שבת שלום
מה דעתכם
כנסו נא

שבת שלום../images/Emo16.gifמה דעתכם../images/Emo35.gifכנסו נא

מה דעתכם על פינה חדשה כאן בחברתי
שתעסוק בתרבות הפנאי, ובו נעשיר אחד את השני מידיעותנו, נספר על ספר טוב שקראנו, מקום נחמד לבקר ובעיקר כעת לקראת החורף והעובדה שנשב מעט ב
(מעט אמרתי מעט) אולי קצת יצירות והוראות אייך מה כמה למה? מה דעתכם
בהזדמנות זו מנצלחת להראות לכם כמה דברים שעשיתי, בעצם אולי רק 1 עם קצת הוראות. אשמח לקרוא את דעותיכם לגבי הפינה החדשה, במידה וההצעה תתקבל נבחר נושא שבועי וכל אותו שבוע נדסקס על הנושא. מחכה להצבעה שלכם

זו היתה קופסא של תה ירוק

שצבעתי בצבע בסיס לבן (צבע אקרילי פשוט ) ואחר כך צבעתי את המסגרת בכתום כהה כמעט אדום

ואז לקחתי מפת נייר חד פעמית של

פו הדוב (לא חדשה אלא גזרתי 2 פינות שלא התלכלו במסיבת יום ההולדת והדבקתי ל-2 החלקים הפנימיים של הקופסא עם דבק פלסטיק

ועל החלק החיצוני העליון של הקופסא

הדבקתי מפית של פו הדוב (לקחתי את המפית ופרקתי אותה מכל השכבות שלה השארתי רק את השכבה העליונה ) הדבקתי בדבק מפיות שמורכב מחלקים שווים של דבק פלסטיק + דבר אלמרס(דבר נגרים)

ועל הכל הדבקתי כמה אלמנטים לקשוט

קדימה חברים מחכה לתגובות שלכם רוצים
נעשה את זה קבוע כל מוצ"ש משהו אחר וגם מישהו אחר שמוכן להעשיר אותנו מידיעותיו. פנינה

תוכי

New member
אחלה רעיון

אני אשמח להצטרף אהבתי את הקופסא .............מאודדדדד יש לך במקרה מפית של פו בגוון של בננה??

מאקי

New member
רעיון מעולה. הפינה כמובן

לגבי הקופסא אהבתי את הפשטות של הרעיון... כי מפיות וקופסא ודבק ניתן היום להשיג ולא דרוש משהו מיוחד לצייר לצבוע.. שאלה שלי... האם יש גלזורה כל שהיא שמשמרת את הניר? או שהדבק מחלחל מבעד הניר ונותן מעטפת.. האם שמים לכה שקופה?????

מאקי

New member
חחחחחחח זה לא שאני כזאתי חכמה

רק הפרקטיות של האופי שלי.... שואל שאלות של שימור ולכן תהיתי יש לכה מיוחדת? שמותרת או אסורה? הרי זה לא לכת הציפורניים שלי.... ??????????? או שכן?

לכה מיוחדת למפיות

לי יש תרסיס וגם לכה קריסטלית. לא אוהבת את התרסיס, הוא לא מספיק מבריק לטעמי
. תיכף, תיכף מעלה עבודות שלי גם

ayaba

New member
יופי של רעיון, לא יודעת כמה אתרום

בצד היצירתי, אבל בספרי הקריאה אשמח לשתף

E I NB V 6

New member
היי פנינה../images/Emo140.gif

שאלה לגביי המפית, המפיות האלו בדרך כלל לא מרובעות? אני מפלאת שהיא מלבנית בתמונה? כי לי גם יש מםיות יום הולדת בבית של פו הדוב והן מרעובות מענין... ומאוד אהבתי את רעיון הפינה במיוחד את הקטע היצריתי שאיתו אני מזדהה...

יק'ירתי בתוך הקופסא זה מפת שולחן

גזורה ומעל זו המפית שגזרתי על פי מידות הקופסא.

מסכימה, מסכימה, מסכימה...../images/Emo140.gif

פנינה, איך מתגברים על הקימטוטים של המפית בזמן ההדבקה ?

ככה תלוי על מה מדביקים במקרה זה

זה על עץ אז ראשית צריך בעדינות רבה להדביק ולמרוח את הדבק על המשטח ולחכות כמעט לייבוש מוחלט ואז להניח בזהירות רבה את המפית לתת לזה להתייבש לגמרי ואז לגהץ כאשר מניחים ניר פרגמנט על המפית ומגהצים בחום הכי נמוך במגהץ. כן יקיריי עוד שאלות?

החתולית

New member
אחלה רעיון שבעולם

אני אשמח להמליץ על ספרים ודיסקים (שאני קונה רק בתו השמיני בירושלים עיר החודש, כי הם כי זולים בארץ). את עבודות היד שלי אני לא אראה לאף אחד, בעיקר כי יש לי שתי ידיים שמאליות ולא כדאי שאני אתקרב למפיות, פימו, עיסת נייר ו/או כל דבר יצירתי אחר.

למעלה