שבת שלום

שלווה789

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo140.gif../images/Emo16.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אנא,חיתמו על העצומה כל חתימה חשובה... מי שאיכפת לו ...אפשר רק בשם הפרטי... כי אין לנו ארץ אחרת... ואין מי שיעשה את זה במקומינו... העבירו הלאה ... תודה http://www.atzuma.co.il/petition/mkmg1957/1

העלתי קישור לפורום של אתר הפרטיזנים

אני מחכה לאישור שלהם. תודה לכל מי שחותם/ת.

שלווה789

New member
תבורכי על היוזמה והעזרה את..נ ה ד ר ת..|חיבוק

העברתי מאתמול הרבה מיילים...עם תוספת הסבר... עקב קבלת תגובות מאנשים שקשה להם להאמין ... ולהבין מהיכן צצה התביעה האבסורדית הזו... מי שמעוניין אני מעבירה לו את העתק נוסח המכתב של יד ושם... האם תוכלי להעביר קישור גם באתר דור שני ושלישי... ובעצם.... לכל מי שעשוי להתעניין ולחתום... תודה לכל מי שחתם ,חותם ויחתום... תודה ובהצלחה
בינתיים שבת שלום

העלתי קישור

בפורום: "שורשים משפחתיים" וגם בקומונת "און ליין חדשות בזמן אמת", יחד עם הכתבה מאומדיה. בהצלחה!

שלווה789

New member
הקישורנמצא בהודעה שהעלתה ענת זה הזמן להתגייס

זה הזמן להתגייס, תודה לך שלווה - בהצלחה!ו ענת אדרת http://www.atzuma.co.il/petition/mkmg1957/1 בהצלחה

שלווה789

New member
חזק ונתחזק ונצליח, אמן , שבוע טוב ../images/Emo45.gif

ענת כל הכבוד על האמביציה חזק ונתחזק ובכוחות משותפים נצליח
אמן כן יהי רצון שבוע טוב

מעניין לקרוא את התגובות של האנשים בעצומה

חלק מהאנשים שחתמו הם מכרים שלי, קראתי את התגובות שלהם, וגיליתי שלהרבה מהם יש סיפור אישי בנוגע לשואה בליטא.....

שלווה789

New member
תגובות מעניינות,חריפות שנונות,כלליות ופרטניות

תגובות מעניינות,חריפות ,שנונות ........מגוון תגובות לצערי חלקן אישיות עם הסטוריה של סיפור אישי בנוגע לשואה בליטא... בהצלחה לכולנו

האם הנוער שלנו יודע מי היו הפרטיזנים?

היות ובביקור שערכנו אצל ארגון הפרטיזנים, סיפר לנו פרטיזן שכשהוא מרצה לפני חיילים, הוא צריך להסביר להם מה זה בככל פרטיזן, חשבתי על כך הבוקר, שעל העצומה יש מעט חתימות יחסית של חברה צעירים, אולי מהסיבה הפשוטה, ואין להם מושג מי הם הפרטיזנים, מי הם "הטובים" ומי הם ה"רעים". נכון שלנו זה ברור, אבל אנחנו צריכים לקחת בחשבון שהגענו לצערי למצב שבו שום דבר כבר לא ברור..........

שלווה789

New member
שאלתך מטרידה מאוד...היתכן כדבר ../images/Emo67.gif

גם אני יוצאת מנקודת הנחה ש...ברור...שהם יודעים ... הבנים דור שלישי שספג את סיפורי סבא ע"ה וסבתא תבדל"א העבירו הרצאות לפיקודיהם על נושא השואה ותולדות המדינה בכל הזדמנות ...שהייתה מ ז ו ע ז ע ת ...מוטרדת ומודאגת.. תפקיד לימוד ההיסטוריה הוא להעניק חשיבות וערך להווה ולעתיד דור שלא יודע את עברו ...שהשם ישמרהו... כי אין עתיד ללא עבר... דורש מחשבה ופעולה...

שלווה789

New member
אכן העצומה קמה ../images/Emo45.gif ממחשבה-למעשה ../images/Emo104.gifבהצלחה

כמה דשנו ברעיון ...שנהפך ממחשבה למעשה תודה לענת אדרת כל מי שנרתם לעצומה וכל מי שחתם ויחתום ... ב ה צ ל ח ה...

שלווה789

New member
סבורני שענת שלחה קישור ל"יד ושם"

Annie46 כל דבר ונושא שיכול לעזור לעצומה "כשר" לכי על זה... כל דבר שיעלה את המודעות של אנשים בארץ מבורך

שלווה789

New member
היי...Annie46 ,לאור תשובתה של ענת../images/Emo20.gif

אודה לך על העזרה בשליחת קישור ליד ושם

למעלה