שבת שלום !

קדן

New member
שבת שלום !../images/Emo141.gif

|-ש|אוי וינו מי גרנדה איז´קו (16) סטובו דוס דייס אן ניצנים אי לקורסון מיו פין כסלבותו (חזר) ממורי בקיצור עד שהוא חזר מתתי מפחד. טלפונו אלדמנינה אי מדישו כלדרונס לטומרון טודו כמתיו אלצ´נטה אי אל פרס דל אי נו טנייה כומו אויניר אקזה. מי מרדינו ספוייה אטומלדו אי אל אמיגוס כלרוברון טמיין. וינו אקזה קון קרה דקולו אי ספייה אצ´ר. אי יו לדישי כאז נדה לצ´נטה העיקר כוינו אקזה בריא ושלם.לב שבת שלום התודוס אי בתאבון!

RORGAD

New member
שבת שלום א טודוס אוי דספואס קה וידה

קה אל מאלוגראדו נו מה וא דישר א דורמיר און פוקו, מה אלבנטי אי מה פואי אל קנטרי, אייה אנאדי און פוקו, מה טומי לה סייה לשוס דה טודוס אי מה דורמי, און אסחואניו מוי דולסי, אי דספואס איזי מחול אירובי, אי ג´ום לאסטיק, מה אגראדה אזר קון אסטה מדריכה אס בואנה, דספואס מוס אסנטימוס טודוס לוס אמיגוס בבימוס קווה אי קומימוס קאדה אונו לו קה דישו אל דיו, ראימוס קונטימוס קאדה אונו קומו אסטאבה אייר אי קומו סה גוסטו, מה שבוני אי מפואי קון מאיז´ה לה גרנדה א קומר אן און רסטורנטה, און קה יא גיזי אוי קומו מפואי דה לה קאזה פארא נו אניירורמה נו טומי לה קומידה קון מי, מה וא קדר פארא אן מדיו דה לה סמאנה פור קה אמאניאנה מבו אאיר דה אל חוג לידיעת הארץ א פאסיאר, קה סה יאמה בעקבות מלחמותיו של דוד המלך. קואנדו וו א טורנאר ווס וא קונטר קומו אסטאבה. תרגום: שבת שלום לכולם, אחרי שראיתי שהמנובל לא נותן לי לישון קמתי והלכתי לקנטרי, שם שחיתי קצת, לקחתי את הכסא והלכתי לאיזו פינה רחוק מהאנשים וישנתי שינה הכי מתוקה שבעולם, אחר כך עשיתי מחול אירובי, התעמלות אני אוהבת את המדריכה היא טובה, ישבתי ליד החברה שלי והם סיפרו איך היה אתמול בכרמיאל ואיך הוא נהנה, התקלחתי והלכתי לאכול עם הבת הבכורה שלי במסעדה, למרות שבבוקר לפני שנכנסתי למיטה בישלתי, קציצות עם אורז וחצילים, אך בעקבות זה שראיתי שאני מתרגזת והלכתי מהבית לא לקחתי איתי את האוכל, עכשיו ישאר לי לאמצע השבוע, כי מחר אני הולכת לטיול מהחוג לידיעת הארץ שנקרא בעקבות מלחמותיו של דוד המלך, כשאחזור אומר לכם איך היה. שבת שלום א טודוס, ותודה על העידוד.

רותי ב.

New member
בואנו קי אין פין

טורנו סאנו די איי,,,,, אִי יה מי קריאו לוּקי פאסאטיס פינה קי לו ביטיס אין קאזה.

למעלה