שבת שלום, סופשבוע נעים

להקשיב להבין לאהוב

גם אם המצב בוער שום דבר לא מסתדר לא כדי להאשים פו אחרים אין שום תעם לקטר את הכעס לעורר כן כדי שתאמינו, חברים. רק תקשיבו ללבכם ותראו שבזכותכם הבחירה היא להבין ולאהוב. אם תקשיבו ללבכם אז יקשיבו גם לכם ובמקום הרע תמיד יבוא הטוב להקשיב, להבין, לאהוב ובמקום הרע יבוא הטוב כי לכל אחד פנינה שקיבל במתנה היא תעיר בחושך, תרפא כאב. כי לכל אחד פנינה מתחבאת לה בפינה מתחבאת עמוק בתוך חדרי הלב . להקשיב, להבין, לאהוב... אם נדע להתבונן את עצמנו לכוון ונבחר תמיד בדרך הטובה אם נדע להתבונן יהפוך גם השכן לאי מוקף בים של אהבה להקשיב, להבין, לאהוב...

בוזיקית

New member
אמרתי לך דולי שלאריה יש ../images/Emo23.gif זהב

ושההתבטאות שלו אז עם הכלב היתה משהו חריג... שמחה שצדקתי הפעם...

דולידול

New member
בוזי יקרה

מעולם לא אמרתי שלאריה אין לב זהב, הספקתי להכיר אותו בפורום טוב מאוד ולראות כמה הוא יודע לעזור לאחרים. אך לפעמיים צריך להעיר אדם ששקוע בתוך כאבו ולעזור לו להביט על דברים שכרגע כנראה אינו רואה, גם אם זה מצריך מילים קצת יותר קשות לצורך העניין. מצטערת שאני ישירה מידי אבל זאת אני.

מתחשק לי לשיר לכם שיר שמתנגן לי...

מאז השירשורים שלנו, אז החלטתי להדביק גם אתכם במנגינה:כ ל ב ל ב <נתן זך> כלבלב הו בידי בם בם נכנס לאיטליז וגנב לו עצם משם הו בידי בם בם הקצב התרגז והרים את ידו הו כלבלב הו בידי בם בם בם בו. כלבלב הו בידי בם בם נמלט למחבוא וגרם שם עצם גנובה לא לו הו והעצם ערבה כה לחיכו הו בידי בם בו.
הילדים שעברו בדרכם על ידו ראו רק את קצה זנבו של כלב בו. בידי בם בם כלב הו. המוסר הוא פשוט בידי בם בם בו מי שלא יכול כאן לגנוב עצם לעצמו הו בידי בם בם לעולם לא יראה פה את קצה זנבו הו בידי בם בם בם בו.

דרך אגב, לא יודע אם סיפרתי לכם ../images/Emo13.gif

לפניי יומיים הבאתי חברה חדשה למשפחה הקטנה שלי - חתלתולה
גורה בת חודש מתוקה מתוקה
התרגלה מהר מאד לרוקי שלי ואליי, עכשיו יש לי שניים לטפל בהם
שבת שלום ובקרוב אפרסם תמונה של הקטנה ... אריה

מזל טופפפפ../images/Emo108.gif

לא יודעת למי יותר מזל טוב :) לך או לה.. :))) כי אני בטוחה שהיא תקבל המון אהבה
גם לי יש 2 חתולות, הן בנות 4 חודשים ואני שמחה שהן איתי:)

למעלה