שבת שלום פורום אריאל.

InfeCtedShesek

New member
שבת שלום פורום אריאל. ../images/Emo215.gif

שם: גיל: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה: האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידיאלית: מוזיקה בכלליות: להקה אהובה: מאמין/ה באהבה וירטואלית?: הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/איתה?: מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: מהי אהבה בשבילך?: את בחור\ה של סטוצים?: מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: מה אתה אוהבת לעשות?: מקומות בילוי מועדפים: אתה אוהבת להיות בבית?: את אוהבת ילדים?: המרחק הפיזי כן קובע?: אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: איזה פתגם אומר לך הרבה?: מהו המשפט שמאפיין אותך?: אתה בחורה קנאית?: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין בה´?: החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים?: לבוש: איפור: *ברגע זה: לובשת: מוזיקה: חושבת על: *הדבר האחרון ש... קניתי: עשיתי: קראתי: *זה או זה: מועדון/ מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/ לוקח את זה בקלות: חתולים/ כלבים: אוכל/ ממתקים: קולה/ פפסי: *מה/מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: האדם האחרון שחיבקת: האדם האחרון שנישקת: הדבר האחרון שאמרת: הבן אדם האחרון שדיברת אתו ברשת: הריח האחרון שהרחת: *האם אתה: מעשן/ת?: ישן עם חיות פרווה: מנגן על כלי נגינה: מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: קורא עיתון: מאמין בנסים: מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: רואה בשוטרים חברים או אויבים: אוהב אלכוהול: מאמין באסטרולוגיה: מאמין בקסמים: מתפלל: מבקר בבית כנסת: לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: חובש כובעים: שונא את עצמך: מביע משאלות מול כוכבים נופלים: אוהב את הכתב יד שלך: מאמין במכשפות: מאמין בשטן: מאמין בשדים ורוחות: נותן אמון בקלות: אוהב לטייל בגשם: אוהב ציניות: שר במקלחת: *האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: סרט אהוב: פשלה: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: הכי אוהב בעצמי: פיצול אישיות: לפני המוות: מה השאיפה בחיים:

InfeCtedShesek

New member
we're back on track

שם: הגר גיל: 17! מה שמצחיק זה שהייתי בארכיון עכשיו והיה שאלון שכתבתי בו שהגיל שאני הכי רוצה להיות בו זה 17. וזה היה בגיל 14. איזה חמודה אני! מין: אחת הנקבות. מזל: עקרב מאכל אהוב: פנקייק שתייה מועדפת: קפה סדרה: הטופ מודל הבאה.
קורין
האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא נראה לי. האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: לא במיוחד. כמה כריות: לא עקרוני.. בכל מקרה בבוקר אני תמיד מתעוררת בלי. חיות מחמד: אוקיי מכונית אידיאלית: גם כן לא עקרוני. אבל חיפושית בשביל הסטייל. מוזיקה בכלליות: כל דבר שאני מוצאת בו איזשהו משהו מרתק. להקה אהובה: להקה?.. איפה הילד, הדג נחש. מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לא הכי. הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/איתה?: שור ברור. מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: זה יכול להיות ממש יפה. מהי אהבה בשבילך?: לא יודעת.. את בחור\ה של סטוצים?: אני בחורה של חרא. מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: לא יודעת, יש כל מיני דברים. מה אתה אוהבת לעשות?: מלא דברים.. לשמוע מוזיקה, לישון, לראות טלוויזיה.. מקומות בילוי מועדפים: בבית או בהופעות. אתה אוהבת להיות בבית?: כן. את אוהבת ילדים?: מאוד המרחק הפיזי כן קובע?: לא יודעת.. סביר להניח אבל. אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: לא, התייאשתי. ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: לא איזה פתגם אומר לך הרבה?: רבין אחלה DJ. מהו המשפט שמאפיין אותך?: אתה בחורה קנאית?: לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: לא יודעת. האם אתה מאמין בה´?: לעיתים קרובות כן. החיים הטובים לדעתך: להיות ברמנית במקום עם מלא הופעות טובות ואנשים מעניינים. היחסים עם ההורים טובים?: כן לבוש: בסדר איפור: בסדר *ברגע זה: לובשת: טרנינג, גופיה כחולה וסווטשירט שחור גזור. משהו אש מוזיקה: רק הטלוויזיה. חושבת על: השאלון הזה. למה לעזאזל כאילו *הדבר האחרון ש... קניתי: סיגריות? לא יודעת. עשיתי: לפני השאלון? סתם גלשתי קצת קראתי: את הטור של רענן שקד ב-7 ימים. גדול *זה או זה: זה. חח סתם מועדון/ מסיבה פרטית: תלוי במצברוח. קפה/תה: קפה שואף לשלמות/ לוקח את זה בקלות: בקלות אחים שלו. חתולים/ כלבים: כלבים! אוכל/ ממתקים: גם וגם קולה/ פפסי: קוקה קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: חססססס. לשמוע: ט'עחת להיות כמו: פאקינג פריס הילטון *האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: פשש וואי, אני לא זוכרת אפילו. בטלוויזיה: לא זוכרת, ראיתי כמה אתמול. במחשב: משהו על הקבלה שהורדתי. מספר אחרון שחייגת: לא זכור לי. בטח לפני יומיים. דבר אחרון ששתית: חח קפה. דבר אחרון שאכלת: סלט פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: אתמול? חח פעם אחרונה שחייכת: עכשיו. פעם אחרונה שצחקת: קודם. האדם האחרון שחיבקת: אח שלי היפה. האדם האחרון שנישקת: גם הדבר האחרון שאמרת: "מה זה הצעקות האלה?" כי שמעתי מישהו צועק ולא ידעתי מי זה.. בסוף אמא שלי דיברה בטלפון עם משהי עם קול חזק במיוחד. הבן אדם האחרון שדיברת אתו ברשת: ניב הריח האחרון שהרחת: חביתה *האם אתה: מעשן/ת?: כן ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: כן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא יודעת. קורא עיתון: בטח מאמין בנסים: לפעמים מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: סוג של רואה בשוטרים חברים או אויבים: אחוקים. אוהב אלכוהול: תלוי מאמין באסטרולוגיה: לעיתים קרובות מאמין בקסמים: לא ממש מתפלל: בטח מבקר בבית כנסת: לא לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה: לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: בטח חובש כובעים: לא שונא את עצמך: לעיתים מביע משאלות מול כוכבים נופלים: ברור. אוהב את הכתב יד שלך: לא מתעמקת בזה מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: לפעמים נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: כן אוהב ציניות: לא ממש שר במקלחת: ברור *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לא ברור סרט אהוב: 21 גרם פשלה: הבן אדם הכי שנוא: לא יודעת. הדבר הכי קשור אלי: דבר? הכי שונא בעצמי: אין לי כוח הכי אוהב בעצמי: את התובנות פיצול אישיות: כן. לא? לפני המוות: חיים מה השאיפה בחיים: להנות.

