שבת שלום

שבת שלום../images/Emo140.gif

תתחדשו על הפורום
ברשותי שאלה, האם יש קשר לאמונה טפלה כאשר כף רגל ימין או שמאל מגרדת? אם אני לא טועה בעבר אמרו לי שכאשר הרגל(לא בטוחה ימין או שמאל) מגרדת הדבר מעיד על שינוי מקום מגורים, האמת? תודה למשיבים

רסקול

New member
לו הייתי מיאמוטו [איפה אתה, נשמה?]

הייתי עונה לך באריכות על כך שבטח יש לך פטריות בכף הרגל, אולי עיצבוב שמצביע על משהו, אולי סתם גרגרי חול וכו' לו הייתי הקדוש.. לא מסוגל לחקות את תשובותיו אבל אני מספר לך שזה בכלל קשור לאורחים ולכסף.

TAINTED SAINT

New member
רסקול אהובי ../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

תודה על המחמאה,לפחות אתה מכיר בגדולתי
פעמיים בשבוע האחרון הוטרדתי טלפונית עיי עתונאית בכירה ומפורסמת שבקשה לדעת אם אינני יונתן גפן
בשיחה השניה היא אפילו הציעה לי סקס טלפוני לוהט עם אחותה השרלילה....אבל מה אני יכול לעשות ואינני י.גפן
הוצאת כתר גם יצרה קשר לפני החג להודיע לי שלמרות העניין שעורר ספר המתכונים שרציתי לפרסם ולהתחלק איתם ברווחים,אין סיכוי ממשי לקבל גופה או שתיים מהמכון לרפואה משפטית באבו כביר,ולכן לא נוכל לצלם ולכלול בספר הדרכה לגבי חיתוך והכנה נכונים של בשר אדם,הצעתי לספק להם גופה מהמלאי שלי,אבל הם דחו אותי בטענה שיכולות להווצר בעיות משפטיות בקשר לזהותו של המנוח...הבטחתי להם שאיננו חסר לאיש,אך הם לא נטו להאמין לי משום מה... גרוד בכף הרגל,טוב,מה אומר,אם לא עבר עד כה הייתי באמת מציע לבדוק אצל
=
[
] לפי אמונות טפלות הרווחות במזרח בורנאו,בין השבטים שעדיין עוסקים לפעמים בציד ראשים,גירוד בכף הרגל מבשר על הגעתו של מסיונר חדש לכפר במקום האחרון שנאכל בטעות כשהיו בגילופין. לפי השבטים החיים במונגוליה החצונית,גרוד בכף הרגל פרושו: 1-רגל ימין,אורחים יגיעו ללא הזמנה ובפיהם בשורות טובות והזמנה לארוע משמח כגון חתונה. 2-רגל שמאל,סערה עומדת להתחולל,מלחמה בפתח,או מוות של אחד מחברי המשפחה המורחבת. גרוד בכף הרגל במסורת היהודית מסמל יציאה קרובה למסע או לדרך,ימין-מסע מוצלח,שמאל-מסע שכשלון בסופו. TAINTED SAINT

TAINTED SAINT

New member
המסורת היהודית תמיד ../images/Emo106.gif

אין עלינו,ולא משנה מה יאמרו כל הגויים באשר הם שם
את הקטע הבא אני מביא לכם כפי שנכתב,ללא שינויים ועריכה כל שהיא,מסיבות מובנות לא אוכל לציין את מקורו... "אדם הראשון לא חפץ בחווה לאחר וידעה הנחש,ויפן כה וכה-ויבט ויראה כי אין מפלט ויזעק את האל לאמור:אלי ! ומי בא אני עליה עתה ? ! וירחם עליו האלוקים יען כי חנון ורחום הוא ויפל עליו תרדמה-וישכיח ממנו כי שכבה חוה עם הנחש.ויעניש האל את הנשים לדורותיהן על שנטלו את האור הטהור מבריאתו בכך שחטאה חוה עם הנחש,ומאז מוטלת עליהן חובת הדלקת הנרות למען ישיבו ולו מעט מן האור שאבד לעולם בגלל חוה.ויבואו המלאכים אל הנחש ויקצצו בחרבותיהם העשויות מלהבה טהורה את ידיו ורגליו על חטאו.ויזעק הנחש בקול איום שנישא מקצה הארץ ועד שמים עליונים,ולא שעה אליו אלוקים,ויזחל משם הנחש מדמם ודומם,ולא פצה פיו יותר לעולם." מי יכול להיות כה רחום כמו השם אלוקינו שדאג לאדם הראשון ולצרכיו הגופניים ? ואפילו אם גרם לו לאבד חלק מזכרונו ? השם לא מפקיר את ברואיו,ולא מתעלם מהעובדה שללא קשר גופני בין אדם וחוה,לא תתכן המשכיות,וכל מעשה בריאת העולם לריק נעשה. רק למסורת שלנו ישנם פתרונות כה מוצלחים-אמנזיה חלקית...ואחרי זה מתפלאים שכה רבים מאתנו סובלים מבעיות קשב וריכוז... TAINTED SAINT

TAINTED SAINT

New member
מאיפה את חושבת מקור הביטוי...../images/Emo23.gif

לא נשכח ! לא נסלח !.......? גם השתרללה עם הנחש,גם עשו לנו טרנספר מגן העדן בגללה...גם לקינו בהפרעות קשב וריכוז.... אהובותי,לא שכחנו,ולא סלחנו,אנחנו רק מעמידים פנים...וזאת גם הסיבה שאנחנו מעדיפים לתת בכבשים מזמן לזמן...עכשיו אתן מבינות
TAINTED SAINT

מישהו דיבר על.....מממהה-מממההה ?

לתת בכבשים ??? צריכים הכוונה ??? שיפור טכניקה ??? חג מימונה שמח
ד'ש ממיקי

סויה 1

New member
האם אתה מתנדב.......?

מיקי איך במערה? את לא מרגישה קצת קלאוסטרופוביה? אימת יקירי,איך מכינים מופלטה במערה? חג מימונה שמח לכם.

מצטער אבל אנחנו באיחור...../images/Emo133.gif

אנחנו מוזמנים כולנו למימונה אצל חברים,מיקי במכונית עם הילדים,ואפילו מצאתי שומר למערה ככה שכולנו נחגוג ביחד. מיקי מוסרת חג שמח וטעים לכולם ואני מיצטרף

SINFULLY SEXY

New member
חג שמח ומתוק לכולכם ../images/Emo212.gif../images/Emo214.gif

ורק בקשה אחת סע בזהירות

ומה קורה שמגרד בשתי הרגליים?

מוצלח, לא מוצלח........
תודה על תגובתיך המושקעות

למעלה