שבת שלום - עלתה פה שאלה חשובה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
שבת שלום - עלתה פה שאלה חשובה

אם מותר לכתוב את המילה .......סקס.............. אז ככה..........מי שהסקס עבורו.....הוא נוסטלגיה.......יכול לכתוב.... עושים פה רשימה ............. 1. מגי...... 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 אפשר להמשיך אני נרשמתי.........אצלי זו נוסטלגיה.........וכמה חבל.......... אני לא מתביישת........אבל גם לא מתגאה.........
))))))) איך אומר טופול.......להיות עני, זו לא בושה......אבל גם לא כבוד כל כך גדול..............
((((((((((((((((((((((((((((
((((((((((((((((
(((((((((
(((((
((
(

ואני...............................

אכתוב 1000 פעמים את המילה סקס גם אם העניין אצלי אקטואלי מלפני שעה ו-20 דקות !
שבת שלום מגי - "עוד לא אבדה תקוותנו" כתב מזמן - נפתלי הירץ אימבר.
שבת שלום

magy

New member
איזה מין.........אנשים אתם?

במקום לראות חדשות?????? אתם.......מסתלגנים??????(כל הזכויות שייכות לאיזי..) אי אפשר לחכות שתגמר קודם המהדורה???????? וככה, באמצע היום, כשאור בחוץ?????? אי אפשר לחכות לשבת??????? שתהייה לפחות, מצווה...... ש. ב . ת. שינה בשבת ,,,,,,תענוז...........? מה קרה לכם????? בגילכם???????. עוד לא אבדה תקוותינו......
)))))))))))))))))))) הרצל´ה........

magy

New member
צודק איזי......מזדזים.....

מזדעזעים? כל הזמן היא רצתה תֶנוק , תֶנוק , תֶנוק פתאום........היא רוצה ..........סוס.......... הכל כסף........וזיזונים.............. את לא מבֶנה, טֶפשה אחד...................... טליה שפירא ז"ל

שקדי

New member
האם ראיתי נכון????????

שבצר לך חזרת לימי בית הספר העליזים אורט??????????????

magy

New member
הנחתי את כף רגלי.....בזהירות

אפילו לא דרכתי עדיין.........פתאום.....הגיעה מכת סירחון..... ברחתי....כל עוד נפשי בי...... דווקא קיבלו אותי יפה.....אבל.......רק מהכותרות.........נהיה לי רע..... חבל על הזמן......זו לא שפת דיבור......... לא מקובל עליייייי.... איך נעשה שלום עם הערבים?????? אם ....עם עצמנו.......אנחנו לא יכולים???????? חזרתי הביתה לפה........גם דיעה פוליטית ניתן להביע בצורה תרבותית יותר...... בלי סכינים ואיומים......... סליחה....לא בשבילי..........

magy

New member
אבל לעומת זה.....בהצצה בתכנית

בטלויזיה.....הזכירו לי משהו........רחוק רחוק...... סיגריות שוקולד.......זוכרים???????? שוקולד בצורת סטיקים, בגודל של סיגריה אמיתית..........עטופים בנייר לבן......בדיוק כמו סיגריה... ולשונות שוקולד....????????????? ועוד מעט מתחילים לזלול........"סוגפניות"....... א-מחייייייה.........קלוריות, לא תחסרנה.......

שקדי

New member
צודקת וצודקת................ ../images/Emo5.gif |

לצערי הפורום הנ´´ל שומר נפשו יירחק ממנו אני לא שומר......אז אני שם שבת שלום לכבוד המנהלת.............

אטיוד5

Active member
הצחקתיני

חצי מהמשתתפים פה הם יוצאי סיירת אחר. רואה? ולא אמרתי סקס. חחחחחחחחח הולך לרחוץ את הפה עם סבון.

magy

New member
אתה יכול להגיד סקס ............כמה

שאתה רוצה......עד שייצא לך סקס מכל החורים....... לא מפחיד אותי.......גם לא הסיירות האחרות..... גם אני לא הגעתי ממנזר.........כידוע לך...... נולדנו לי שני ילדים.......כבר סימן........ שהז...נתי...... לפחות פעמיים בחיים.........
))) לטעון לכתר הבתולה.....אני כבר לא יכולה........ לא צריך לרחוץ את הפה........אולי באורט.....צריך.......מבלי להגיד את המילה .......ס - ק - ס......... סואו - קולד - סוטים. ........ מזן אחר....... מזן פוליטי.... א- גיט שאבעס.........

שקדי

New member
אם כבר הזכרת את השם המפורש........

כלומר אורט אנא הציצי עכשיו בדיונים המעמיקים מוזמנת גם להגיד הייייייי........ובכלל

אטיוד5

Active member
היא לא צד בעניין

זאת היתה יד אלוהים. רגע, חושבים.... רגע ... יד? זאת אומרת עשו אותו באצבע?

כל היד או רק אצבע?(אלוהים כמובן)

לך למקורות, מותק, ותבדוק בבקשה, איך בדיוק המינוח , של התהליך- כי יש הבדל קריטי בין אצכע אלוהים (שזה דומה לזו מפסוקו של יום) לבין כל היד.

למעלה