שבת שלום

זיגזג

New member
שבת שלום

מה התוכניות לשבת ??? חוץ מזה.. איפה אתם? אני שוקל כבר ברצינות על סגירת הפורום.... ממילא אין פה כלב כבר

לי אל בר

New member
מה אתה מאיים עלינו

יאללה תסגור! נמצא בית אחר
סתם לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני פה :) (כבר 8 שנים) כותבת, מקטרת, משתפת, משקיעה, או לפחות משתדלת
ולפעמים באמת מתייאשת..
סופ"ש מהנה ומבורך

זיגזג

New member
זו בידיוק הבעיה...

שפעם עוד היה כאן מישהו שיתייחס לקיטורים שלך
ואני לא מאיים.. זה היה בגדר שאלה, התייעצות. מאוד חלש כאן בזמן האחרון, בסוף זה יבוא מתפוז עצמם.

lee05

New member
שבת שלוםםםםםםםםם

מה לסגור מה רק הגעתי לכאן...(הדרך ארוכה ומפותלת)
יום שבת בעיקר מנוחה, התאוששתי מהמחלות שפקדו אותי כמעט לחלוטין, מלאה אנרגיות חדשות. בעיקר לבלות עם בן זוגי, מחר אולי נשכנע אותו לקפוץ ליפו ובערב לראות את אמא ובנימה אופטימית זו גם חזרתי לכתבו בבלוג (אחרי כשנתיים נראה לי) שיהיה אחלה סופ"ש

ebi83

New member
שבת שלום

לשבת- לקרוא, לקרוא ואם ישאר עוד זמן אז לקרוא
וזיג, יש כאן אנשים ואפילו יש קצת התקדמות בהודעות (שלא לדבר על חדשים שמגיעים ולפעמים נשארים) הבעיה שרוב אלו שעזבו היו הרועשים.. תוחזר לימו לאלתר

אצלי..

אני כבר מזמן עברתי לנשום דרך הפה ... המחלות האלה לא עוברות .. חוץ מדלקת אוזניים, גרון, נזלת חום וכאלה יש גם בעיות חדשות ובדיקות שלא נגמרות. כיף חיים. התוכניות- להכין עבודה שאני צריכה להגיש אותה ביום ראשון (או פשוט לבקש דחיה אני על הפרצוף) להתחיל לקחת ברצינות ברזל כי אני .. נכון! על הפרצוף... לסדר ולנקות כאן ולישון .. שוב על הפרצוף וכאלה...

למעלה