שבת שלום פורום יקר

אירילה

New member
שבת שלום פורום יקר

שבת שלום לכולם

הבטחתי להיות יותר בפורום , אבל......

אורית נפלה לפני חודש ושברה את הרגל הבריאה ( 3 שברים ברגל אחת , בשוק ושניים בקרסול ) היתה שבוע מאושפזת בהדסה הר הצופים ומאז מאושפזת במרכז הרפואי רעות שביד אליהו בתל אביב לצורך שיקום מחדש.
בע"ה ביום שני הקרוב יבצעו צילום רנטגן ואם השברים התאחו יורידו לה את הגבס ואז באמת יתחיל השיקום הממשי ,כעת עובדים רק על מעברים וחיזוק השרירים של הרגל לקראת דריכה.
סיפרתי לכם עד כמה החשש שלי שגם אורית תצטרף למעגל החולים ,עשו לה איבחונים וכולם יצאו " בסדר" והפסיקות היו שזו תוצאה של ירידה בזיכרון כתוצאה מהארוע המוחי.
ובכן בשבוע שעבר באנו לבקר אותה וקיבלנו הלם ,כאשר שאלנו אותה איך האוכל בשבתות , ואז ענתה שהיא לא יודעת בכלל משום שעדיין לא יצא לה לאכול בשבת במרכז הרפואי , אח"כ אורית סיפרה על גינה טיפולית שיש במקום ואז אמרה לה ביתי הקטנה ששתיהן היו שם ואז אורית אמרה שהיא לא זוכרת שהן היו בגינה ,אנחנו היינו המומים וכמובן ששאלתי את מנהל המחלקה והוא ענה לי שידוע שהימצאות במרכז שיקום + דאגה על המצב + עצירות + ירידה במצב הרוח = כלל זה יכול להביא לבלבול זמני. הלוואי שאני אתבדה ,אבל עדיין החשש לי לא פג ,אני יודע שאם זה יגיע אין מה לעשות ,אבל אי הוודאות הורגת אותי.
מה דעתכם????
מתגעגע אליכם
גרשון

טילי66

New member
גרשון שלום

צר וכואב לשמוע מה קרה לאורית.אני מחזקת אותך מכל ליבי.בהחלט יכול להיות ששינוי מקום ואנשים חדשים גורמים לבילבול
כמובן שצריך לעקוב אחרי המצב ומי כמוך יודע שלא לנסות להוכיח אותה זה לא מוסיף לתיסכול שקיים אלא רק לזרום אשמח
מאוד לדבר איתך.כמובן אם אפשר.מה שלום אםנון?תיהיה חזק ואם יש אפשרות לעזוראשמח.אצלי יש הדרדרות והחיים קשים
אני כל יום אצל בעלי שנאמר כל יום עוד יום.תיהיה בקשר בבקשה.חיבוק ענק כולנו זקוקים לעידוד ותמיחה.תמי

אירילה

New member
תודה תמי

היי תמי
לא בכדי אומרים שבני המשפחה הם הסובלים העיקריים ,אצל אמנון אין חדש ,אותו הדבר , מנותק ,יום אסאל יום באסל....כמו כולם...עם תפוגת התרופה החדשה שקיבל גם החלה השתיקה מחדש וההתכנסות ובינתיים רק המחקרים ממשיכים.
כמובן שאנחנו זורמים עם אורית ומקווים לטוב.
סיפרתי לאורית על הנעשה בפורום וכמובן שיא הצטערה לשמוע על פרישתה של טובה מניהול הפורום ומוסרת ד"ש חמה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.
כמו שהודעתי כאן מקודם , אין לי כל כוונה לראות את הפורום החשוב כל כך נסגר ,בעזרת כולם נחייה אותו שוב עם כל הקשיים (אנחנו עם שורד... לא???????? )
בשורות טובות לכולם ואשמח עם תפוז יקבלו אותי שוב.
גרשון

יומיים הייתי מנותקת....

מיום חמישי בערב הייתי מנותקת מהמחשב, וכ"כ הרבה דברם התרחשו....

אז, גרשון,
בהצלחה עם קבלת השרביט... ועד כמה שנוכל נעזור להרים את הפורום היקר הזה...
אצלנו אין כל חדש, כאילו לא עברו שנתיים (?) מאז שעזבת.
הצטערתי לשמוע על מצבה של אורית, נקווה לטוב, ושהכל יחלוף במהרה, מי כמוך יודע עד כמה שינוי מקום וסביבה משפיעים,
נקווה שיתחילו בפיזוטרפיה והיא תעלה על דרך המלך.
מסור לה ד"ש גם ממני, והרבה הרבה בריאות,
ניצה.

אירילה

New member
תודה ניצה מכל הלב

תמיד היינו כעין משפחה נלווית וכך נשאר, נמשיך את מסורת המפגשים עם סיורים עירוניים קטנים.
כמובן שנצעיד את הפורום קדימה בעזרת כולם.
ד״ש חמה מאורית לפורום
גרשון

היי ניצה ,מה שלום אישך? הרבה זמן לא שמעתי ממך

בשורות טובות

היי אריאלוש'....

מצבנו בשנתיים האחרונות ממש בלי שינוי , הכל כמו שהיה , אותם בעיות אותם צעקות , וב"ה התרגלנו להכל,

מה איתך איך הבריאות?????
מקווה לפגוש אותך בהזדמנות ב אחד המפגשים,

חיבוק ענק',
ניצה.

היי ניצה'לה ,טוב שאצל אישך הכל סטטי

ב"ה,אצלי הכל בסדר כרגיל, אין חדש, מחכה להתחדשות מחפשת שידוך חחחח
לא רוצה להיות לבד,

בשורות טובות

ענתי44

New member
שבוע טוב גרשון

השמחה כשראיתי שאתה בפורום הופרה כשקראתי מה עובר על אורית ואני שולחת לה שיקום מהיר ומוצלח לרגל וכשאר התופעות ייעלמו. שתחזור לעצמה. מסור לה את איחולי ההחלמה.
בינתיים, ראיתי שאתה חוזר לעניינים אז ברכות לחזרה הביתה ואני מקווה שהפורום יפרח מחדש כי אני בשבועות האחרונים לא מצאתי עצמי בו. וכמו שאמרת הקמת אותו מתוך ייעוד חשוב.

אירילה

New member
היי ענתי

כמה טוב לחזור הביתה לבית המוכר, אני מאוד שמח לראותך כאן ומקווה שלא נס ליחך ועדיין כותבת כפי שזכור לי לטובה.
חסרות לי עוד חברות ותיקות אחרות ובקרוב אשלח לכולם מסר אישי מתוך תקווה לראות כאן שוב את כולם משתתפים בדיוני הפורום ומעניקים תמיכה כפי שאנחנו יודעים לתת תמיד.
אורית מוסרת לך ד״ש חמה.
גרשון

למעלה