שבת שלום צליל

ת מ ר11

New member
שבת שלום צליל

נכנסתי בהמלצתכן לאתר של רז אבל אינני יודעת איך מפעילים את פריסת הקלפים הממוחשבת. ואני מאוד זקוקה ליעוץ מאחר ויש לי בעיה אישית שמאוד מכאיבה לי. תודה מראש, תמר

צ ל י ל 8

New member
לפני הכל ../images/Emo68.gif

ספרי לנו מהי בעייתך ובת כמה את. לפי הרקע שתתני לנו מראש, נוכל להפנות אותך לפריסה המתאימה ולנסח שאלה מדוייקת.

ת מ ר11

New member
תודה רבה צליל ../images/Emo13.gif

הסיפור הוא כזה, אני בת 45 ובשנה וחצי האחרונה היתה לי מערכת יחסים חברית נפלאה ויקרה (מבלי לצפות מעבר). במהלך החברות היו לנו מספר משברים שנבעו כולם בגלל חוסר הנסיון וההבנה שלי מערכות יחסים זוגיות (מעולם זה לא קרה בגללו, הוא תמיד היה נהדר ונשמה זהב). כך שלמרות כל הקשיים החבר שלי תמך והעניק לי בטחון ויציבות ובזכותו צמחתי ו"גדלתי". מערכת היחסים הזו נתנה לשנינו המון ועשתה לנו טוב כל כך. במשבר האחרון (קרה לפני שבוע) חברי החליט שעלינו להיפרד סופית והוא כל כך נחרץ שהוא גם כמעט ואינו שומר על קשר מינימלי איתי (במיילים) וזה שובר אותי לרסיסים שאין לתאר. מאוד נקשרתי אליו.. מה שאני רוצה לדעת האם יש סיכוי שהקשר בינינו יתחדש? יהיה לו סיכוי להימשך? אני כל כך אודה לך על העזרה, תמר

צ ל י ל 8

New member
ניתן לשאול:

מה פוטנציאל היחסים הידידותיים שלי עם X בחודש הקרוב? 6 קלפים+קלף סיכום שיוצא אוטומטית..

ת מ ר11

New member
צליל תודה, אז..

פרסתי קלפים: בפריסת שאלה - ארבעה עד תשעה קלפים, ובחרתי בחבילה: ריידר (היו עוד אופציות ולא ידעתי במה לבחור). והעתקתי את נוסח השאלה שכתבת לי. יצאו הקלפים הבאים: (מימין לשמאל) חמש חרבות אביר המטות מלך המטות אביר הגביעים שלושה מטות נער המטות וקלף הסיכום (שיצא אוטומאטית כמו שאמרת הוא): אוהבים האם תוכלי לפרש בבקשהה? והאם עשיתי את זה נכון, או עלי לפנות לאופציה אחרת? המון תודה, תמר

צ ל י ל 8

New member
עשית את זה בסדר גמור..

מה - 5 חרבות פוטנציאל - אביר המטות היחסים הידידותיים - מלך המטות שלי - אביר הגביעים עם X - 3 מטות בחודש הקרוב - נער המטות סיכום - האוהבים ס לקח את הזמן שלו להחליט. לדעתי את יודעת מה הפוטנציאל בינכם, אבל את לא מספיק שלמה עם מה שאת חושבת. נכון? היית רוצה שהיחסים בינכם אולי יהיו יותר מסתם ידידות, את מוכנה אפילו לחזר אחריו אם יש צורך, אבל בשבילו זה "לא בוער". יתכן והוא נסע לחו"ל ובגלל זה הוא לא יוצר קשר איתך? קצת בעיה, הפריסה לא נותנת תשובה ברורה מספיק. תני לחודש הזה לעבור, אולי הוא לא זמין. אם אתם ידידים, תני לו להחליט מתי להתקשר אליך.

ת מ ר11

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

הוא לא זמין אבל לא מפני שנסע, אלא לא זמין עם מה שעובר עליו בחייו. אז כתבת את המלים הנכונות ופירשתי/תרגמתי אותם למצב שלי-שלנו. אני רוצה שהיחסים יהיו יותר מידידות, נכון גם כן. אבל לא אלחיץ אותו ואלך בקצב שלו (כמו שאמרת "לו זה לא בוער" ולחץ לא מוסיף אלא רק גורע נכון?) עזרת לי צליל, תודה!! כשהרגשות סוערים התבונה מסתתרת לה אי שם ולא מחוברים אליה, ואת נתת לי כיוון נבון לפעול וללכת בו. הייתי כ"כ זקוקה לזה. שבוע טוב, תמר

צ ל י ל 8

New member
שמחה שיכלתי לעזור ../images/Emo24.gif

לפעמים אנחנו יודעים את התשובה בתוך תוכנו, אבל מקבלים אותה רק כאשר מישהו אחר אומר את אותם הדברים

למעלה