W a C K o

New member
רק בגלל שזה היה הדבר הראשן כשקמתי

שם: ניב גיל:21 מין:זכרון מזל:קשת מאכל אהוב:שוקולד שתייה מועדפת: נסטי סדרה: נמלטים , איש משפחה האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא חושב האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: לפעמים אבל יש סיבה כמה כריות: 1 או בלי חיות מחמד: בוגי מן!!! מכונית אידיאלית: ניסאן סקייליין GTR מוזיקה בכלליות: הכל..מזרחית קצת לא זורם אבל הכל.. להקה אהובה: אואזיס , רד הוט , סינרגיה אינפקטד אסטריקס..וכוכוכ מאמין/ה באהבה וירטואלית?: כן למה לא הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/איתה?: כן מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: דיי בטוח שזה קיים , מהי אהבה בשבילך?: רגש חזק חיובי ללא תנאים לאדם אחר את בחור\ה של סטוצים?: כן ולא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: שמחה כל מה שקשור לאושר יגרום לי לאושר.. מה אתה אוהבת לעשות?: המון דברים , כמעט הכל ... לטייל לבלות לרקוד לנגן המון! מקומות בילוי מועדפים: זה לא המקום שאני מעדיף , זה האנשים אתה אוהבת להיות בבית?: תלוי , עכשיו למשל כן :) את אוהבת ילדים?: לא שונא אותם .. לא מוכן לילד עכשיו אבל יהיה בעזרת השם בעתיד המרחק הפיזי כן קובע?: לפעמים כן..לפעמים לא.. אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: לא..אין טעם..זה היופי ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: כן..אני בעד להכיר אנשים..למרות שרושם ראשוני משחק משחק איזה פתגם אומר לך הרבה?:פתגם סיני עתיק?, לא סתם..LIVE LIFE TO THE FULLEST מהו המשפט שמאפיין אותך?: מי שמאפיין אותי ידע לענות על השאלה הזאת :) אתה בחורה קנאית?:ממש לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:LEET! חן אתה ילד טמבל, ועד ועוד האם אתה מאמין בה´?: כן בדרך שלי אמנם החיים הטובים לדעתך: כן ולא..תלוי איפה אתה..ומה אתה עושה עם עצמך היחסים עם ההורים טובים?: כן לבוש: אממ כן? איפור: לא *ברגע זה: לובשת: טרננינג וקאפוצ'ון מוזיקה: אסקימו חושבת על: סודי מה.. צאו לי מהראש :D *הדבר האחרון ש... קניתי: נעליים!!! עשיתי: אממ o_O קראתי: שער העקרב *זה או זה: מועדון/ מסיבה פרטית: מסיבה פרטית! קפה/תה: תה מסאלה שואף לשלמות/ לוקח את זה בקלות:איפה שהוא באמצע חתולים/ כלבים: איפה שהוא באמצע? :) כלבים בעיקר האמת אוכל/ ממתקים: המון קולה/ פפסי: פפסי *מה/מי היית רוצה? להרוג: לא צריך להרוג אף אחד אבל אם ממש מבקשים , אז משהו שממש צריך למות לשמוע: ארקדי גידאמק אומר ניב קח הכל.. אני רוצה שתקח הכללל להיות כמו: כמו עצמי.. *האחרון סרט אחרון שראיתי: אפוקליפטו בקלונוע: נו זה בטלוויזיה: שמונה מתחת לאפס במחשב: לא רואה במחשב מספר אחרון שחייגת: עובד דבר אחרון ששתית: פפסי דבר אחרון שאכלת: חמעיייןן פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה פעם אחרונה שבכית: אמממ פעם אחרונה שחייכת: בבוקר :) קרה משהו מצחיק פעם אחרונה שצחקת: אתמול האדם האחרון שחיבקת: אני לא בטוווח האדם האחרון שנישקת: נשיקה נשיקה או נשיקה? אני יענה לפי מה שאני רוצה ויכתוב את עינב שאמרה אהלן אתמול הדבר האחרון שאמרת:שניה יש לי טלפון הבן אדם האחרון שדיברת אתו ברשת: ברגע זה ממש , הגגריייי הריח האחרון שהרחת: חמייןן! או מה שהתעקל ממנו *האם אתה: מעשן/ת?:ליברמן ישן עם חיות פרווה: נייט מנגן על כלי נגינה: אורגן גיטרה מחשב מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: בטח קורא עיתון: בטח.. מאמין בנסים: בערך.. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן רואה בשוטרים חברים או אויבים: חברים..אבל בעין מיוחדת! אוהב אלכוהול: כן מאמין באסטרולוגיה: כן מאמין בקסמים: זה קיים לא במובן שמתיחסים אליהם אבל מתפלל: כן מבקר בבית כנסתלא!: לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטהברור: מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:לא תמיד חובש כובעים: כן.. מה שאלה באה? אוחז כיורים? מה זה? שונא את עצמך: קרוב... לא.. אני לא שונא את עצמי מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לעפימם, רוב הזמן אני נפעם מידי אוהב את הכתב יד שלך: איי הוא גרוע מאמין במכשפות: נראה לי שכן... אני אפילו מכיר כמה מאמין בשטן: נאא מאמין בשדים ורוחות: לא יודע נו אני עוד מנשא לסגל דעה בקשר לזה נותן אמון בקלות: בעייתי כן אוהב לטייל בגשם: בעייתי כן אוהב ציניות: רק שהיא לצד הטוב, רוב הזמן אני לא מבין אותה שר במקלחת: נדייררר *האם יש לך: סודות: לא הרבה חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: עגיל באוזן? חוויה אחרונה שחויית: ריגוש ^_^ חחח מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: יש המון.. אני רוצה אבל לראות מליארד סינים קופצים לפי המוסיקה שלי.. סרט אהוב: המליארד שקפצו לניב :) פשלה: אוי..גייסתי מישהו ליותר מידי זמן עם תנאים יותר מידי טובים ואכלתי בראש הבן אדם הכי שנוא: היטללאאאא הדבר הכי קשור אלי: לא יודע מה הדבר הזה? הכי שונא בעצמי: יש משהו לא סגור איך להוציא את זה.. הכי אוהב בעצמי: כנ"ל פיצול אישיות: רק לחן יש לפני המוות: באנג'ייייי מה השאיפה בחיים:להגיע למקום שאף אחד לא היה בו לפני אללללהה נגמר

