שבת שלום

spoop

New member
שבת שלום../images/Emo140.gif

מה שלום כולם? נכון הפורום מתחיל להירדם?
אז שכל אחד יגיד מה- הסגנון המוסקלי שהוא הכי אוהב. סגנון הלבוש שהוא הכי אוהב. שפה שהוא הכי אוהב(חוץ משפת הקודש). סוג אוכל שהוא הכי אוהב. אני מתחילה: רוק כמובן! ג'ינס וחולצת טריקו,אין לי גיוון בחיים. צרפתית
פאסט פוד-צ'יפס,המבורגר,נקניקיות וכו'...

k e l l y 1 8 1

New member
שבת שלום - עניתי...

מוסיקה- היפהופ דאנס... רוק רגוע לפעמים סגנון הלבוש משתנה יש לי מהכל (חוץ ממכנסים... שפה ספרדית ואנגלית אוכל - סיני

לקחת לי תשירשור...

חח סתם, דיכאון שולט! חח המוזיקה שלי זה דיכאון ומזרחית אמממ סגנון לבוש גינסים מתרחבים כאלה, חולצות די צמודות וכיפה קטנה כזאת:) אממ מה עוד אה אוכל, טוב אני אוכל הכל במיוחד אוכל כורדי!! אני חולה על האוכל הזה! ושפה שאני אוהב זה כורדית כי תמיד סבא וסבתא שלי וכל הדודים והאחים מדברים ואני לא מבין כלום! שבת שלום!!

KsE

New member
גם אני אשתתף

-מטאל על רוב סוגיו (וגם הארדקור, מטאלקור ...) -ג'ינס/דגמ"ח וטי-שירט -נורבגית/פינית/שבדית/גרמנית/אנגלית -אני אוהב אוכל בכלל.

One Echoe

New member
תשובות.

שלומי סביר בהחלט. הפורום אכן נרדם. סגנון מוזיקה-רוקנרול. סגנון לבוש-זרוק. שפה שאני הכי אוהב-אנגלית, אני מניח. סוג של אוכל:מאז שאני צמחוני לא חשבתי על זה. לא יודע.

noamgk

New member
אממ...

מוזיקה - כל מה שטוב. וזה יכול להיות כל סוג ובכל שפה. בגדים: רגילים. חולצות פשוטות, מכנסי דגמ"ח (אני עם ג`ינסים גמרתי כבר בחטיבה)... שפה - חוץ מעברית? אפשר לבחור בשפת הים? ;^) אם לא, אז שיהיה אנגלית. וכשזה מגיע לאוכל אני לא בררן גדול (ולא, אני לא שמן בכלל, למקרה שתהיתם :). אוכל כל מה שטעים וכשר :) (וסלחו לי שאין ירידת שורות, אני כותב מהפלאפון...)

אחי אתה יכול לרדת

שורה תלחץ פעמיים כוכבית ויהיה לך חץ כזה ואז תלחץ עליו :) שבוע טוב!

noamgk

New member
אני מכיר את זה...

(אפשר גם ללחוץ 3 פעמים על 0 בנוקיה.) אבל בפעם האחרונה שעשיתי את זה (ולמען האמת, זה היה די מזמן) זה לא פעל. ננסה: ירד?

כבר יצאה שבת..אז...

שבוע מצויין לכולכם
.. ולשאלון=): סגנון מוזיקה:בערך הכל..תמנית(=, מזרחית, רוק , דיכאון, אמהרית, ישראלית, אה..וזהו בערך. סגנון לבוש: שנטי, זרוק, שחור וסתם עוד דברים שבא לי פתאום. שפה:עברית
כמובן. סוג אוכל:אוכל תמני אסלווטי כזה. חחח דרך אגב ממש נהנתי לענות על השאלון

s a r a h13

New member
עונה ../images/Emo13.gif

וואי כמה זמן לא הייתי פה... מה שלום כולם? שלומי סביר נכון הפורום מתחיל להירדם? אכן הסגנון המוסקלי שהוא הכי אוהב.- רוקנרול\ לפעמים מטאל. סגנון הלבוש שהוא הכי אוהב. אהמ... מה שיש בארון. זרוק נניח. שפה שהוא הכי אוהב אנגלית ללא ספק. סוג אוכל שהוא הכי אוהב. איטלקי. צמחוני כמובן.

למעלה