שבת שלום

שבת שלום ../images/Emo24.gif

אני מעוניינת להצטרף לפרוייקט הקשור בתחום האומנות בשנה הבאה, הייתי מעוניינת לדעת מה הפוטנציאל שלי להתקבל לפרוייקט זה. אודה למפרשים בפורום אם יוכלו לפרש עבורי את הפריסה: מה - קיסר הפוטנציאל - 7 מטות שלי - 5 חרבות להצליח להתקבל לפרוייקט x - כח בשנה הקרובה - אס החרבות סיכום - כהן תודה ושבת שלום.

דליה08

New member
שלום היללי

שאלה ארוכה יחסית למספר הקלפים שהינם בהחלט מתאימים כתשובה.. בעיקרון התשובה היא חיובית יש לך את הפוטנציאל ואת יודעת כיצד להשיג את המטרות שאת מציבה לפנייך. אם צריך להיאבק את תדעי כיצד לעשות את זה, באופן של "מאבק ללא מאבק"בדרך שלך את מגיעה לכל מטרותייך. מה שנראה לי בכל זאת, שאת צריכה מישהו שיעזור לך להגיע למקום בו את רוצה להיות. משהו שלא קשור בפוטנציאל שיש לך, אלה להגיע למטרה. בהצלחה.

גב

New member
שלום היללי האחת ../images/Emo24.gif

זווית קצת שונה מדליה: נראה באמת שפוטנציאל חיובי. לדעתי, ידרשו מאמצים ואולי מאבקים (קושי גדול להתקבל? הרבה תחרות?), אבל את באה מנקודת פתיחה טובה. הקבלה לפרוייקט תהיה בזכות העוצמה האישית והנחישות שלך, אבל כאן נראה שנחוצים לך יותר בטחון עצמי וחשיבה חיובית לגבי הצלחתך. יכול להיות שמדובר בריקוד או באמנות פלסטית? או שכל הפרויקט תלוי בגבר מסויים? בכל מקרה נראה שבשנה הקרובה צפויה לך התחלה חדשה בנושא השאלה, למרות הקשיים, הקשורה למוסד כלשהו (לימודים או פרוייקט ממסדי).
מה דעתך?

יגאלרון

New member
בין רוח לחומר../images/Emo155.gif

שבת שלום המפתח להצלחה במילה "האם" בשאלתך זו. כי הקיסר מציין אגרסיביות ואקטיביות.הוא לוקח כל מה שברצונו עד כדי כך שהכל נופל כפרי בשל לידיו. הוא השליט על כל שאלה ותשובה,דרישותיו ומעשיו נעשים מיד ובצורה חד- משמעית,אבל את צריכה להבין שהוא רואה את המטרה ואינו שם לב לקורה סביבו ולכן הכל נדרס תחת רגליו,,מעשיו,,דבריו,,,זהירות!!! יש לך יתרון להשיג את המטרה אחרי שתעמדי מול עוד אנשים המבקשים לקבל את הפרויקט או להיכנס לתוכו וכאן ברצוני לציין שהקיסר נותן לך את הדחיפה הגדולה ביותר כשהוא פשוט אומר לך:,,,רוצי קדימה כל הזמן ולא תשארי במקום אחד,,, את צריכה להבין ולהטמיע את זה שיש מקום שתפסידי למרות המאבק הנחוש שלך,,,באם כך תרצי לרוץ. זו עצירה זמנית לחלוטין כי עושה רושם שאת הולכת על כל הקופה בצורה נחושה. גם הקיסר וגם הכוח הם מזלות האש ולכן מבחינה אסטרולוגית קבלית מדובר על צדק שפועל על מאדים דרך מזל אריה. צדק-כוכב דוחף שנותן לרצונות לצאת ולהתבצע. מאדים-כוכב הזכריות והאגרסיביות. אריה-אגוצנטרי שרוצה להצליח ולהתבלט. ז'א: שמדובר כאן באנשים שיוזמים ובעלי כוח של מאדים ולכן בעזרת שני הכוחות שח צדק ושל מאדים דרך מזל אריה ששולט ביצרים השונים ודוחף את הכל קדימה להגיע למטרות הנשגבות,,,,, את חייבת לשלוט נכון ביצרים שלך כדי להצליח להגיע למטרה. כנראה שהתוצאות של פועלך יתגלו לך בסתיו הקרוב כי כך אס החרבות מורה. יש לציין שאס החרבות מפגין כוח אדיר ועצמה רבה ויכול לעזור לך השנה,אבל הוא גם יכול להרוס ולשבור כל דבר בדרכו. בנוסף ברצוני לומר לך שאס החרבות הוא כוח חיצוני שמתחיל תהליכים בלבד ורצוי מצידך לתת את כל המרץ "והשיגעון לדבר" כי בלי הטרוף לעניין שום דבר לא יצליח לך. כי בסיכומו של דבר מדובר ביכולת שלך לשלב בין חומר לרוח ובאם תצליחי בזאת,יש לך הצלחה גדולה. יש לבצע בעצם פעולה רוחנית לשם הצלחה לדרך החומר וזה למעשה הרעיון של כל הדברים העומדים לפנינו באשר הם. יש לדעת שאין להפריד בין נושא החומרי לרוחני. רק שילוב בין החומר לרוח מביא שלמות אמיתית בחיינו ובעולמנו. בהצלחה. יגאל רון.