000

שם: ענבר גיל: עוד מעט 18 מין: נ מזל: דגים מאכל אהוב: סטייק שתייה מועדפת: קולה סדרה: אבודים האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: אולי האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: לפעמים כמה כריות: 4 (?) חיות מחמד: כלב מכונית אידיאלית: כזאת שהופכת למטוס מוזיקה בכלליות: כל מיני דברים מקרחנים מכנסיים לסרטים להקה אהובה: סקידרו מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/איתה?: כן מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: כן מהי אהבה בשבילך?: וואללה אין לי מושג את בחור\ה של סטוצים?: לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: וואלה... לא יודעת מה אתה אוהבת לעשות?: לראות טלויזיה מקומות בילוי מועדפים: בבית אתה אוהבת להיות בבית?: כן את אוהבת ילדים?: לא המרחק הפיזי כן קובע?: הכל קובע אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: לא ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: הוא צריך לעמוד בקריטריונים איזה פתגם אומר לך הרבה?: מהו המשפט שמאפיין אותך?:" לא חבל?" אתה בחורה קנאית?: כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: וואלה האם אתה מאמין בה´?: לא החיים הטובים לדעתך: בסדר וואלה היחסים עם ההורים טובים?: ווואלה בסדר לבוש: גופיה בורדו, ג'קט אדום/ורוד ומכנס אדום. אין לי חושג מה עבר עליי איפור: אין *ברגע זה: לובשת: כבר ציינתי מוזיקה: אין חושבת על: על החלום שחלמתי לפני רבע שעה *הדבר האחרון ש... קניתי: שודדי הקריבים 2 עשיתי: ישנתי קראתי: ספרוטת זולה-ניתוח הסרט *זה או זה: מועדון/ מסיבה פרטית: תלוי. במסיבה פרטית אפשר להכיר אנשים ומועדון אפשר באמת להשתגע קפה/תה: תה שואף לשלמות/ לוקח את זה בקלות: תלוי. יש דברים שאי אפשר לקחת בקלות חתולים/ כלבים: כלב אוכל/ ממתקים: אוכל קולה/ פפסי: קולה ברור *מה/מי היית רוצה? להרוג: את המורה המזדיין שלי לתולדות הקולנוע נמאס נשבר לשמוע: אחותי להיות כמו: פיראט *האחרון סרט אחרון שראיתי: בני וג'ון בקלונוע: עדיין אמן האשליות בטלוויזיה: בני וג'ון במחשב: בחיים לא ראיתי סרט במחשב מספר אחרון שחייגת: חייגתי להגר דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: שוקולד פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: היום (בגלל בני וג'ון) פעם אחרונה שחייכת: היום (בגלל בני וג'ון) פעם אחרונה שצחקת: היום (בני&ג'ון) האדם האחרון שחיבקת: אבא האדם האחרון שנישקת: וואו... הדבר האחרון שאמרת: "לא יודעת" הבן אדם האחרון שדיברת אתו ברשת:מיכאל הריח האחרון שהרחת: קטורת *האם אתה: מעשן/ת?: כן ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא קורא עיתון: לפעמים מאמין בנסים: לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא רואה בשוטרים חברים או אויבים: לא יודע. כולם חארות בסופו של דבר אוהב אלכוהול: כן מאמין באסטרולוגיה: לא מאמינה מאמינה אבל לפעמים זה נכון מאמין בקסמים: קסמים כמו מה? אורי גלר? מתפלל: מתפללת לשטן מבקר בבית כנסת: לא לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה: לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: לא חובש כובעים: לא שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן אוהב את הכתב יד שלך: כן מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: כן נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: כן אוהב ציניות: יש גבול שר במקלחת: לפעמים *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: כן חוויה אחרונה שחויית: חווית הדיכאון מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: צועניה סרט אהוב: בני וג'ון פשלה: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: אחותי הכי שונא בעצמי: מרירות הכי אוהב בעצמי: חוכמה פיצול אישיות: אין כרגע לפני המוות: אלך לישון מה השאיפה בחיים: להיות מאושרת

DredLox

New member
נו, שיהיה...

