שבת שלום עומר ולכולם

שבת שלום עומר ולכולם../images/Emo24.gif

היי עומר, מה שלומך?? הטלתי רון , במחשבה לקבל מסר למה קורה החל מהשבוע הקרוב בחיי : Othala או ווירד בעברית אפשר לקבל פרוש מפורט??? תודה, שפע אור והמון אהבה אריאלה באהבה

אופס עומר...../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

עכשיו אני רואה , כעשיתי את ההטלה האוטומטית, מתחת לרון ההפוך היה כתוב ווירד, ושלחצתי עליו היה רון ה - Otala אולי גם לזה יש פרוש? התחברתי יותר ל- Otala אריאלה באהבה

היי נשמה ../images/Emo24.gif

הרון אות'לה, הוא הרון האחרון בפות'רק, כלומר האחרון הסט. זהו רון של מסע שהושלם, של אחד שהגיע למנוחה ולנחלה. זה רון טוב, שמדבר על שפע אבל לא (רק) במונחים של חומר, אלא בעיקר במונחים של רגש ונפש. זה רון שמדבר על מסע שהושלם היטב, דרך כל המיכשולים שלקחנו בדרך, ועברנו אותם. הרון מספר לי, שאחד המסעות שלך עומדים בפני סיום מוצלח ורגוע, בזמן הקרוב. אני לא יודעת מה יקרה בשבוע הקרוב שגרם לך לפתוח ברונים - אבל היי, עם תשובה כזאת, למ אכפת מה על הפרק, נכון?

אמן../images/Emo140.gif ו-../images/Emo51.gifהרי אם נגמר מסע אחד

מתחיל הפרק הבא, לא? העיקר שהוא הושלם היטב - הללויה, עבדתי קשה ... והאמת , רציתי לומר לך שבת- שלום, ועל הדרך, נכנסתי לאתר הרונים , ומה כפת לי , אני אוהבת אותך .... מרגיש לי אהבה בלב, כשאני קוראת אותך מלאת אהבה. אריאלה באהבה

../images/Emo51.gif מתוקה

אהבה חזרה,
ואם את בסביבה תמיד בשמחה כתבי לי מסר היכן את גרה בשרון? ואני בגליל מקום יפה בטבע, אך רחוק מהרבה מקומות שהייתי רוצה להיות קרובה אליהם... המון שמחה שפע ואהבה אריאלה באהבה

למעלה