רסקול אהובי ../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif
תודה על המחמאה,לפחות אתה מכיר בגדולתי
פעמיים בשבוע האחרון הוטרדתי טלפונית עיי עתונאית בכירה ומפורסמת שבקשה לדעת אם אינני יונתן גפן
בשיחה השניה היא אפילו הציעה לי סקס טלפוני לוהט עם אחותה השרלילה....אבל מה אני יכול לעשות ואינני י.גפן
הוצאת כתר גם יצרה קשר לפני החג להודיע לי שלמרות העניין שעורר ספר המתכונים שרציתי לפרסם ולהתחלק איתם ברווחים,אין סיכוי ממשי לקבל גופה או שתיים מהמכון לרפואה משפטית באבו כביר,ולכן לא נוכל לצלם ולכלול בספר הדרכה לגבי חיתוך והכנה נכונים של בשר אדם,הצעתי לספק להם גופה מהמלאי שלי,אבל הם דחו אותי בטענה שיכולות להווצר בעיות משפטיות בקשר לזהותו של המנוח...הבטחתי להם שאיננו חסר לאיש,אך הם לא נטו להאמין לי משום מה... גרוד בכף הרגל,טוב,מה אומר,אם לא עבר עד כה הייתי באמת מציע לבדוק אצל
=
[
] לפי אמונות טפלות הרווחות במזרח בורנאו,בין השבטים שעדיין עוסקים לפעמים בציד ראשים,גירוד בכף הרגל מבשר על הגעתו של מסיונר חדש לכפר במקום האחרון שנאכל בטעות כשהיו בגילופין. לפי השבטים החיים במונגוליה החצונית,גרוד בכף הרגל פרושו: 1-רגל ימין,אורחים יגיעו ללא הזמנה ובפיהם בשורות טובות והזמנה לארוע משמח כגון חתונה. 2-רגל שמאל,סערה עומדת להתחולל,מלחמה בפתח,או מוות של אחד מחברי המשפחה המורחבת. גרוד בכף הרגל במסורת היהודית מסמל יציאה קרובה למסע או לדרך,ימין-מסע מוצלח,שמאל-מסע שכשלון בסופו. TAINTED SAINT