שבת שלום שמחה ואהבה ב ובנשמה
ע עידית רון New member 25/4/08 #1 שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif שמחה ואהבה ב ובנשמה
ש שזמ New member 25/4/08 #2 ובקטע של נשמה, לקראת המימונה איש אחד, לא חשוב מאיזו עדה, מתעורר באמצע הלילה ורואה למראשותיו את מלאך המות המלאך אומר לו "באתי לקחת לך את הנשמה" ממרפק האיש את זוגתו שתחיה הישנה לצידו "נשמה, יש לך אורח"
ובקטע של נשמה, לקראת המימונה איש אחד, לא חשוב מאיזו עדה, מתעורר באמצע הלילה ורואה למראשותיו את מלאך המות המלאך אומר לו "באתי לקחת לך את הנשמה" ממרפק האיש את זוגתו שתחיה הישנה לצידו "נשמה, יש לך אורח"
ע עידית רון New member 25/4/08 #3 ../images/Emo24.gif נשמה ../images/Emo13.gif שבת שלום לך ולבני משפחתך.
מ מגי 336 New member 26/4/08 #4 ../images/Emo6.gif תרבחו ותסעדו חג שמח לכל חוגגי המימונה שלחתי את הבת שלי להביא מאפים, מקוה שהמאפיות כבר עובדות
../images/Emo6.gif תרבחו ותסעדו חג שמח לכל חוגגי המימונה שלחתי את הבת שלי להביא מאפים, מקוה שהמאפיות כבר עובדות
ש שזמ New member 26/4/08 #5 מה זה "שלחתי את הבת שלי"? פסח הוא חג החירות, לא חג העבדות והילדה לא שיפחה שלך מה פתאום את מתעללת באחרים? תשלחי את בעלך!
מה זה "שלחתי את הבת שלי"? פסח הוא חג החירות, לא חג העבדות והילדה לא שיפחה שלך מה פתאום את מתעללת באחרים? תשלחי את בעלך!
מ מגי 336 New member 27/4/08 #7 שלחתי את מי שרצתה לצאת ../images/Emo13.gif ובעלי מחכה להשרדות, אין צ'אנס איתו במוצ"ש! "שלחתי" = היא חיפשה סיבה, אני נתתי רשימה, כסף ומפתחות הרכב
שלחתי את מי שרצתה לצאת ../images/Emo13.gif ובעלי מחכה להשרדות, אין צ'אנס איתו במוצ"ש! "שלחתי" = היא חיפשה סיבה, אני נתתי רשימה, כסף ומפתחות הרכב