שם: יב גיל: שואף ל22 מלמטה, אבל היום ההוא עוד יגיע : \ מין: זכר מזל: מזל דגים....רגיש ופגיע : ) מאכל אהוב: לא יודע...פחזניות : )) שתייה מועדפת: הממממ...קולה קרה ככה...או איזה ספרייט : ) סדרה: אבודים בטירוף!! האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: חחחחח...משטרת האופנה עצרה אותי לא פעם ולא פעמיים : ))) האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: בוודאי...הכי טוב ככה...במיוחד מאחורי הגב, זה הכי מצחיק : ) כמה כריות: 1...אבל כרית בת כרית!! כרית מנוצות אווז אמיתיות...ככה תפסו איזה אווז טועה ומלקו אותו כמו פעם...לא איזה משהו סינטטי רקוב כמו היום : ) בשביל הנוחות שלי כמה אווזים חייבים להתפשר : ) חיות מחמד: יש את טרזה...והיא ממש מגניבה...פודל שחור וקטן...אבל עוצמתית ביותר. מכונית אידיאלית: לא יודע...משהו מרובע כזה שצורך ליטר לקילומטר בערך...ויש בפנים נגן קלטות...ככה זהבאסים דפוקים וזה מזמזם רצח...וגם הדלת האחורית מצד שמאל לא נפתחת...קיצור משהו מחתרתי כזה...אוטו מטאל כזה : ) מוזיקה בכלליות: מטאל ורוק מתקדם להקה אהובה: פינק פלויד ואופת', אבל בעיקר פינק פלויד : ) מאמין/ה באהבה וירטואלית?: בוודאי...אני וחושנית15 נפגשים מחר...היא אמרה שהיא כוסית : ) הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/איתה?: חיובי...ומסתבר שבנות כוסיות לא מחפשות אהבה באינטרנט...אבל גברים שמנים וחזקים שלא מפחדים לאנוס כן : \ מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: מאמין??? אני מבסס על זה את החיים שלי פחות או יותר...אני המלך בה' הידיעה של התאהבות ממבט ראשון. מהי אהבה בשבילך?: זה כשהכלבה בולעת בלי להתווכח...לא טעים לי, זה מלוח בלה בלה בלה...מעניין לי את הטע'חת : ) את בחור\ה של סטוצים?: אני בחור של קשרים רציניים, וסטוצים מהצד...פ'או! מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: הממממממ....מין אנאלי. מה אתה אוהבת לעשות?: לחדור לבחורות מהדלת האחורית מקומות בילוי מועדפים: הדלת האחורית של בחורות אתה אוהבת להיות בבית?: אני אוהב להיות בתוך טע'חת של בחורות. את אוהבת ילדים?: לא...בגלל זה אני דוגל במין אנאלי.It's warmer, it's tighter, and it's more degrading to women! המרחק הפיזי כן קובע?: הממממ...כן...קובע מאוד... אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: אני אנסה לגרום לך לזרום עם מין אנאלי ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: אחד לא...אבל אחת? למה לא... איזה פתגם אומר לך הרבה?: study high, take the test high, get high scores : ) מהו המשפט שמאפיין אותך?: המממממ...אל תדחה למחר מה שאפשר לא לעשות בכלל : ) אתה בחורה קנאית?: אני לא בחורה קנאית...אני בחור...והייתי אומר שאני אולי קנאי מבפנים אבל אני מנסה לא להפגין את זה. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: נו, כל פעם אותו דבר...יש את הסטנדרטיים...זרע, טע'חת, מומחוי וכו'...נוסף עכשיו חיים טובים...וזהו, אין משהו חדש חוץ מזה : ) האם אתה מאמין בה´?: לא החיים הטובים לדעתך: חחחח...חיים טובים!!!!! היחסים עם ההורים טובים?: הכל דבש....עוגה! לבוש: לא, אני ערום! אבל לפעמים אני מתלבש, כן. איפור: חס וחלילה...איפור זה להומואים...ולבנות מכוערות..בנות שלא שמות איפור הן הכי יפות...לא משנה אם רואים להן את החצ'קונים...הכי טוב זה טבעי : ) *ברגע זה: לובשת: גרביים צבאיות, מכנס בד רקוב כזה, תחתון חוטיני מנומר, חולצת רשת, ואלקטרודות על הפטמות. מוזיקה: ברגע זה אני שומע את Pink Floyd - Mother חושבת על: מין אנאלי...וכמה השימוש המופרז במילה יכול להרוס את כל הסקר... *הדבר האחרון ש... קניתי: הממממ...לעוס אתמול קנה לי טבק לנרגילה...נחשב? עשיתי: המממ...העמסתי כביסה למכונה קראתי: כתבה על אהוד ברק בוואי נט *זה או זה: מועדון/ מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/ לוקח את זה בקלות: לוקח את זה בסטלה : ) חתולים/ כלבים: כלבים לנצח, חתולים לרצח! אוכל/ ממתקים: אוכל ואז ממתקים קולה/ פפסי: חחחחחחחחחחחחח...פיפסי קולה : ) *מה/מי היית רוצה? להרוג: הממממ...יש אנשים כאלה...אבל יש עניין להצניע את השמות שלהם מחשש לנקמה... לשמוע: את מנאוור בהופעה ככה בלייב...במשתלה!!!! זה יהיה הכי טרו בארץ! להיות כמו: הממממממ....להיות כמו אריה...הוא הכי מגניב...גם חכם, גם יפה...גם סקסי...כל הבנות רוצות אותו וכל הבנים רוצים להיות כמוהו...I'm very jealous *האחרון סרט אחרון שראיתי: הממממממממממממממ...קשה...לא זוכר כבר...התחלנו לראות רבולבר, והדיסק נתקע ממש בסוף הסרט בחלק הכי מותח! בקלונוע: הממממ...השתולים...סרט על בכלל. בטלוויזיה: לא זוכר...עבר המון זמןמאז שראיתי סרט ככה בטלוויזיה...רבולבר נחשב? ראינו בדי וי די... במחשב: הממממ....לא זוכר...דוני בראסקו אני חושב... מספר אחרון שחייגת: חחחמיכאל התקשר לאורן מהפלאפון שלי : ) דבר אחרון ששתית: מי ברז דבר אחרון שאכלת: טוסט עם גבינה וזהו...איזה רקב : \ פעם אחרונה שהתקלחת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פעם אחרונה שבכית: אחרי שהבת זונה סירבה לאנאלי! פעם אחרונה שחייכת: אחרי שהכתי אותה והיא התפשרה!! פעם אחרונה שצחקת: אחרי שביצעתי את מהלך הפאנטום! פ'או!!

DredLox

New member
חלק ב'...

