../images/Emo34.gif שבת שלום עכשיו ../images/Emo89.gif
אייי, הזוועה. שוב יורד גשם. זה כל כך מגוחך, כל השנה אנחנו מחכים לגשם, ועד שהוא כבר יורד הוא מטביע אנשים ותורם סה"כ עשרה סנטימטרים לכינרת. עוד חמישה מטרים ותשעים סנטימטרים למניאק. אי אפשר לסדר איזה חסכמים שם למעלה..? וכעת לסיכום השבוע שהיה.
הודעות נבחרות איידס. מאמר ארוך ומקיף שכתב אמיר100 ליום האיידס. אז המאמר מצטרף אוטוטו למאמרי הפורום ותודה. פחד הפיגועים בירושלים ובחיפה הגיע גם אלינו.. אלי פספס את הפיגוע הראשון, הטרמפיסט עובר שם כל יום.. מפחיד... נקווה שלא נדע עוד דברים כאלה.
פינת ההומופוב אמנם אורי ניסה, אבל אני חייב לציין שדברי ההומופוב שלו לא היו משכנעים במיוחד. בינתיים ב
פורום תמונות החובבים כאן בתפוז היו כל מיני הומופובים למיניהם שטענו שאין מקום לתמונות של גברים בפורום פורנו לסטרייטים. אחרי דיונים ארוכים הוחלט שכרגע אפשר לשים שם גם תמונות של גברים. (וגם את דעתי על הפורום הזה אני אשאיר כרגע בלב.)
שינויים, תוספות, הודעות מערכת אז הנה נפתח פורום גאווה חדש -
זהות מינית. בהצלחה ל Mar Jade בניהול.. ואתם כמובן מוזמנים להשמיע שם את דעותיכם. פורום בנים בלבד - תמונות. בעיניי זה פורום מזעזע. בכל מקרה הוא כאן. מה דעתכם, אגב, כדאי שיהיה פורום כזה ב
? מאמרי הפורום וקישורי הפורום עברו מתיחת פנים. הם מחולקים כרגע לפי קטגוריות וההתמצאות בהם הרבה יותר קלה. זורבבל, מה אתה אומר..?
בנוסף יש גם את אופציית הקבצים. אם אתם מחפשים איזושהיא תמונה או קובץ אחר שהופיע בפורום, עכשיו הרבה יותר קל למצוא. אז בהחלט אפשר לאמר שהיו השבוע הרבה שינויים חיוביים במערכת ואני מקווה שיתרמו לגלישה שלנו.
חדשות מהעולם הגדול.. אז למי שעוד לא יודע, גם הזמן הוורוד וגם הקשת עלו לאוויר האינטרנט. את הקישורים אפשר למצוא בקישורי הפורום. כרגע הקשת עדיין לא מופיע בשלמותו אלא רק מאמר מדי פעם בפורטל "בסט שופינג", אבל זה לגמרי צעד אחד קדימה.
משתתפים חדשים אורי גינת, היישר מהשמאל הקיצוני לחמימות הפורום... Mold הבליח לרגע, אתה מוזמנים להמשיך ולכתוב..! ספיינבאר נכנס לפורום ברעש ומהומה.. וטוב לדעת שבסופו של דבר הכל הובהר והסתדר. אביעד 21 ממשיך לשמור על קצב של הודעה אחת ליום (כן, יש מי שסופר
)... וכמובן, המצטרף האחרון שספרתי - תמים וטהור. ברוך הבא. קח בחשבון שאתה תתקלקל מהר מאוד. וכמובן שרוי התחיל לכתוב בעברית וסופסוף מרמלד חסר ההשכלה מצליח להבין על מה הוא מדבר. ואיך אפשר שלא לאמר ברוך הבא מיוחד ל Myself שלקח לו יותר מדי זמן להפוך מקורא נלהב לכותב מן המניין.. ברוך הבא! אז הנה
לכל אחד מכם. ברוכים הבאים.
גבר השבוע אז השבוע בחרנו בגבר השבוע ללא היסוס. מר פ. הבוס של אלי שהוכיח שהוא בנאדם. אני יכול לספר עליו רק שהוא ח"כ. אלי ברגעים אלה ממש כותב את "גבר השבוע" לשבוע הנוכחי. חכו לזה. (נכון, אלי?)
פינת הקוריוז אחרי ששבוע שעבר קראנו סיפורי סקס על הטאליבן ב Gay Egypt, השבוע אני רוצה להפנות אתכם למקום קצת פחות מפחיד: אם אתם רוצים לקנות חולצה שרשום עליה - אני לא הומו אבל החבר שלי כן -
זה המקום. חוץ מטישירטים, יש שם גם נרות, ספלים, צעצועים, ואפילו דובי בכל צבעי הגאווה בתשעה דולרים. שווה, לא? (זה ההוא שלמעלה) זה הכל. שבת שלום שתהיה לכם. אל תשכחו לשים
.
הצוות והעובדים.