שבת שלום! תוכניות לסופ"ש?
ע ע ד י ת ו ש New member 9/4/05 #2 כן... תוכניות...../images/Emo101.gif אני כולי חולה.... אז נראה לי שחוץ מאת הטישו והשמיכה שלי אני לא פוגשת אף אחד... אבל אני מקווה שתהני את בסופשבוע...
כן... תוכניות...../images/Emo101.gif אני כולי חולה.... אז נראה לי שחוץ מאת הטישו והשמיכה שלי אני לא פוגשת אף אחד... אבל אני מקווה שתהני את בסופשבוע...
א אלוש שמלוש New member 9/4/05 #3 אויש... תרגישי טוב!!!!! אני נהנתי אתמול, לחברה שלי היה מומולדת!! וביום ראשון טיול שנתי אז אני נחה ושוב פעם.. תרגישי טוב! החלמה מהירה
אויש... תרגישי טוב!!!!! אני נהנתי אתמול, לחברה שלי היה מומולדת!! וביום ראשון טיול שנתי אז אני נחה ושוב פעם.. תרגישי טוב! החלמה מהירה
ע ע ד י ת ו ש New member 9/4/05 #4 חמודה.... גם אני נהנתי אתמול...היה לי אחלה ערב... אבל התעוררתי חולה... אבל לא נורא בקטנה יעבור... תהני בטיול מותק...
חמודה.... גם אני נהנתי אתמול...היה לי אחלה ערב... אבל התעוררתי חולה... אבל לא נורא בקטנה יעבור... תהני בטיול מותק...
ע ע ד י ת ו ש New member 9/4/05 #6 אמרתי לך חמודה בכללי אני בסדר גמור... (נראה לי..) אבל אחרי שהצצטננות הזאת תעבור לי אני אהיה בסדר באמת!!!
אמרתי לך חמודה בכללי אני בסדר גמור... (נראה לי..) אבל אחרי שהצצטננות הזאת תעבור לי אני אהיה בסדר באמת!!!
ע ע ד י ת ו ש New member 9/4/05 #8 תודה מותק אני אני יודעת שעם קצת מנוחה הכל יעבור ובקשר לתה... אני חושבת שאני אוותר... תודה מקסימה
G g u i t a r New member 9/4/05 #11 מה רע בכפרעעע?! אָ, עיניים שלי, עיוני, נשמה, מותק, כוסית, 100ממת שלי?! מה רע?! קצת ערסיות לעת זיקנה!!
מה רע בכפרעעע?! אָ, עיניים שלי, עיוני, נשמה, מותק, כוסית, 100ממת שלי?! מה רע?! קצת ערסיות לעת זיקנה!!
G g u i t a r New member 9/4/05 #13 סתם בא לי להגיד: הפרסומת ההיא מצד שמאל של סלקום "תגעו בי נראה אותכם"... הוא מביא לי ת'גננה!!!