קוראים בחו"ל..ועושים צימעס.
...הגזר- ביידיש של האשכנזים.

למעלה