שבת שלום !

טומי*

New member
שבת שלום ! ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אתמול לא הייתי בבית כל היום, והיום גם יוצא בסביבות 11.00 הוזמנתי לסיור חוזר בגן הבוטני בתל אביב, ואחורי זה לארוחת צהריים למסעדת בודפשט בהדר יוסף. מקווה להביא דיווח מצולם מהמסעדה רק אם יתנו לצלם. מאחל בריאות טובה לחולות/ים ויום כייפי לכולן/ם!

דרדרית

New member
../images/Emo39.gifשבת שלום לכולם../images/Emo39.gif

מקווה לבלות יום שקט בבית. אין סיכוי שאסע לפחות בגלל העומס בכבישים. מקסימום- נסיעה למשתלה בשעות הצהריים לחדש את מלאי הפרחים בגינה לקראת הקיץ ולעסוק קצת בחקלאות.. שתהייה לכולנו שבת שקטה ונפלאה

דרדרית

New member
הייתי פעמיים בבודפסט ומאד נהניתי

לא הרגשתי כלל ביחס מתנשא. נהפוך הוא- כשהיינו זקוקים לעזרה- תמיד נענינו ברצון. במכולת שמול הדירה בה התגוררנו- עזרו לי תמיד עם ההונגרית העילגת שלי. וכך היה בכל מקום בו הזדקקנו לעזרה. העיר יפהפיה בעיניי כולל המבנים המדהימים ועד היום (חצי שנה מהנסיעה האחרונה) אני עוצמת את עיניי ורואה בדימיון מקומות מרהיבים מעיר יפה זו, נזכרת בטעמים הנפלאים של המאכלים השונים שאכלנו ובכלל - מחכה לטיול הבא לשם.

דרדרית

New member
אופס- ההודעה קפצה לשירשור הלא נכון

טומי- אתה יכול בבקשה להעביר לי אותה? אין לי שמץ איך זה קרה... אלא רק להאשים את תפוז כי הייתי בהודעה אחרת ואיכשהו זה קפץ לי..... תודה

ברק 188

New member
זה כבר- קרה ,קורה ,ויקרה ...

העיקר שנהנהת בבודפשט, אני לעמותך גם למשתלה לא אלך, סתם בבית נהנה משתיה-קלה.

טומי*

New member
הנה כמה תמונות מהבילוי של היום....

שוב הלכתי לגן הבוטני...הפעם בתור מדריך לאחותי ולגיסי, ושוב פעם צילמתי סחלבים

טומי*

New member
ולסיום למסעדת בודפשט....

שמאוד נהננו, השרות היה 10 גם האוכל היה ממש טעים, והמחירים נוחים מאוד. דיברתי עם אחד השותפים ויתכן שאעשה איתם איזה עסקה של פרסום תמורת הנחה לחברי הפורום. עדיין צריך לדבר עם השותף השני ונראה מה אפשר להוציא מהם לטובת החברות/ים כאן. ברגע שזה יהיה אודיע לכן/ם. שבוע טוב!

ברק 188

New member
סח-טין על התמונות טומי יפות הן

ואל תשכח בקשר למסעדה לדבר גם על משהו לצמחים
לצמחונ'נים. "קצ'ננים אנו בינכם אוכלי הבשר"

ju100

New member
שאלה רצינית לד"ר צימחונן!!

ביתי הצעירה צימחונית מזה הרבה שנים..איזה תוספים ממולץ לתת לה!

vera2

New member
לju100 מה שלומך?../images/Emo140.gif

|אני לא יודעת אם שאלת ברצינות בקשר לדיאטה של ביתך.אבל התשובה שלי רצינית. נערה בגיל ההתבגרות ובכול גיל צריכה דיאטה מאוזנת שתכלול את כל אבות המזון וכמות מספקת של קלוריות שעונות על גדילה והתפתחות. כך שאת היעוץ הנכון ביותר ביתך יכלה לקבל מדיאטנית מומחית לנושא.שבוע טוב ומועדים לשמחה מ Vera

ju100

New member
ולשאלתך ורה..

בעיניין הרגשתי...קסנם ספן:הרא!...אבל לא נורא אצא מזה!

ברק 188

New member
תוסף, רצוי שיהיה לה חבר הוא ה- V

כ-ד"ר התשובה מנוסחת בנוסח "ד"ר רודי" (למי שמכיר) ישר לענין וללא הנחות ואנחות. במידה והבת קטינה אנא ידעי אותי ונמצא כבר תוסף אחר בהתאם. לא יודע למה אבל תחושתי היא שתחפשי ד"ר אחר, הלא כן ובכנות?

ju100

New member
188...קיבלתי../images/Emo6.gif

כן עיניין החבר רצוי...ילדתי התגייסה לא מזמן..עד אז היו חבורה עליזה של חברות טובות מבית הספר..מאז שהתגייסה אומנם סדרת החברות קיימת אבל במינון נמוך בהרבה..ולעומת זאת כמות הטלפונים של "ידידים" עלתה! ותודה קיבלתי תשובה מד"ר אחרת...

vera2

New member
לברק שבוע טוב../images/Emo28.gif../images/Emo140.gif

אני לא מבינה בזמן האחרון את הטרמינולויגיה שלך. גם בעיברית עברתה לצימחונות?סך הכל אני מפספסת את הברקותיך. שוב שבוע טוב ומועדים לשמחה מVera

ju100

New member
ורה..באופן מוזר...

ההודעה שלך הגיעה אלי רק אחרי לחיצה על שמך... ובכן השאלה רצינית..ביתי כבר אחרי גיל 18 וצימחונית מזה שנים רבות.. אני מנסה לאזן את תזונתה..קצת קשה..אבל אני יודעת שיש גם תוספים שאפשר וצריך לתת..הילדה ברוך השם (טפו טפו )נראית בסדר גמור..לא צנומה וחסרת צבע..

vera2

New member
לju100 אני שמחה שכך ../images/Emo140.gif

אבל עדיין צריך לעשות בדיקה תקופתית מתאימה לויטמינים וכו' ולקבל יעוץ מדיאטנית גם בקשר לתוספי מזון.לא כתבת מה שלומך. איך השיעול הטורדני. החלמה מהירה מ Vera

למעלה