שבת שלום

רק נועה

New member
שבת שלום../images/Emo141.gif

שבת שלום, אני סובלת מהתקפי חרדה ומחשבות טורדניות. משך שנה נטלתי תרופה פסיכיאטרית אך הפסקתי כשהרגשתי טוב יותר. בתקופה האחרונה התחיל הסיפור מחדש. לא רוצה לחזור לתרופות, מבקשת לנסות אפשרות טיפול דרך צמחי מרפא או שמנים. יש לכם הצעה כלשהי עבורי? האם יש צמחי מרפא שבודאות לא פוגעים בכבד? תודה וערב נעים

רק נועה

New member
סורי - מצאתי תשובה במאמרים../images/Emo13.gif

מצאתי את תערובת השמנים לחרדה. היכן כדאי לקנות את השמנים? איזו חברה מומלצת?

ebony

New member
שמנים זה קצת בעייתי....

אם את משתמשת בתרופות פסיכיאטריות אסור לך להשתמש בשמנים אתרים השמנים האתרים עובדים על מערכת העצבים כמו שהתרופות הפסיכיאטריות עובדות על מערכת העצבים ולכן אין לשלב בניהם.. אני הייתי ממליצה בכלל על גישה אחרת הייתי ממליצה על טיפול בפירחי בך שעובדים יותר על הפן הריגשי. בכל מיקרה לא חשוב באיזה טיפול תיבחרי בסוף יש לפנות לבעל מקצוע שמבין.. כי שמנים אתרים יכולים להיות גם רעילים בשימוש לא נכון .... מקווה שעזרתי אבוני

ebony../images/Emo140.gifשבוע טוב,,,אני בדעה שלך,,,

אך יש גם אפשרות להשתמש בשמן אתרי לבנדר בהרחה,ובעוד מספר שמנים. שמן אתרי לבנדר טוב בכל הרבדים גופני נפשי רגשי ומנטלי, מחזק מאוד את הנפש,לא פותר את הבעייה אך עוזר.

רק נועה

New member
הפסקתי להשתמש

בתרופות לפני 10 חדשים. היתה תקופה בה ניסיתי פרחי בך, תערובת שנרקחה במיוחד עבורי אך ללא תוצאות. תודה לך

פרחי באך ../images/Emo140.gif

שאלה לי אלייך האם הלכת למטפל בפרחי באך או שפשוט קנית את הרמדי בבית מרקחת ?. כמה זמן נטלת את התמציות לפני שהפסקת ? פרחי באך זה תהליך שלוקח זמן והמטפל הוא כלי עזר בידייך על מנת לשוב לדרך הישרה. בהצלחה
.

../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifברוכה הבאה רק נועה,,,

ושבוע טוב,הצלחה בריאות שגשוג ואהבה אהבה ורק אהבה.

רק נועה

New member
אביבה - תודה

אמן.. שבוע נפלא גם לך ומים מוארים
שלחתי לך מסר אישי.

למעלה