שבת שלום,נשים יקרות!

שיינה21

New member
שבת שלום,נשים יקרות!

שאבעססססססס בפתח! ועימו ריח של גשם...שירד אצלנו זה עתה...אזה כייייף! /tapuzforum/images/emo13.gif
 
שבוע טוב ומבוך לך ולכולן ../images/Emo24.gif

אני מאוד נהנית לראות איך שאת שמחה עם השבת ועם הגשם זה מוסר השכל לכולנו ללמוד לשמוח עם כל הדברים הטובים שהקדוש ברוך הוא נותן לנו
נשמח מאוד לראות אותך איתנו יותר ובטוחה שתחכימי את כולנו בדברים שונים
 
שבוע טוב

שבת ראשונה בלי מזגן ומזג אויר מופלא. השבת עברה ממש כפי התכנון - בשינה ומנוחה.
 

חגיתל2

New member
מנוחה?

עם חמישה ילדים בבית קצת קשה לנוח. אבל לפחות זה יום שבעלי לא עובד ואפשר לישון קצת. יש לנו סדר קבוע, מי אחרי הארוחה בבוקר עלי הולך לנוח והגדולים הולכים לתלמוד תורה, אני נשארת עם שני הקטנים הולכת איתם לטייל או בבית משקחת איתם ואח"כ הם חוזרים וקטן הולך לישון ובעלי איתם כשאני נחה. עכשיו השבת גם נכנסת מוקדם והולכים לישון מוקדם, אני קמתי עם כאב ראש, כי אני לא רגילה לישון כ"כ הרבה בלילה.
 
מהתגובה שלך נראה שבכל זאת

בשבת יותר אפשר לנוח מאשר בימות החול
אני מאחלת לך מכל
הלב רפואה שלמה ומהירה ושתרגישי טוב
 

אופירA

New member
מנהל
שבוע טוב ומבורך

אני משביתה מהלילה את הווינטלטור, ומוציאה במקומו את המפזר חום... אולי זה מוקדם מידי, אבל בכל זאת אני צריכה מנוע מוציא אוויר בשביל לעשות פן לפאה... חחח - הווינטלטור עשה את זה מצוין. תאמינו לי - עשיתי פעם פן במספרה, ולא היה הבדל בתוצאה מהייבוש של הפאה מול הווינטלטור. אז חבל על הכסף. ואגב טיפול בפאה - הסתבר לי שסוג המרכך משמעותי בהחלט לתוצאת החפיפה והטיפול. מרככים של חברה סתמית מסוימת עשו לה טוב יותר ממרככים של חברות טובות אחרות. אז כדאי לנסות מוצרים שונים ולהתנסות בתוצאה. ואגב, אני נוהגת להשאיר את הפאה במרכך הרבה שעות, כי ראיתי הבדל בתוצאה.
 
מעניין מאוד לדעת ../images/Emo140.gif

מקווה מאוד שהעצות שנתת כאן יעזרו לחברות הפורום ויחסכו להם את הכסף הרב שצריך להשקיע בסידור הפאה כל פעם מחדש שהוא יחסית יקר מאוד עלי והצליחי והביאי לנו עוד עיצות כאלה
 
למעלה