שבת שלום מקווה לשבת שקטה ורגועה...
A arieshor New member 19/7/14 #2 קולעת צמות מהכאב הייי שהיה שבת נעימה שבת שלום לכולם החיילים שלנו נכנסו לעזה אני מאמין שהיה פחות טילים קטיושות. אני מקווה שחיילים יחזרו לבית בשלום .
קולעת צמות מהכאב הייי שהיה שבת נעימה שבת שלום לכולם החיילים שלנו נכנסו לעזה אני מאמין שהיה פחות טילים קטיושות. אני מקווה שחיילים יחזרו לבית בשלום .
נ נדירון מצוי New member 19/7/14 #5 איך לא חשבתי על זה? מכניסים הביתה עגלה או כבשה או גמל אם יש מקום ואתה יכול לדבר איתם, הם לא סותרים את מה שאתה אומר, לא נכנסים לתוך רצף הדיבור שלך, לא מעבירים עליך ביקורת, אין להם תלונות עליך, בקשות מוזרות - אידיאלי!
איך לא חשבתי על זה? מכניסים הביתה עגלה או כבשה או גמל אם יש מקום ואתה יכול לדבר איתם, הם לא סותרים את מה שאתה אומר, לא נכנסים לתוך רצף הדיבור שלך, לא מעבירים עליך ביקורת, אין להם תלונות עליך, בקשות מוזרות - אידיאלי!
נ נוסעת בזמן אחר New member 20/7/14 #7 משאירות הפתעות על הרצפה... פרות הן עם נעים בכללי. כשהן קטנות אני מתארת לעצמי שהן מתוקות כמו כל הגורים.
משאירות הפתעות על הרצפה... פרות הן עם נעים בכללי. כשהן קטנות אני מתארת לעצמי שהן מתוקות כמו כל הגורים.
ק קולעת צמות מהכאב New member 20/7/14 #8 הן מדהימות וחברותיות כל פעם שאני הולכת לרפת אני נדהמת מחדש כמה הן רגישות, חכמות, חברותיות ומקסימות.