שבת שלום - שאלה

געגועית

New member
שבת שלום - שאלה

לאחרונה נפרדתי מאהובי. פרידה כואבת במיוחד, בעיקר כי זה היה כל כך פתאומי. אנחנו שומרים על קשר טלפוני, שכמוהן קורע את ליבי. בשיחות הוא לא מדבר על רגשותיו. רק על עצבות וריקנות. איך אני מנסחת שאלה שאדע מה באמת עובר עליו. אני מדברת על כאבי, בוכה, עצובה, נקרעת. והוא - סגור בתוך עצמו.... אנא עזרתכם אני קוראת את תגובתכם לאחרים ואני פשוט נפעמת מהעזרה שאתם מעניקים. תודה מראש וערב נעים

batgalim

New member
ערב טוב געגועית

אם לך קשה ולו קשה - אז מדוע נפרדתם? תוכלי לשאול: מה מצבו של איקס מבחינה רגשית כלפי? + קלף סיכום

געגועית

New member
תודה לך batgalim

יש הרבה סיבות לפרידה / פסק זמן שלנו הנה הפריסה שלי לפי המלצתך: העולם 5 גביעים 3 גביעים נער הגביעים 10 חרבות וסיכום - 2 מטבעות תודה רבה לך

batgalim

New member
הי שוב../images/Emo141.gif

מה - העולם מצבו - 5 גביעים של איקס - 3 גביעים מבחינה רגשית - נער הגביעים כלפי? - 10 חרבות סיכום - 2 מטבעות נראה עפ"י הפריסה כי איקס חש כבול בקשר איתך, הוא מרגיש שהוא צריך להשתחרר ולהיות חופשי לבלות ולהנות מחייו, להיות קצת "פרפר"... בלי מחוייבות. ודאי שקשה לו להגיד לך את תחושותיו, בעבר היה לו טוב איתך אך היום הוא חש מנותק, חסרה לו ההתרגשות שהיתה קיימת בו בתחילת הקשר, הוא פשוט איבד עניין... מבחינה רגשית - הוא מצוי בתקופה מבולבלת וקשה לו להתנתק סופית, ולכן הוא אוחז בך דרך שיחות טלפון בהן הוא בעצם לא אומר דבר רק מקשה עליך. כל הענין נמצא בימים אלו בבדיקה והתלבטות כשכרגע אין החלטה סופית. הייתי מעוניינת לדעת בני כמה אתם?

matal girl

New member
געגועית -חשבתי על משהו

בזמן שקראתי את הקלפים שהוצאת. האם הבחור עובר איזה שהוא שינוי בתקופה הנוכחית שלא קשור בך? הפרידה הפתאומית יכולה אולי להסביר. משהו ממה שאני חשה-עבודה,קריירה? ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

batgalim

New member
הי געגועית ../images/Emo141.gif

כן, זה רלוונטי... מהפריסה נראה היה שאיקס נוהג כנער קל דעת, נהנתן ומחפש תענוגות. מכיון שציינת שהוא בשנות ה-40 זה נראה לי תמוה, אלא אם כן הוא עובר משבר אמצע החיים, חש שלא מיצה די את עצמו, מרגיש תקוע וחסר אונים. כאילו נמאס לו מהכל... הוא לא רואה את מה שהשיג אלא את מה שפספס בחייו. אני מציעה לך לשוחח עימו ולנסות לברר איתו מה מפריע לו ומה לא בסדר ולנסות לעזור לו. אולי את מדברת על התחושות שלך והוא מרגיש שהוא לא יכול לתת לך מעצמו כרגע, כי הוא מחפש את עצמו וקשה לו להתייחס לרגשות של מישהו / מישהי אחרת...

למעלה