שבת שלום

Lir האחת

New member
שבת שלום ../images/Emo20.gif

בוקר אור!
מה שלומכם?!
איך עבר השבוע שלכם? מה הדבר הכי טוב שקרה לכם? מה הדבר הכי פחות טוב שקרה? מה התוכניות שלכם לשישי שבת? שבת שלום

שבת שלום ומבורך

השבוע היה בסדר, הרבה עומס בעבודה, ובעיקר תחילת שלב כיסויי התחת לקראת תליית האשם.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? חזרתי לגינס אחרי הרבה זמן.. הכי פחות טוב שקרה? הצלחתי לישון 13 שעות רצוף! שישי-שבת? לנוח, חברים ובעיקר הירגעות

Lir האחת

New member
מה רע ...

בלישון 13 שעות רצוף? אני הייתי רושמת את זה דווקא בדבר הכי טוב שקרה

כiכב ijפל

New member
שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

מה שלומכם?! יהיה טוב בע"ה. איך עבר השבוע שלכם? לא משהו, היה שבוע קשה מאוד. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם? זהר. מה הדבר הכי פחות טוב שקרה? כל השאר. מה התוכניות שלכם לשישי שבת? לישון.

Lir האחת

New member
../images/Emo186.gif

היה לי שבוע נחמד. הדבר הטוב של שבוע
חידשתי לא מזמן קשר עם בחור שלמד איתי בביה"ס היסודי
והשבוע יצא לנו להיפגש והיה ממש כיף. הדבר הכי פחות טוב של השבוע
קבעתי להיפגש מוקדם בבוקר עם שתי חברות מהלימודים, לשבת להכין עבודה. באותו בוקר שבו קבענו אחת מהן לא הרגישה טוב, ובסוף לא נפגשנו. בקיצור, סתם קמתי מוקדם, אחרי שהלכתי לישון ממש מאוחר. נו מילא, שאלה יהיו הצרות שלי
המשך שבת כיפית

שבוע טוב

השבוע עבר טוב הרבה חופש היה.. אני התחלתי לחרוש למבחנים.. השבוע הזה לא נראה טוב במיוחד נוסף לי קורס!! איזה באסה. אני כותבת מהנייד סורי אם יוצא בלי רווחים.

אצלי

היה מעייף ועמוס.. אבל אתמול נישקתי סתם ככה מישהו שאני לא מכירה ולא ממש דיברנו, היה כייף..

זכוכיות

New member
עבר בסדר. לימודים, החבר...

רבתי עם החבר הכי טוב שלי (לשעבר) ריב מוזר ביותר שחתם את הקשר שלנו. עצוב לאבד חבר אבל במקרה זה זוהי לא אשמתי.

שלומי מצויין ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע שלכם? עבר סבבה מה הדבר הכי טוב שקרה לכם? הסופ"ש האחרון.. מה הדבר הכי פחות טוב שקרה? ריב ילדותי ברמות שאי אפשר לתאר עם מישהי מהעבודה. צומחת לי שן בינה
מה התוכניות שלכם לשישי שבת? ללמוד להכין סושי

למעלה