שבת שלום

sarit lang

New member
שבת שלום...לא הייתי פה יומיים!!

וזה עבר אצלי כאילו חודש...אני ניסיתי לברוח מאילת בגלל המצב אבל אז החלטתי שהגורל לא בידיים שלי וחזרתי לפני שעה..בדיוק כשאמרו בחדשות שמחבלים חדרו לתל אביב....זה רק הסביר לי כמה באמת אני לא יכולה לברוח מבעיות...!!! כי זה ירדוף אותי לכל מקום שאני הולכת.. (ורק היום למדתי את זה)

כוכבה 27

New member
מה קורה חברים

המצב אצלנו בעכו לא השתנה,אתמול בשעה 18:00 בערב ישבתי בסלון פתאום הייתה אזעקה,איך שנכנסנו לממ"ד,אני שומעת את הבום של הקטיושה ה' אשמור חשבתי שהקטיושה נפלה בבית שלי/בשכונה,אבל בסוף למזלנו זה נפל בים,הים אצלנו זה 5 דקות ברגל מהבית שלי,נקווה שיהיה בסדר ב"ה. מה שעשה לי טוב היום ששמעתי את שני שירים מהדיסק ה-1 של יוסי 1) בוכה בלילות,2) "ארץ אין ברירה" שמתאים למצב שאנחנו נמצאים בו,נקווה שיהיה בסדר כוכבה. "ארץ אין ביריה" כי זה מורגש מכל כיוון כי ככה זה אצלנו הזמן הופך לשגעון הזמן מתעתע בנו בין התקוות האבודות מתוך החושך הגדול מן המיצר שלנו שלא ניפול שלא נחדול שנשאר כולנו יחד לעולם לא עוד לא נשבר וזה כואב גם לנו זה כואב עכשיו הלב בוכה כי אין לו מנוחה אני חולם אותך את יחידה בטוב וגן ברע את ארץ אין ברירה והגשת האין מוצא לאן הולכות רגלינו ופה ברכה ושם עצה הכל תלוי בגורלנו הכל תלוי על חבל דק מתוך הרגש הסוער מהתקווה המתגברת מתוך הצורך הבוער לאהבה המשחררת לאהבה הכי שקטה וזה כואב גם לנו זה כואב...

9B9

New member
שבת שלום!

אני מוסרת את המחשב לשידרוג ואמרו לי שיקח בערך חודש לתקן ולשדרג אותו (ועוד כמה דברים שצריך לזמין ובגלל זה זה לוקח כל כך הרבה זמן) בקיצור אני לא אהיה כאן ממחר אז שלכולנו יהיה שבוע טוב ואני בטוחה שהמצב ישתפר. אריאל ביררת לי את מה ששאלתי אותך?

moranush86

New member
אורלי תפסיקי להעלם לנו!!

אנחנו מתגעגעים אליך... תכתבי ממחשבים אחרים מדי פעם תגידי שלום... ושהמחשב יחזור כמה שיותר מהר ומי ייתן שהשבוע יהיה טוב, רגוע, בלי נפגעים והרוגים והלוואי שיהיה לנו שקט!!!

9B9

New member
אורלי????? התכוונת אלי??

גם אני מתגעגעת אליכם..תאמיני לי שנמאס לי מהמחשב הזה בגלל זה אחת ולתמיד נעשה לו שדרוג וכל מה שצריך. אני אנסה להיכנס ממחשב אחר והלוואי שיהיה שקט!

למעלה