שבת שלום פורום יקר לי על יושביו

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום פורום יקר לי על יושביו../images/Emo23.gif

המון חיבוקים ונשיקות לכם.
לאלה שלא קראו את שנכתב אתמול, כתבה אלינו אישה חמודה מסביבות עפולה וביקשה לדעת היכן קונים מכנסי צמר, גם יפות וגם מחממות. אני הצעתי לה "כרית חימום לרגליים" כל חנות שיש בה דבר כזה תדע בדיוק במה מדובר. גם עכשיו רגליי נתונות בכרית הזאת וזה משהו שצריך רק להרגיש. הייתי לבד בפורום אתמול, פרט לאמי שהגיעה בריצה ברגע האחרון ועל כך נתונה לה תודתי..
מקווה לראותכם ולקראכם היום. יעלי ** עליי לומר, שבשיטה הזו המשתרשרת על פי זמני השעון , לא טוב להגיב ליד ההודעה עצמה, אלא לכתוב בסוף השרשור כאילו זו הודעה רגילה, ולהתייחס אל ההודעה במילים. [לדוגמה לזולו33 בהודעתך "צריכה להתרגל" בשעה 03:00 , אני שמחה שסוף סוף זה הסתדר] אם השיטה לא תתאים לרובנו, נשנה. לאלה שמעדיפים שיטה אחת על פני השנייה אנא כיתבו.

bimbo.

New member
בוקר טוב שישיים יקרים../images/Emo141.gif

נראה שגם היום השמש תחייך אלינו בפה מלא. שבת נפלאה לכולם

bimbo.

New member
../images/Emo49.gif לננה ולאופי ושתהיינה לכן

הרבה שמחות עם הנכדים והמשפחה כולה. ולכל הסבים והסבתות שהוזמנו ליום המשפחה לגנים - אני פשוט מקנאה
שלי כבר גדולים (ה"קטן" בן 15) אבל אני מחכה ליום האם, שחל ב- 22.2. ובנתיים, פרח לכווווולם/ן

נֵנָה

New member
תודה לך ../images/Emo24.gif בימבו המקסימה ../images/Emo6.gif

יוצאת לסיור נוסטלגי בעיר ... אמנם מזג האוויר מעונן, אז ליתר בטחון אקח עמי מטריה
להתראות אחה"צ

dani 123

New member
השפעת פרסומות על ילדים - מצחיק

Two little boys go into the grocery store. One is nine, the other four. The nine-year-old grabs a box of tampons from the shelf and carries it to the register for checkout. The cashier asks, "Oh, these must be for your Mom, huh?" The nine-year-old shakes his head and replies, "Nope, not for my Mom." The cashier tries again. "Well, they must be for your sister then?" Nine-year-old: "Nope, not for my sister either." The cashier is really curious now. "If they're not for your Mom and not for your sister, who are they for?" The nine-year-old says, "They're for my four-year old brother." Surprised, the cashier asks, "Your little brother right here?" The nine-year-old explains, "Well, yeah! They say on TV if you wear one of these, you can swim or ride a bike, and my little brother can't do either!"

מנורה

New member
בוקר טוב חבריים ויום נעים../images/Emo140.gif

דני ונהנתי מהחומר ששלחת .

יופי של בדיחה דני , ובוקר טוב לכולם

והרי התרגום: שני ילדים קטנים נכנסו לחנות המכולת. אחד בן 8 והשני בן 4, בן ה-8 חטף קופסת טמפונים מהמדף וניגש לקופה, הקופאי שאל:"זה בטח עבור אמך הא"? הילד ענה:"לא עבור אמי", הקופאי:"עבור אחותך"? "לא" ענה הילד "גם לא עבור אחותי". הקופאי שהסתקרן שאל "עם כך עבור מי הטמפונים"? הילד:" עבור אחי בן הארבע" הקופאי:"עבור אחיך בן ה-4 זה שנמצא פה?" הילד: "כן, בטלביזיה נאמר שעם הטמפונים אתה יכול לשחות ולרכב על אופניים, וזה מה שאחי הצעיר לא יכול לעשות" (
שבת שלום לכולם

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום לכם ../images/Emo49.gif לננה ליומולדת

שבת שלום,
האמת לייצ'יק שראיתי את עוגת יום ההולדת ממש ברחה לי הידיעה שצריך לברך. קודם כל איזה עוגה זאת. מי אפה? האם כולה אכילה? ממש ממש לא יאומן. גם לך ננה וגם לאופי וגם לכולנו באותה הזדמנות, הרבה הרבה נחת מהילדים והנכדים.

נֵנָה

New member
שבת שלום והמון../images/Emo51.gifחמודים שלי ../images/Emo140.gif

ודאי תבינו שאין לי כל כך זמן היום לכתיבה, עוד מעט יוצאים אל הבת... אך הייתי חייבת להגיב ולהודות לכם על הברכות החמות
אני, מה זה אוהבת אתכם...
יעלי, כל הקישוטים, רקע, שיחים, פרחים, אבנים וכולל המכונית, עשויים מבצק סוכר צבוע בצבעי מאכל או מצוייר בעטי מאכל. הם בהחלט אכילים וטיעמימימים מאד מממממ יאמי יאמי
בתי הכינה אותה בסדנא לפיסול קישוטי עוגות שהשתתפה בה שלשום ...
את הבסיס אכלו בגן הילדים והיום נאכל את המכונית ואת עוגת השיש הייחודית והטעימה שאני הכנתי ... אם תרצו מתכון, אכתוב לכם בערב ... להתראות
לייצ'יק

נֵנָה

New member
זאת העוגה שהכנתי ../images/Emo6.gif

בעוגה יש ריכוזי שוקולד קטנים מפוזרים באופן אקראי ע"י ערבוב חלקי... בתי לא רצתה לצפות אותה, כדי שיראו את ה"קליפה" הפריכה בצורת שיש ... ליד העוגה תוגש בנפרד קצפת שוקולד למי שירצה ...

yaely2

New member
מנהל
חונה../images/Emo23.gifתרגום 10 ובדיחה מוצלחת../images/Emo3.gif

dani 123

New member
ובדיחות נוספות

What do you call a blonde with two brain cells? Pregnant with twins. Why do blondes put rulers on their foreheads? They want to measure their intelligence. Why do blondes stand under light bulbs? It's the closest they'll come to a bright idea. Why do blonde nurses bring red magic markers to work? In case they have to draw blood.

למעלה