שבת שלום עם שאלה...

שבת שלום עם שאלה...

אבא שלי כבר לא מוכן לקחת את הרספרידל הוא שם בפה עושה כאילו הוא שותה מים ואחר כך הולך לחלון וזורק את הכדור. יש לכם הצעות מה לעשות ? ברגע שהוא לא לוקח את הכדור הוא מתחיל להשתגע והפרנויות צצות ובאות... הוא פשוט מתחיל עם אטרף להסתובב בבית .ורצון עז לצאת החוצה....

פנטזי1

New member
תרופות נוספות הוא לוקח?

אולי אפשר לרסק לו את הכדור ולתת לו עם מעדן או משהו מתוק,ככה עושים במוסד שאבי נמצא בו.

נילי41

New member
../images/Emo20.gifריספרדל בתמיסה

אפשר לתת ריספרדל בתמיסה. זה הרבה יותר יקר ולא כלול בסל לחולי אלצהיימר, אבל אפשר לתת את זה עם משקה כך שהוא לא ירגיש. אין לי מושג איזה טעם יש לזה ואם זה מר או לא. שווה לשאול את הרופא המטפל...

ronnyw

New member
nמצטרפת לנילי.

אבא שלי היה סרבן תרופות. נתנו לו רספרדיל נוזלי בקפה. הוא לא שם לב, כך שכנראה אין טעם לוואי. הכדור השפיע והרגיע אותו. אכן, העלות גבוהה, כי נאלצנו לרכוש באופן פרטי. כך שאני מאששת כל מילה של נילי...

כלום.

אחרי שניסינו הכל עם אמא שלי, הכל, כדי לשכנע אותה לקחת תרופות בזמן. צימצמנו לה את התרופות מ-3 פעמים ביום לפעמיים ובכל זאת, רק בבוקר, כשהמב"ית שלה נותנת לה את התרופות היא לוקחת כסדר. בערב היא לוקחת רק אם מישהו במקרה מגיע אליה ומגיש לו אותם עם שתיה. להפתעתינו, זה לא השפיע במאומה על מצב בריאותה ולכן, פשוט הפסקנו להלחם בזה. יש לציין שזה חוסך להם כסף רב. מאידך, אני מבינה מהתיאור שלך שהעובדה שהוא לא לוקח את התרופה משפיעה על הסובבים אותו ועליו לרעה. האם יש אפשרות להחליף את התרופה באחרת, כזאת הניתנת, למשל, לפירור מעל דיסה או מרק? ולמה, לעזעזאל, לא מוציאים תרופות כאלה במדבקות שאפשר היה להדביק על הגב או במקום כשלהו שבהם החולה לא ירגיש וזהו?

אנחנו קונים את הריספרידל במחיר מלא- הכדורים

ולא ידעתי בכלל שיש בתמיסה ?????
אם הוא לא לוקח את התרופה יותר מיום אחד הוא נהיה עצבני פראנואידי ולא ישן בכלל מפחד שרודפים אותו או שרוצים להזיק לו. אני אנסה את התמיסה באמת אבל מישהו הזכיר כאן פעם שיש מכונה שמפוררת את הכדורים ועושה אותם לקפסולות לא ? אני זוכרת שקראתי כאן משהו כזה בעבר . לא ? גם הזיכרון שלי לא משהו

למעלה