שבת שלום

שבת שלום ../images/Emo140.gif

תחזיקו יחד איתי אצבעות שעיסקת גלעד שליט תצא לפועל במהרה, והילד ישוב למשפחתו בהקדם. בכלל לא אכפת מי יגזור קופון , אולמרט המבקש לסיים את הגועלציה עם טעם טוב משאריות הארוחות של טלנסקי ברק , שזקוק לרוח גבית חזקה כדי להמריא בסקרים
או אפילו צפורה שנדחקה לאחרונה הצידה , אבל תכף תגיע לכאן הקלינטונית שתתן לה כתף ואולי מהנשים הללו תבוא לאיזורנו הישועה. |חמסה
מה אצלכם בסירים?
דודי שינה או עודף שעות תרדמת של הגיל השלישי , הביאו אותי לקוץ יקיצה מאד מאד מוקדמת משו בסביבות 5 שעה שאפילו הצפרים נחרו על העצים
השתחלנו לפנטופלך , הפעלנו את המוזיק , הוצאנו את הדוודים, שאבתי מים והמרקעופ כבר מבעבע , כאשר לצידו סיר ובו מרוכז מעורב ירושלמי שינחת חגיגית על קונכיות בצק עלים (סנפרוסט קמובן) צריך עוד תוספת ,, סלט או שניים ועוגה . בהגרלה זכתה פאי הלימון הותיקה של נירה שוייאר....למי שאין את התנך לעוגות הזה שימהר ויקנה , זה מסוג הספרים שלא נס ליחם וכל עוגה בינגו. תיכף נצא לשפציר עיתונות , פרחים ודלק אולי מחר תתאפשר גיחה קצרצרה עד שימטיר המטר לאיזה כלנית או רקפת. גם לכם אני מאחלת שבת נעימה כייפית טעימה ומפוננת

שבת שלום, הלוואי אמן..... שיבוא כבר הביתה.

השבת נאכל כנפי הודייה בתפוזים ויין, אורז מלא עם חומוס וזיתים שחורים, והכנתי קוגלהוף עם קינמון - יצאה משגעת..... מאשרת את עניין ספרה של שוייאר - הוא מעולה.

זרימה

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo57.gif גם לגלעד שליט

שעדין יושב לו בשבי
מי יתן וישוב במהרה למשפחתו ולחייו

אצלינו היה היום סלט הפתעות.

וסטיק עוף בגריל, זהו כי לחצי יש יומולדת היום ובערב מוזמנים לארוחת ערב במסעדה. צריך לחלק את הקלוריות שלא יכביד מידי. אם תשאלו מה זה סלט הפתעות אספר לכם שזה סלט עם עלי חסה ועלי תרד וגם קצת עלי גרגיר, אפרסמון חתוך וגם בצל, הרוטב הוא דבש, חומץ בלסמי שום כתוש, שמן זית וקצת שמן קנולה. את הפרי אפשר להחליף לתפוח עץ או תותים, או אגסים, סלט מעולה של נשאר ממנו גרגיר.

../images/Emo141.gifסופ"ש נעים לכולם

תהנו מהגשם מחר שתהיה לכולם שבת נפלאה ומה התבשל אצלנו בסירים? אז הפעם יותר עזרתי לאכול את מה שהתבשל בהם מאשר לבשל אותם היום התפטרתי מתפקיד השף והפכתי לסו שוף ועזרתי לאמא שלי לבשל,חחח אני חתכתי את הירקות והיא בישלה. ולאור זה שאחותי הקטנה באה לביקור השבת השתדלו יותר ועמלו טרחו והבית מלא אוכל ובתפריט: פטריות עם בצל וקוביות תפוחי אדמה יצא מדהים כמובן שיש קוסקוס ומרק ירקות וקציצות ברוטב, וכרובית מטוגנת ואחותי אפתה עוגת שוקולד ובטח יהיו עוד הפתעות הערב בקידוש.

קרה משהו מוזר עד מצחיק היום.

בשעה רבע לשלוש צילצל הטלפון של בעלי, הוא ענה אז שאלו אותו איפה זה רחוב טרומפלדור כי כרגע יצאתי מפ"ת עם זר פרחים ואני לא יודע איך להגיע לבית שלכם. בעלי הסביר לו וכמובן כבר לא הלכנו לישון כי צריך להגיע הזר, הכננו טיפ על המדף במטבח, אז אמרתי לבעלי שאני מתה מעייפות ושהוא יחכה לזר כי זה בשבילו, לא תאמינו עברו כבר יותר משעתיים ואף אחד לא צילצל בדלת עם זר פרחים ובלי זר פרחים, בעלי עוד ישן ואני איתכם מחכה אולי בכל זאת עוד יגיע.

רונה 2346

New member
עגור צחור ובין זוגך - מ ז ל - ט ו ב

מקווה שעד כתיבת שורות אלו - הזר כבר הגיע - בשלמותו. תחגגו בכייף - אושר ושמחה לכולכם. רונה

noa555555

New member
שבת שלום לכולם.

פה הכל בצנוע היום, שוקי עוף עם תפוחי אדמה בתנור , מתובלים ברוטב צ'ילי, שום כתוש, פפריקה, אבקת מרק בצל ועוף, שמן ומים, וסלט צבעוני וכיפי עם רוטב חביב ליד. וחלה מתוקה כמובן. וכמה חמוצים בשביל הכיף והנשנוש והצבעים. (זיתים, חצילים, וכאלה) הבת הקטנה זללה ממתקים ופיצה ביומולדת שהיתה בה, אז אין הרבה מה לצפות ממנה. כך ש..
בינתיים העוף מריח בטירוף מהתנור ומטריף את כולם פה. "נו, מתי זה מוכן, אמא?" (כי אני אוהבת ישר מההכנה אל השולחן.) ולקינוח תותים ומעין כרוכיות וניל וכרוכיות תפוחים, שקניתי במו ידי, נשבעת. ואמן על כל תפילותיך, אישה יקרה

תודה רבה לך רונה לברכות../images/Emo140.gif

באמת הגיע זר גדול ומרשים, לפני שעה. חבל רק שהרס לי את מנוחת הצהריים, סוף טוב הכל טוב. שבת שלום.

noa555555

New member
השם הוא נועה , ואין בעד מה, מכל הלב

תהנו ממנה , איזה יופי.

למעלה