שבת שלום

סול11

New member
שבת שלום../images/Emo39.gif

יום נפלא בחוץ. מתאים לכל פעילות. תבלו ותהנו.

rolan

New member
שבת שלום אהובים שלי ../images/Emo39.gif

שמש בחוץ, והשרקיה שורקת... נוסעים עוד יותר צפונה - לבקר את המשפחה... יום נפלא לכולם

שבת שלום ../images/Emo24.gifוהזהרה../images/Emo8.gif

כיוון שאני בבית אני מתכוונת להיות צמודה לפורום ולהגיב על כל דבר שזז באריכות בסבלנות אין קץ מטובל בהומור ושנינות ובקיצור שתהיה לכולם שבת קסומה למי שבבית ולמי שבחוץ גם בכפר וגם בקיבוץ לזה שביחד ולזה שלחוד לזה שמצא ולמי שעוד הולך לאיבוד......... לזה ששמח ולזה שכועס למרוצה ולמתבאס לכולם כולם יש לי מקום ואל תאמרו שלא הוזהרתם היום.
דברים שיוצאים מה-
נכנסים אל ה-

../images/Emo79.gif

אני מסדרת את הארון והחדר של הבת 15 אני יודעת!!! חיכיתי שתסדר לבדד אבל השבוע האחרון קשה לה כל כך, יש בעיות עם החבר שלה היא טובה בלחתוך יחסים...עיפה לימודים חברים חוגים עייפה עייפה החלטתי שאם החדר והארון יהיו מסודרים יהיה לה נעים יותר וגם היא לא תתבאס שאני מחייבת אותה לסדר בקיצור אולי לא כל כך חינוכי אבל אוהב ואני מה זה שונאת לסדר וגם לא טובה בזה כנראה שאת הכל- התכוונתי את זה ,הן ירשו ממני כל השלוש (מעניין מה אפשר לומר על הטעות למעלה ) עוד מעט יגיע אבא שלהן בנתיים הן ישנות נשארתי עם החתול והארנבים....

גם דוגמא אישית וגם אהבה../images/Emo23.gif

היי דינה מי צריך יותר מזה דרך אגב אני השתלטתי על ארונות המטבח ונראה לי שאחר כך אעבור לחדר של הקטנה.

למעלה