שבת שלום.שבת של רוגע ושלווה

שבת שלום.שבת של רוגע ושלווה

שמחה לראות שהקומונה הקטנה שפעם הייתי בה הפכה לפורום מכובד וגדול. מקבלים תושבים חוזרים? שתהיה השבת האחרונה בשנה האזרחית מבורכת ונעימה

Sודית

New member
היי צפורת, גם לך שבת נפלאה ורגועה

רציתי לומר לך שעכשיו אני כבר לא יכולה להשתמש בתמונות, בצילומים או הציורים שאתם מביאים, כמו שעשיתי בקומונה....חבל. אבל את יכולה להכניס את התמונות או העבודות שלך לאלבומים של הפורום.....בדף שאת רואה, למעלה מצד ימים בשורה הכחולה כתוב....אלבומים.....לוח אירועים ועוד.....לשם את יכולה להיכנס ולהוסיף כל תמונה שתרצי..... כל החברה מוזמנים לצרף תמונות שלהם לשם......

Sודית

New member
היי סוגרת, ברוכה השווה אלינו - איזה יופי

מקבלים.....ועוד איך מקבלים.....תושבים חוזרים. נקווה שפתחת את הדרך ליתר הנעלמים......שישובו אלינו במהרה. שמחה שמצאת את דרכך חזרה אלינו......מה שלומך?

hal767

New member
אממןןןןןןןןןןןןןןןןןן.

בקשר ל"תושבים חוזרים". אני עומד על כך שתעברי את ועדת הקבלה כמקובל. גם איתי נוהגים כך כל פעם מחדש, וזה כולל מיילים זועמים ומאיימים של מנהלת הפורום המגיעים לתיבת המסרים שלי.

hal767

New member
רגע רגע, זה לא הולך ככה.

אני לא הועדה. אני הקורבן שלה. אבל אני מוכן לקבל בשלב הראשוני פרטים בסיסיים, כמו גיל, מקום, מצב משפחתי, מס' תעודת זהות, קוד יצרן וכד', וכן שתי תמונות אקטואליות מהזמן האחרון. המשך טיפול יהיה במסגרת ועדה שימנו לצורך העיניין. ואם את חושבת שאני קשוח איתך, את טועה. חכי כשתגיעי אליהם.

יוו אפילו כשנעצרתי
לא שאלו כל כך הרבה

טוב אז ככה...אגלה לך טיפ טיפה בתנאי שגם אתה תגלה לי טיפ טיפה
למעשה רוב הפרטים רשומים בכרטיס האישי שלי אם רק תקרא
קוד היצרן ירד בכביסה השנה זו שנה בה אני סוגרת ים של מעגלים בחיים שלי ומכאן שמי חגגתי שנה שעברה החלפת קידומת כפי שכתוב בכרטיס, חגיגה מקסימה ברחבי ברצלונה אוהדת
ואפילו חוטאת בישיבה ביציע בזמן המשחק, אבל לא אספר בשלב זה איזו קבוצה. זהו.... מעבר לכך גלה לי עליך ואשחרר עוד מידע... קלף מיקוח

TJ

New member
לטעמי לא החלפת את הקידומת הנכונה...

ואני מקווה שאת לא אוהדת של הצ'ילבה ברצלונה.

hal767

New member
סורי, לא גילית דבר על עצמך.

גם בכרטיס שלי ניתן לגלות מס' פרטים. לא אוהד שום קבוצה כיום. בנושא זה נשארתי עם נבחרת ברזיל 1970 באליפות העולם במקסיקו. עד היום לא נראתה נבחרת כזאת. אבקש פרטים על המעצר שמוזכר במשפט הפתיחה שלך. איננו מקבלים עבריינים לפורום הזה. תורך.

התיק נסגר בשל חוסר עניין לציבור

ומה שכן אוסיף ואומר שמידת הנעליים שלי 39 ובדרך כלל שטוחות זה מספיק עבורך?

hal767

New member
משטרת ישראל היא הקובעת בתיק.

כנציג המשטרה אני קובע שיש המשך טיפול בתיק. החקירה נמשכת. נעל שטוחה עדיפה על נעל עקב שהיא הרסנית לבריאות. יפה לך. ממתין למידע חשוב יותר.

למעלה