שבת שלום פורום יקר

אופ 1

New member
שבת שלום פורום יקר

בוקר טוב מה שלומכם? הנה עוד שבת הגיעה, איזה כייף. אני כול כך אוהבת את יום שבת בבוקר יש לי הרגשה טובה ותמיד חשק לעשות לי סדר בראש ולכתוב לי משימות לשבוע הקרוב. איך אצלכם עוברת השבת? שבת קסומה לכולם:)

שבת שלום ושבוע טוב ../images/Emo13.gif

השבת שלי הייתה מופלאה
הלכתי לים עם ביקיני וספר טוב המים היו מדהימים שנת צהריים שכ"כ חביבה עליי הייתה לא פחות מרשימה (עם שידורים מחזוריים של ג'יין אייר ברקע...פחחחח..) ואז הסרט "the blip" שעושה לי כרגע הרבה בליפים במוח. איך עברה השבת?

BellA עלמה

New member
תודה

קצת קשה לי עדיין יודעת שכנראה לא נשאר עוד הרבה זמן (לפי הרופאים)

opalit

New member
../images/Emo13.gif

איזה יופי! אין על הים :) על מה מדבר הסרט?

opalit

New member
../images/Emo20.gif שבוע טוב

ואצלי, ככה ככה. הסופ"ש לא עבר טוב.. גם לא 3 השבועות האחרונים, כאבים אחרי ניתוח, וכאבים לאחריהם לא ברורים. וכאן המקום להתנצל על ההודעות הכ"כ לא ברורות שלי, אני לא בפוקוס. דאון שתקף אותי. הנמיך לי את הביטחון, הכל אחרת, הדימוי העצמי,הגוף שכואב ושלא נראה טוב, החשק. אנרגיות ירודות. אולי עזיבה של אנשים ומקום קשים לי יותר. אולי עזיבה בכלל כואבת לי מדיי, צריכה ללמוד לשחרר. מנסה. אבל- בשבת קיבלתי טלפונים משמחים. זה מדהים איך שיחת טלפון אחת יכולה לגרום לשמחה. ואני קיבלתי שתיים לא צפויות, אחת מהן ממישהו שעזב, אותי, סתם כיף לדעת שאני עוד שם.

עזיבה- זה משהו שיוצר המון מתח

לא פלא שהאנרגיות שלך ירודות, כי זה באמת משהו לא פשוט. אבל הנה, כמה טלפונים והמצ"ר (מצב רוח) עולה
טוב שאת נותנת להם להיכנס ו"לסדר" את הבלאגן.

ניאו30

New member
שבת נפלאהההה(כן,עברה כבר אני יודע)

חזרתי עכשיו מהופעה של דיויד ברוזה,שאחריה היתה מסיבת ריקודים נפלאה! ההופעה היתה מדהימה,האיש הוא פשוט "חיית במה" שנותן את הנשמה שלו למען הקהל,גם אחרי שעשה כבר עשרות/מאות מופעים דומים.שלא לדבר על השירים המדהימים שלו,שנוגעים בנושאים שמאוד קרובים לליבי,כמו געגועים לתקופה אחרת,כמו שמירה על התקווה,וכמו(איך לא) אהבה
.הסיום של המופע עם "יהיה טוב" היה פשוט מדהים והצלילים שהוא מפיק מהגיטרה שלו פשוט לא יאמנו. ולאחר שזה יסתיים התחילה מסיבה-השתוללתי כתמיד אלא שהפעם גם הידידה שבאתי איתה הצטרפה אליי בשגעון הריקודים,או שזה היה בהשפעת האלכוהול שהיא שתתה לפני כן
...חזרנו עייפים אך מה-זה מרוצים!!!

למעלה