שבת שלום - שמחות של יום חולין

שרון123

New member
שבת שלום - שמחות של יום חולין

שבת שלום לכולם
לא הייתי כאן הרבה השבוע, ימים מבלבלים עוברים על כוחותינו, ובכלל לא קלים. משהו טוב שקרה השבוע קשה למצוא בגלל המון דברים רעים שמאפילים. בכל זאת דבר טוב - הבנים שלי בכיתה א'. השבוע היתה להם קבלת הורים ראשונה, ולמרות ההתחלה הקשה לשניהם, קיבלנו מחמאות ותשבוחות על שניהם. ברור לי שבאספת הורים ראשונה לא אומרים דברים לא טובים על הילדים
, אבל בכל זאת היינו גאים ומאושרים
מה שלום כולם? ספרו על דברים טובים שקרו השבוע... אנחנו תיכף יוצאים לירושליים. נחזור רק במוצ"ש. השבת זו האזכרה של אבא של האיש שלי. הוא נפטר חודשיים לפני שירדן נולדה. המשפחה שלהם היא משפחה דתית כך שצפויה לנו שבת ארוכההההההה

eaz1514

New member
שבת שלום ../images/Emo197.gif

אין לי מה לציין השבוע, אולי קצת פחות אנרגיה משבוע שעבר. השעון שמתקתק ללא רחמים לכיוון חודש ינואר. שבת רגועה ושלוה לכולם אילנה, אמא של רונן

שבת מבורכת לכולם../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif

ביקרתי באתר של ירדן מרשים ומרגש כתבתי גם שם מאחלת לכולנו שבת שקטה ורגועה תבלי בעיר הקודש שאין כמוה

שבת שלום לכולם

אנחנו היינו עסוקים גם כן אסיפת הורים מסיבות חנוכה חששתי מעט מאסיפת ההורים של ערבה ביתי היא בכיתה ב' חששתי שציוניה ירדו לאור ההאובדן הקשה שעברנו התאריך 23/12 ימלאו שלושה חודשים ערבה שמרה ואף העלתה ציונים לשמחתי ראם להפך הוא בגן חובה והגננת אמרה לי שהיא לא ממליצה להעלותו לכיתה א' היא רוצה שישאר עוד שנה איתה בגן לדעתה הוא לא מוכן מספיק (אני חולקת על דעתה בבית הוא עובד יפה אך אני חושבת על טובתו ) אני מקווה שעד אפריל כן יחול שיפור טוב ובין השמחה לעצב כמובן הלב בוכה וכואב ומתגעגע למלאכית שלי כל בוקר אני חולפת ליד בית העלמין בדרך לעבודה וליבי נשבר לרסיסים וכל יום אני מתחילה את עבודתי עם דמעה בלב נמאס לי מגיע יום שישי ואני מתכסה בשמיכות ונעלמת לכל השבת

חיה אש

New member
שבת שלום.

מנסה לסכם את השבוע ולחפש נקודות אור ...אז אצלי זה שיחה או פגישה עם חברתו של בני שאנחנו בקשר טוב...וביום שישי היתה לי הפתעה בשעה 10.00 טלפון מאחד מהחברים של גיא מהצבא שהם רוצים לבוא חלק מהמחלקה בסביבות 10 חברים... אם אפשר ...ומכיוון שאני לבד עם בני רועי בבית (הצעיר ובן זוגי טסו לאנגליה לבקור משפחתי לשבוע) טסתי להביא אוכל מוכן והם הגיעו....כל כך טוב לי איתם הם דואגים לעדכן אותי בכל פרט ועכשיו הם מכינים ערב לזכרו של גיא , כשהם מגיעים רועי פורח שר להם "גולני שלי" והם מצדם משחקים איתו ומקדישים לו את זמנם ואהבתם. כל כך טוב לי שהם כאן נכון כשהם הולכים בא ה"בום" שהנה היום גיא היה צריך גם להיות בבית ובשבוע הבא הם יורדים כאן לידנו לשמור עלינו בדרום וזה מפחיד אבל הילדים האלה ממש מחכים ל"אקשן" אני זוכרת שלפני שנה בדיוק בחנוכה הם עברו לדרום וגיא אמר :"אמא סוף כל סוף אני מגן על הבית!" כי זה היה הקו הראשון שלו...שרק יחזרו כולם בשלום. שתהיה שבת נעימה וילאה מחכה כבר לגשם!!!!!!!!!

בוקר טוב ../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif

סליחה שלא הייתי בימים האחרונים, לא היתה לי שניה לנשום. השבוע הקרוב מטורף גם הוא. היום פסטיגל עם אלון הבינוני שלי, מחר מסיבת חנוכה בגן של אלון, שלישי הפוגה, רביעי עוד מסיבת חנוכה אצל נדב, וחמישי.....
מקוה שיעבור עליכם שבוע אפשרי ואולי תמצאו גם נקודות אור קטנות. שרוני, מה שלומך...??

למעלה