האדם האחרון שחיבקת: הממממממממ...מיכאל, היה לו יומהולדת והכל... האדם האחרון שנישקת: הבאתי לענבר נשיקה על הלחי.....של הטע'חת!!! הדבר האחרון שאמרת: עכשיו כשתבתי את זה אמרתי טע'חת בקול רם, כי טע'חת זאת מילה מגניבה....טע'חת!! הבן אדם האחרון שדיברת אתו ברשת: אני מדבר כרגע עם גלי המגניבה : ) הריח האחרון שהרחת: חחחחחחחחחחחחח!!!! חזק : ) ריח של לבנדר מהכרית חימום של לעוס... *האם אתה: מעשן/ת?: הממממ...לא סיגריות! ישן עם חיות פרווה: חחחח...טרזה פרוותית...וגם אני די פרוותי... : ) מנגן על כלי נגינה: כן...גיטרה כבר כמעט שלוש וחצי שנים...ופסנתר התחלתי לפני כמה חודשים... מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: הממממממ...לא מתעסק בזה כל כך...אם יתגלה שיש זה לא יפתיע אותי, אבל לדעתי זה מטופש להקדיש לזה יותר מידי מחשבה... קורא עיתון: לא כל כך...רק את ישראלי בימי ראשון בבוקר ברכבת ובימי חמישי בערב : ) מאמין בנסים: מזה ניסים? להכל יש הסבר הגיוני... מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: המממ...הייתי אומר שאני מאוד סובלני!! רואה בשוטרים חברים או אויבים: חברים טובים אפילו...ושכל הפאנקים האנרכיסטים מוצצי הזרגים יתחברו לי... אוהב אלכוהול: מזה אוהב? מכבד! מאמין באסטרולוגיה: חחח...אני חושב שברגע שאומרים לך משהו רע יקרה מחר, הוא בטוח יקרה כי אתה תגרום לו לקרות...זה הכל פסיכולוגי!! מאמין בקסמים: חחחח...מזה קסמים? זה הכל טריקים...זה הכל בקטע של הקוסם יודע משהו שאני לא...אני לא מאמין שלאורי גלר יש כוחות... מתפלל:חחחחחחחחחח....רק לזאוס... מבקר בבית כנסת: לא...יש לי מקדם לאלי הנרגילה בבית...ואני מקריב להם את לעוס מידי פעם... לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה: לומד ברגעים אלו ממש...צע'וקים צע'וקים! מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: בטח...זה ממש מגניב אותי כשאנשים חדשים מדברים איתי!! חובש כובעים: חחח...לא, יש לי שיער נפוח מידי...יש לי קסקט מגניב כזה אבל זה נראה רקוב עם השיער הנפוח שלי... שונא את עצמך: מת על עצמי! מביע משאלות מול כוכבים נופלים: חחחח...כן...מה זה עולה לי? 20 שקל? אוהב את הכתב יד שלך: חחחח....כן אני אוב...אבל אני היחיד פחות או יותר : ) מאמין במכשפות: חחחחחחחחח....יאללללללללללללללללה...שילכו כל הבנות 14 האלה שיוצאות לרקוד ערומות בגשם : ) מאמין בשטן: חחחח...אני הוא השטן! הא הא הא! מאמין בשדים ורוחות: לא. נותן אמון בקלות: כן, אני נותן אמון בקלות נראה לי...אני פתי : ) אוהב לטייל בגשם: הממממ...תלוי במצב רוח... אוהב ציניות: בטח...ציניות זה הכי מגניב... : ) שר במקלחת: חחח...לא רק במקלחת...גם מול הווינאמפ : ) *האם יש לך: סודות: בטח, כמו לכל בן אדם נורמלי... חלום שחוזר על עצמו: יש מוטיב שחוזר...שאני מתאהב בבנות ואז מתעורר ומ תבאס שזה היה רק חלום...וגם מין אנאלי! פירסינג/קעקועים: בטח...חיברתי את השתי הפלחים של הטע'חת בעגיל חזק כזה ומעל זה קיעקעתי: אין כניסה! חוויה אחרונה שחויית: מחחחחחחחחח...סטלה : ) מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מהנדס אווירונאוטיקה...או חקלאי : ) סרט אהוב: אמריקןם ביוטי 4 לייף. פשלה: לא יודע...לא עולה כלום לראש...אולי הפעם שעברה שניסיתי לתת בפאנטום ויצא לי רוק יבש כזה ושנאר דבוק לשפתיים...זה היה מביך : )) הבן אדם הכי שנוא: לא מגלה : ) הדבר הכי קשור אלי: הממממ...האזיקים? הכי שונא בעצמי: את האיבר מין הענק שלי...זה עושה בעיות גב... הכי אוהב בעצמי: את הטע'חת המוצק שלי : ) פיצול אישיות: כן...בימים אני יב, סטודנט לאווירונאוטיקה, ובלילות אני....איש החרגול! לפני המוות: אני מקווה לשתות 2 ליטר חלב בלי להפסיק... מה השאיפה בחיים: לשתות 2 ליטר חלב בעודי מקיים יחסי מין אנאליים עם בחורות.

אוהבת שאלונים!!!