גב

New member
איזה יופי ../images/Emo39.gif

שלום יגאל רון
בקשה: האם תוכל לפרט מעט, או להפנות אותי למקור מידע לגבי ההקבלות האסטרולוגיות של הקלפים?
וכמה שאלות: אני מבינה שאתה מסתמך על אסטרולוגיה קבלית
(שאני לא מכירה כל-כך, האם היא דומה לאסטרולוגיה מערבית?
). איך הגעת לכוכב צדק? מקלף כוח? דווקא לדעתי קשת-יופיטר לא מתאימים דווקא לקלף הזה. אז אולי בעצם - הקיסר, שהרי צדק נחשב תמיד ככוכב השליטים
(זהו, נזכרתי), וכך גם מזל אריה. וכוח, הרי הוא מאדים!
נכון? (אני הייתי משייכת לו , יחד עם מאדים גם את שבתי, או אפילו ונוס.. תלוי באיזו פרשנות בוחרים). ושאלה נוספת: לארקנה הקטנה אתה גם משייך כוכבים/מזלות? (אולי לפי היסודות? אויר=חרבות, אש=מטות, מים=גביעים, אדמה=מטבעות). בעצם יש לי רעיון, אכתוב אותו בהמשך הדיון... מצטערת על כמות השאלות...כולן בבת אחת..
מקווה להיענות בתגובה, ההקשר הזה מאוד מדבר אלי
תודה מראש
נ.ב. אולי מתאים להפנות את הדיון לפורום טורות, אז פשוט כתוב שם את הודעתך, ואני כבר אבחין בה....

גב

New member
טורות=טארות ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

יגאלרון

New member
אםטרולוגיה קבלית../images/Emo158.gif

שלום וברכה. "האם" יש התחברות לכוח הקיסר בפוטנציאל שלו להצליח להיכנס לפרויקט? זה בעצם כל "מה" הקיסר והכוח יעשו כדי להצליח,ולכן קלף הקיסר-טלה=אש וקלף הכוח-אריה=אש נותנים הזדמנות נדירה להצלחה ובכלל אנחנו רואים בפריסה זו אש ותמרות עשן. אני ממליץ לקרוא את הספר של יגאל אריכא: 1-קבלה באור בהיר. 2-תרולוגיה של בנדיק ובספר של בנדיק יתכן שגיאות ולכן אני משתמש בראיה כוללת של הפריסה ובספרי גילה בויים. אסטרולוגיה קבלית אינה דומה למערבית. יגאל רון.

יגאלרון

New member
צדק בכוח../images/Emo188.gif

צדק פועל על מאדים בעזרת מזל אריה. וזה החיבור בין ספירת חסד לספירת גבורה לפי הספר של יגאל אריכא "קבלה באור בהיר" שבוע מקסים ונוגע בנשמה. יגאל רון

למעלה