שבת שלום! רציתי לשאול לגבי עוגות

l i m u s h

New member
שבת שלום! רציתי לשאול לגבי עוגות

בתי חוגגת בשבוע הקרוב יום הולדת ראשונהורציתי להכין לה עוגה מעוצבת ראשונה (כי אנילא מקצועית בתחום)האם יש לכןקודם כל מרשם טוב לקרם פרווה ועוד שאלה לגבי קישוט עם הקרם (מאפקת הסוכר) אחרי שמשתמשים מה עושים עם השאריות - היכן לאחסן ולכמה זמן שומרת העוגייה עם הקרם על טריות ? סליחה על ההפצצה מחכה לתשובה - תודה *****
 
מתכונים תוכלי למצוא במאמרים שלנו

ממליצה על גנאש פרווה, ש"א לחמם 250 מ"ל שמנת ריצ' ואחרי החימום(כמעט עד ר תיחה), להוריד מהאש ולהוסיף 250 גרם שוקולד חלב. לערבב ולצנן 24 שעות. לאחר מכן ניתן או להקציף או למרוח על העוגה כמו שזה, או ללקק
 
למעלה