שם: ליטל גיל:21 מין:נקבה מזל:סרטן מאכל אהוב:שוקובו שתייה מועדפת: קולה דיאט סדרה: השיר שלנו האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: חחח כן אבל רק אם זה באמת מצחיק ם את מי שזה עליו. כמה כריות: 2 - נוצות!!! חיות מחמד: כלבה, ספק עכבר... איפה בל?????????????????????? מכונית אידיאלית: כל דבר!!! אני רוצה כבר לנהוג!!! איזה מצב פתאטי!!! מוזיקה בכלליות: ישראלי ורוק לועזי רך. להקה אהובה: עכשיו אני בקטע של סנרגיה. מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לא. הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/איתה?:כן.. מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: כן.למרות שהיא יכולה להיות גם במבט ה1000 מהי אהבה בשבילך?: קשה לי להגיד... את בחור\ה של סטוצים?: לא.. מה הדבר שעושה אותך למאושרת?:שלווה מה אתה אוהבת לעשות?: לכתוב, ושאוהבים מה שכתבתי. מקומות בילוי מועדפים: פאבים. אתה אוהבת להיות בבית?: כן את אוהבת ילדים?: שנוי במחלוקת... המרחק הפיזי כן קובע?: לפעמים כן אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?:רק אם אתה פוגע בעצמך ואתה מודע לזה ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: אולי איזה פתגם אומר לך הרבה?: כל אדם מת - אבל לא כל אדם חי. מהו המשפט שמאפיין אותך?: סחף באין גלים!!!!!!!!!!!!!!!! אתה בחורה קנאית?: כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:חחחחחחחחחח קופים! האם אתה מאמין בה´?: כן החיים הטובים לדעתך: יש מצב היחסים עם ההורים טובים?: אומייגאד! לבוש: אלגנט, שחור! שחור שלוט! איפור: עיפרון שחור עיפרון כחול וצללית.. אודם אדום זנותי זה בסט! *ברגע זה: לובשת: טרנינג של סקובידו! כלב מהסרטים :) מוזיקה: גלגלצ חושבת על: עדיף לא להגיד.. *הדבר האחרון ש...עישנתי סגריה קניתי: סגריות... מכורה! עשיתי: הדלקתי דוד קראתי: מצב נפשי *זה או זה: מועדון/ מסיבה פרטית:מסיבה פרטית עם אנשים חדשים גם.. קפה/תה: שוקו שואף לשלמות/ לוקח את זה בקלות:שואפת לשלמות חתולים/ כלבים: כלבים אוכל/ ממתקים: שוקובו קולה/ פפסי: קולה דיאט *מה/מי היית רוצה? להרוג: חחח לא אומרת בסוף יאשימו אותי :) לשמוע: את הבן זונה מתנצל! להיות כמו: טלי שרון היא מה שהייתי רוצה להיות בערך אבל כעיקרון אני עצמי עם קצת שינויים *האחרון סרט אחרון שראיתי: הדייט שלי לחתונה בקלונוע: קליק בטלוויזיה: מה שאמרתי במחשב: חתונה קולומביאנית מספר אחרון שחייגת: הדר דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: קבב פעם אחרונה שהתקלחת:אתמול פעם אחרונה שבכית: היום פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: אתמול - נסטיה קעה אותי מצחוק! האדם האחרון שחיבקת: שני האדם האחרון שנישקת: חחח מי שיודע יודע הדבר האחרון שאמרת: לא קרה כלום! הבן אדם האחרון שדיברת אתו ברשת:חי ידיד שלי הריח האחרון שהרחת: קבב *האם אתה: מעשן/ת?:כן ישן עם חיות פרווה:כן מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:חחח יש מספיק יצורים בארץ... כן נו קורא עיתון: כן מאמין בנסים: יוצרת ניסים מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:כן רואה בשוטרים חברים או אויבים: אם הם חתיכים... אז למה אויבים? אוהב אלכוהול: כן! מאמין באסטרולוגיה:כן! מאמין בקסמים: חחח היורש המציאה אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתפלל: לפעמים מבקר בבית כנסת: פעם ב........ לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה:אריאל זאת אוניברסיטה? מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:לא. חובש כובעים: לא. שונא את עצמך: לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כן אוהב את הכתב יד שלך: כן מאמין במכשפות: כן. אני יכולה להכיר לכם אחת טובה! אמא...................ל'ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאמין בשטן: ראיתי אותו! מאמין בשדים ורוחות: כן...כשבן אד מת הוא עוד חי..בשבעה. נותן אמון בקלות: משתדלת שלא אוהב לטייל בגשם: הסגריה נרטבת! אוהב ציניות: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כל עוד זה לא משפיל! שר במקלחת: כן *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו:כן פירסינג/קעקועים: נזם חוויה אחרונה שחויית: אממממ עצבים על אחי מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: חוקרת פלילית, כותבת סרט אהוב: חוכמת הבייגלה פשלה: חחחחחחחח וונדרוומאן, איידונט נו ספיק אינגליש... הבן אדם הכי שנוא: קוף הדבר הכי קשור אלי: שינה הכי שונא בעצמי: משקל הכי אוהב בעצמי: הרבה פיצול אישיות: לא................. לפני המוות: אוף, למה?! מה השאיפה בחיים:לזכות לאהוב

