שבת שלום ,שקט שלווה ורוגע

שלווה789

New member
שבת שלום ,שקט שלווה ורוגע ../images/Emo16.gif../images/Emo39.gif../images/Emo16.gif

כולנו נבראנו ע"י הבורא... " כל ישראל ערבים זה לזה..."" בתוך עמי אני יושבת ומבקשת... "ואהבת לריעך כמוך "... הויכוחים של גולשי הפורום השבוע עלו לטונים גבוהים ורחוקים מידיי הקיצוניות... הקצינה... לכל עבר וכל דיעה התבצרה בפינה שלה כדרך ללא מוצא... היכן האהבה,ההבנה ..הסליחה בינינו לבין עצמינו.. (חודש אלול)ׂ כמו שאין טביעות אצבעות זהות כך הם דיעותינו ...השונות זה הדבר הנפלא שבנו שכל אחד הוא יחיד ומיוחד... ויכוח יכול להיות מכובד ומעניין ללא התלהמות... שתהיה לנו שבת שקטה ושלווה...ללא סערות ומחלוקות... .

שבת שלום

מידי פעם יש התפרצויות זעם אחד כלפי השני, אחר כך נרגע. אני אישית בדרך כלל לא נכנס לעימותים ומביט מהצד. כואב שלפעמים ישנה שנאה בין דיעה לדיעה ולא מכבדים איש את רעהו. שבת שלום.

שלווה789

New member
אכן כך בני ותודה על התשובה ../images/Emo140.gif

חבל שכך וכואב לי מאוד שכך אך מי אני ומה אני ...לשנות ???... כל אחד יבדוק את עצמו וסביבתו ...יעצור ויספור עד מאה , לא יקפוץ ויענה כמו אוטומט... חזון למועד...?!?!?!?!?!?! אולי כן ואולי לא ... בנבואת ישעיהו הנביא (ישעיה יא,ו) מתואר שלום אידילי מופלא שישרור בימות המשיח: "וגר זאב עם כבש ונמר עם גדי ירבץ". לא רק בני-האדם........ יחיו בשלום זה עם זה, אבל... קודם כל שנחיה בינינו לעצמינו בשלום, אנשים נהדרים ונפלאים יש בפורום ושיהיה לכולנו רק טוב שבת שלום

למעלה