שבת שלום! עבודה דיי פשוטה לדעתי-משו לצבא

CrazySheep111

New member
שבת שלום! עבודה דיי פשוטה לדעתי-משו לצבא

בקשה שנראית לי פשוטה, -אם רק הייתי יודעת להתעסק בפוטושופ:) אני צריכה בתמונה שהוספתי להגדיל לבראץ את החזה, ולשנות לה את העיניים לצבע חום, אם יש גם אפשרות לשנות לה את גוון העור לטיפה יותר כהה ושעדיין היא תראה נורמלי אז סבבה, אם זו טירחה אז אין צורך. אם זה אפשרי לשנות את הרקע ללבן -מצויין אם לא-בקטנה...הכי חשוב זה החזה והעיניים! תודה רבה מראש!

קחי... לא יצא משהו... אני ממהר אולי בערב יעשה

לך אחת יותר מוצלחת ההגדלה יצאה לי מוגזמת מידי אבל קחי בכל זאת

CrazySheep111

New member
תודה

אני צריכה הגזמה עם החזה, אז אני אקח את התמונה שעשו קודם... אבל תודה בכל זאת על הטירחה!

CrazySheep111

New member
חחחח../images/Emo6.gif

נתנו במרפאה לכל אחד דמות שמתאימה לו, ויש מישהי שמזכירה את הבראץ רק שאותה בחורה עם חזה בוא נאמר "מרשים" אז היה צריך לעשות תיקון קטן :) תודה על התמונה, היא הנבחרת! המון תודה! ותודה לכל השאר על הטירחה! עזרתם לי מאוד מאוד! אחלע של פורום...

Darkscape

New member
תודה. בסה"כ ציירתי עם מברשת פשוטה

וכמובן שיש לי לוח Wacom. פילטרים בפוטושופ יעילים יותר עבור תמונות ריאליסטיות. בגלל שזה ציור עם קווים חדים פילטר רק ימרח את הפיקסלים ולכן לצורך הגדלת החזה פשוט ציירתי קונטור חדש בשכבה מעל, צבעתי בצבעי החולצה המקורית ובסוף הוספתי צל בצידי הקימורים. עיניים - לא בעיה, כולה הזזת hue/saturation/brightness של צבעי ירוק וצהוב. צבע עור הכהתי מעט ע"י שכבה עם מילוי צבע אחיד באזורי העור ו-blend mode מסוג color burn. את הרקע צרבתי עם ה-pen tool ובסוף הטלתי צל באמצעות layer style (סתם התעצלתי). לגבי הגירסה הצבאית: צבעתי בצבע ירוק על הכל, לחולצה הוספתי כפתורים, כיסים ושרוולים מקופלים ובסוף כמובן הצללות עם צבע כהה יותר ו-highlight לבן דק על הקיפול בצווארון. את האפור במגפיים הכהתי מעט עם selective color. בגלל שהציור מזכיר סגנון pinup החלטתי להוסיף את העיגול ברקע שהוא מוטיב מקובל בסגנון הזה. היא כתבה שהיא משרתת במרפאה אז החלטתי ללכת על הסמל של חיל הרפואה. עלי הכותרת זה הדבר היחיד שציירתי באילוסטרייטור אבל בסמל של הנחש חיפפתי קצת (תמונה מויקיפדיה) בגלל זה הוא יצא מפוקסל.

sima1203

New member
יש כאלה

שעבורם העבודה הזאת מאתגרת, ולאחר שראיתי את העבודה שלך, הבנתי איך צריכה להיראות עבודה מושלמת.

CrazySheep111

New member
מעולה!

אם רק אפשר להגדיל לה עוד את החזה זה יהיה מצויין (ולהוסיף לו את הקו מתאר שנעלם
) ממש תודה!

למעלה