השתמשתי בטעות על הניק של אחי! :(

שם: ליטל גיל:21 מין:נקבה מזל:סרטן מאכל אהוב:שוקובו שתייה מועדפת: קולה דיאט סדרה: השיר שלנו האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: חחח כן אבל רק אם זה באמת מצחיק ם את מי שזה עליו. כמה כריות: 2 - נוצות!!! חיות מחמד: כלבה, ספק עכבר... איפה בל?????????????????????? מכונית אידיאלית: כל דבר!!! אני רוצה כבר לנהוג!!! איזה מצב פתאטי!!! מוזיקה בכלליות: ישראלי ורוק לועזי רך. להקה אהובה: עכשיו אני בקטע של סנרגיה. מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לא. הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/איתה?:כן.. מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: כן.למרות שהיא יכולה להיות גם במבט ה1000 מהי אהבה בשבילך?: קשה לי להגיד... את בחור\ה של סטוצים?: לא.. מה הדבר שעושה אותך למאושרת?:שלווה מה אתה אוהבת לעשות?: לכתוב, ושאוהבים מה שכתבתי. מקומות בילוי מועדפים: פאבים. אתה אוהבת להיות בבית?: כן את אוהבת ילדים?: שנוי במחלוקת... המרחק הפיזי כן קובע?: לפעמים כן אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?:רק אם אתה פוגע בעצמך ואתה מודע לזה ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: אולי איזה פתגם אומר לך הרבה?: כל אדם מת - אבל לא כל אדם חי. מהו המשפט שמאפיין אותך?: סחף באין גלים!!!!!!!!!!!!!!!! אתה בחורה קנאית?: כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:חחחחחחחחחח קופים! האם אתה מאמין בה´?: כן החיים הטובים לדעתך: יש מצב היחסים עם ההורים טובים?: אומייגאד! לבוש: אלגנט, שחור! שחור שלוט! איפור: עיפרון שחור עיפרון כחול וצללית.. אודם אדום זנותי זה בסט! *ברגע זה: לובשת: טרנינג של סקובידו! כלב מהסרטים :) מוזיקה: גלגלצ חושבת על: עדיף לא להגיד.. *הדבר האחרון ש...עישנתי סגריה קניתי: סגריות... מכורה! עשיתי: הדלקתי דוד קראתי: מצב נפשי *זה או זה: מועדון/ מסיבה פרטית:מסיבה פרטית עם אנשים חדשים גם.. קפה/תה: שוקו שואף לשלמות/ לוקח את זה בקלות:שואפת לשלמות חתולים/ כלבים: כלבים אוכל/ ממתקים: שוקובו קולה/ פפסי: קולה דיאט *מה/מי היית רוצה? להרוג: חחח לא אומרת בסוף יאשימו אותי :) לשמוע: את הבן זונה מתנצל! להיות כמו: טלי שרון היא מה שהייתי רוצה להיות בערך אבל כעיקרון אני עצמי עם קצת שינויים *האחרון סרט אחרון שראיתי: הדייט שלי לחתונה בקלונוע: קליק בטלוויזיה: מה שאמרתי במחשב: חתונה קולומביאנית מספר אחרון שחייגת: הדר דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: קבב פעם אחרונה שהתקלחת:אתמול פעם אחרונה שבכית: היום פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: אתמול - נסטיה קעה אותי מצחוק! האדם האחרון שחיבקת: שני האדם האחרון שנישקת: חחח מי שיודע יודע הדבר האחרון שאמרת: לא קרה כלום! הבן אדם האחרון שדיברת אתו ברשת:חי ידיד שלי הריח האחרון שהרחת: קבב *האם אתה: מעשן/ת?:כן ישן עם חיות פרווה:כן מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:חחח יש מספיק יצורים בארץ... כן נו קורא עיתון: כן מאמין בנסים: יוצרת ניסים מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:כן רואה בשוטרים חברים או אויבים: אם הם חתיכים... אז למה אויבים? אוהב אלכוהול: כן! מאמין באסטרולוגיה:כן! מאמין בקסמים: חחח היורש המציאה אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתפלל: לפעמים מבקר בבית כנסת: פעם ב........ לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה:אריאל זאת אוניברסיטה? מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:לא. חובש כובעים: לא. שונא את עצמך: לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כן אוהב את הכתב יד שלך: כן מאמין במכשפות: כן. אני יכולה להכיר לכם אחת טובה! אמא...................ל'ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאמין בשטן: ראיתי אותו! מאמין בשדים ורוחות: כן...כשבן אד מת הוא עוד חי..בשבעה. נותן אמון בקלות: משתדלת שלא אוהב לטייל בגשם: הסגריה נרטבת! אוהב ציניות: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כל עוד זה לא משפיל! שר במקלחת: כן *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו:כן פירסינג/קעקועים: נזם חוויה אחרונה שחויית: אממממ עצבים על אחי מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: חוקרת פלילית, כותבת סרט אהוב: חוכמת הבייגלה פשלה: חחחחחחחח וונדרוומאן, איידונט נו ספיק אינגליש... הבן אדם הכי שנוא: קוף הדבר הכי קשור אלי: שינה הכי שונא בעצמי: משקל הכי אוהב בעצמי: הרבה פיצול אישיות: לא................. לפני המוות: אוף, למה?! מה השאיפה בחיים:לזכות לאהוב

למעלה