שבת שלום

מיכל75

New member
שבת שלום../images/Emo23.gif

שלום לכולם,כאן העייפה באופן תמידי. ביום ראשון יש לי אולטרה סאונד ואני נורא מתרגשת. מה שלומכם? שבת שלום,לילה טוב והרבה בריאות!

סיאמית

New member
איזו התרגשות ../images/Emo13.gif

יכול להיות שתוכלו כבר לשמוע דופק... כמו דהירות סוסים.... בהצלחה, מתוקה!!!!

RomiVais

New member
אכן התרגשות גדולה!!! ../images/Emo13.gif

אפשר להתרגש בשבילך, נכון?
איך את מרגישה באופו כללי, מלבד העייפות? המון המון בהצלחה באולטרה סאונד ואני מחכה לעידכונים!!!
שבת שלום וסוף שבוע מקסים רומי

מיכל75

New member
הי../images/Emo13.gif

אני מרגישה טוב רוב הזמן חוץ מזה שממש כואב לי הציצי(אין כאן ילדים.נכון?) אני מחכה למחר בלי הרבה סבלנות וכן! מעבירה את הזמן בשינה. בי בינתיים

סיאמית

New member
יש כאן ילדה אחת

אבל היא מרשה להגיד "ציצים" לידה..... נכון, רומי?

RomiVais

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif נכון! ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

בטח שאני מרשה!! איזו שאלה. לא צריך פה לבקש אישורים. חופשי חופשי!! נשיקות!! רומי

מיכל75

New member
רומי

עוד שעה וחצי אני נוסעת וכשאני אחזור אני מבטיחה לעדכן. דרך אגב סיפרתי לכם שביום שלישי יש לי ביקורת אצל אברמסקי? בי בינתיים

סיאמית

New member
נו??????????

אני לא רוצה להלחיץ, אבל מה קורה?!!?!?! אברמסקי... מה? הוא חתום על האיבחון הסופי שלי וכשקראתי אותו ממש כעסתי עליו באופן אישי
זה עבר לי, כמובן... הוא נוירולוג מהשורה הראשונה - אין ספק. וגבר מרשים ביותר, עם כל הגובה הזה ורעמת השיער המאפירה. אבל הרופא הכי חתיך שראיתי מימי הוא דווקא לא נוירולוג. כשנתיים לפני שאיבחנו אותי, היה לי התקף נ-ו-ר-א-י, ולא ידעו מה זה למרות שראו נגעים בMRI אז אישפזו אותי לאיזה 3 שבועות בבית חולים מאיר בכפ"ס במחלקה הפנימית שניהל אותה פרופ´ מוטי רביד.... והוא חתיך חד פעמי. יפיו לא הועם בעיני אפילו אחרי שהוא עשה דיקור מותני פעמיים!!!! כוכב קולנוע אמיתי...
מה שכן, כשהוא הציע לי ביופסיה למוח כדי לפרוס פלח קטן מהנגעים שהיו לי ולבחון אותם, אז, הוא נראה לי קצת פחות אטרקטיבי. הודעתי לו שהיה לא תהיה, ושאני עומדת על כך שיעשו לי עוד MRI כי אני מרגישה הרבה יותר טוב. ובאמת המוקדים הדלקתיים הצתמצמו כך ש"ויתרו" לי....

סיאמית

New member
ועוד איך!

ואת צריכה גם לראות את רופא הנשים שלי
בפעם הראשונה שהיינו אצלו וראינו אותו לפני שנכנסנו אליו למשרד? ~א~ הסתובב אלי ואמר לי בקול חלוש ומתלונן "יופי...!..." אז הרגעתי אותו ואמרתי לו שהוא הכי-הכי.

RomiVais

New member
מיכלי, קחי את הזמן... ../images/Emo24.gif

את בטח עייפה, אז לא נלחץ עליך. שיהיה לך ערב נפלא לילה טוב חלומות פז ויום נפלא ביותר מחר והמון המון בהצלחה ליום שלישי....... מצפה לעידכונים משם גם כן. נשיקות רומי

למעלה