שבת שלום פורום יקר....דודי...

maorkad

New member
שבת שלום פורום יקר....דודי...

דודי איך אתה מרגיש? להביא לך מרק עדשים? :) עומרי על מה מזל טוב?

שבת שלום גם לגב' ../images/Emo187.gif מרוקאית ../images/Emo24.gif

מה נ'שמע? מה עם הילד? שמעת ממנו משהו? או שאולי יצא במקרה לשבת??? שבת שלום שקטה,רגועה ואוהבת לך ולכל עם ישראל
אמן ואמן

maorkad

New member
חחח תודה רבה כפרה שלי../images/Emo140.gif

שבת שלום וקדושה גם לך צדקת

מזל טוב ועד מאה ועשירים עומרי ../images/Emo77.gif

מאחל לך את כל הטוב שבעולם... שתוכל לעשות תמיד בעיקראת מה שאתה אוהב... שמי שאתה אוהב ואוהב אותך, תמיד יהיו בסביבתך שתמשיך ליצור, לעצב ולבנות בובות,מסכות,תפאורות וכל מה שנפשך תחפוץ והחשוב מכל, שתהיה בריא ומאושר !!!!
נ.ב התקשרתי אלייך היום והשארתי הודעה, לא שמעת???

ooommmr

New member
תודה רבה!!!!

אממממ....לא. לא שמעתי....אני עכשיו אקשיב ואחזור אליך.... שתהיה שבת שלום! עומרי

maorkad

New member
עומרי מזל טוב ../images/Emo151.gif ועד מאה וכמה שתרצה!!!

מזל טוב איש!
שידיך תמיד ילכו לפניך!
שתעמיק באהבות שלך!
שתזכה להצלחה!
שתשמח כל חייך!
שתשאר שלנו:)
מזל טוב עומרי
שלך מאור

V u l g a r

New member
:] גם לי היה אתמול יומולדת :] מזל טוב עומרי!

אנחנו באותו תאריך...

שקד - מזל טוב גם לך ../images/Emo213.gif

המון ברכות ואיחולים ליום הולדתך ה.... (בן כמה?) מקווה שיום ההולדת יביא עימו תקופה חדשה מלאה בבריאות!!!!!!!!!כוחות חדשים ואנרגייות טובות ומחזקות ושכל יום בשנה תהיה פנוי לחגוג עם המשפחה,החברים,הבובות וכמובן איתנו ! המון אהבה

שבת שלום גם לך יקירי

האמת שכמו שראית, לא נכנסתי לפורום מספר פעמים ביום,כהרגלי... פשוט הייתי על הפנים....בעעעעע היום קצת קצת יותר טוב אבל עדיין מרגיש
חייב להתאושש,מחר בבוקר עלי להיות דחליל גמיש וקופצני בתיאטרון גבעתיים...לא ממש ברור לי איך... תודה על ההצעה למרק, אתה כזה מתוק,אכפתי ואוהב בקיצור...
אבל הייתי אצל ההורים ואמא הכינה לי מרק (בין שאר המטעמים) והכינה לי גם טייק אווי שלהם ושל לא תאמין...מרק עדשים!!!!!!!!!!! לעומרי יש יום הולדת! שתהיה לך שבת שלום מלאה באור ואהבה

maorkad

New member
אוף תרגיש טוב כבר!!!../images/Emo122.gif

אני מאחל לך רפואה שלמה שלמה. ומקווה כבר לראות אותך בתל אביב:) ובריא כמובן!!! שבת שלום כבר אמרנו?! נשיקות וחיבוקים

מצטרפת לברכות ולאיחולים. בשבוע הבא ימלאו לי

46.5 . כן, אני חוגגת גם חצאים! אני מצפה לאותה כמות ברכות, בלונים ואיחולים, אז בבקשה- להשחיז את המקלדות! (ולמי שיבריא ורוצה לדייק - 20/1 .

למעלה