שבת שלום

אני 60

New member
שבת שלום../images/Emo48.gif../images/Emo213.gif

|לא ברחתי , לא נעלמתי. דורית- אני פה. נמאס לספר מקורותי אבל כל יום הפתעה. בקיצור- שלשום פגעה מכונית באבי שעבר במעבר חציה. נזרק על הכביש קבל מהמכונית פצע בברך ומכות יבשות. נאסף לביח ו-3 שעות לא ידענו היכן הוא. שורה תחתונה- לאחר צלומים בדיקות שוחרר הביתה לאחר שכבר הגענו למיון. תודה לאל. עכשיו אני מחכה לבני , בתי הבכורה והנכדים. למרות שטרחתי והכנתי הכל אתמול , כי היום למדנו, בתי ממיתר לא מגיעה כי הנכד חולה. באסה............... ואנחנו כלנו עצובים. בריאות מהירה לשחר. ברכות לכל החוגגים. ושבת נפלאה לכלם.
ממני -שלום-ית

שלומית מה זה לא משעמם לך....ממש לא נעים

קודם כל מזל שנגמר בשלום עם אביך וחבל מאוד שאיש בגילו צריך לעבור כזה סבל וכאבים. שתהייה לו החלמה מהירה ורפואה שלמה, וגם לשחר הנכד רפואה שלמה ומהירה ושתהייה לכם שבת נעימה כמה שאפשר

אני 60

New member
תודה רונית

היה נחמד וטעים כרגיל ודרך השפורפרת מסרנו לשחר אחולי בריאות. שגם ממך תשמענה בשורות טובות. מ ס פ י ק.................. -שלום-ית

stp51

New member
רפואה שלמה והחלמה מהירה למשפחה../images/Emo24.gif

stp51

New member
../images/Emo48.gifשבת שלום וערב נעים לכולם../images/Emo213.gif../images/Emo39.gif

בריאות לשחר והחלמה מהירה לאביך../images/Emo140.gif

נושא תאונות הדרכים בתקופה האחרונה הפך להיות נוראי במיוחד. הנהגים פורקים עול. גם אני כנהגת מרגישה את השינויים בנהגים אחרים. עוקפים אותי על פס לבן, מצפצפים עוד לפני שהתחלף הרמזור. אין שום נימוסי דרך. אני נוהגת הרבה בארה"ב (לא ניו יורק) ותענוג . אדיבים נינוחים. תענוג לנהוג

אני 60

New member
יערה, תודה לך

אבי עדין עם כאבים בצלעות אבל תודה לאל לא שבר מאומה ונקוה שירגיש כל יום טוב יותר. אני שלומית והכנוי"אני 60" כי כנראה שמי לא מצא כן ולא התקבל. הצליח במאבק והרבה בריאות לכולכם. -שלום-ית

למעלה