מפעילה לי את הדמיון כמעיין ספירלה ביקום עם שלל כוכבים המנצנצים בה והיא מתרחבת ומתרחבת. ואם אפעיל עוד קצת את הדמיון - אראה שם פרח (ורד) שצולם באישון ליל במבט מלמעלה. כך או כך - תמונה נהדרת וכעת אלך לראות את השניה
מעניין שכל אחד מוצא פה משהו שונה מביא אותי למסקנה שקשיים ובעיות הם כמו תמונה - לעיתים לא רואים פתרון, לעיתים רואים אחד שלאבהכרח אוהבים, ולמעשה יש עוד ועוד...
מעניינות התגובות.. זה מחזיר אותנו אל שיעור התודעה-לכל דבר המשמעות שהאדם מעניק לו..אולי..? הסיפור כזה: ב22/11 הלכתי לתומי לעבודה חנית אספלט רטוב מגשם חשבתי עם עצמי ושידרתי ליקום כל כך רציתי מסר היום..בתאריך שכזה..כה משמעותי והיקום שומע-(רועי-רואי..הוא שומע ואנחנו או שקשובים לו או שלא..) אבל חשבתי לי -מה כבר בחניה של בטון יכול לקרות?כשהכל רטוב ואפור ואנשים אינם מרימים מבט אפילו.. כך הבטתי במשיים -ממש משימה כאילו המסר יבוא משם השמיים היפיפיים של החורף כאילו משם תבוא הישועה.. אבלמשום מה השפתי לרגע את המבט וראיתי על האספלט הלא מושך כל כך..בטון קר ורטוב ראיתי שם כתם שמן(שמן מנשמה) הכתם הזה היה על מים מצויר כחילזון מקושת מלוא הצבעים המסר בא תמיד ועינו לא להיות סגורים לגבי דרך מסוימת או כיוון מסוים זהבא מהמקום הכי פחות צפוי.. כך..שלפתי מצלמת פלאפון וצילמתי בתוכנה של צילום שיחקתי עם הקונטרסט והאור והתקבל מה שפרסמתי כאן וכל אחד ראה מה שאה ללא מילים הצילום כל אחד התחבר מעצמו לכל אחד המסר היה אחר שלא לומר שמבחני אישיות ברובם בודקים משמעויות שאנשים משליכים לצורות..לתמונות וכו ומעבר לכך כל אחד והמסר שקיבל מהתמונה התמונה המקורית מצורפת ועוד אחת למטה לאחר מספר שניות שוב צילמתי ושוב שיחקתי עם התמונה ומה שקיבלתי..(בתמונה הבאה) בזה מאחלת שבוע של קסם ומסרים קסומים