שבת שלום
T TzutZ New member 14/12/07 #2 שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif חזרתי הביתה אחרי שבוע בעיר הגדולה... ממש חו"ל שם "איך טלפון אחד קטן מעורר שוב געגוע איך מתוך הסדק מבעבע תעתוע בדיוק שחשבתי ששכחתי ואיך שנגמלתי התמכרתי כמו ארנב באור נלכדתי.." [יהודית רביץ- געגוע] סופשבוע רגוווווע
שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif חזרתי הביתה אחרי שבוע בעיר הגדולה... ממש חו"ל שם "איך טלפון אחד קטן מעורר שוב געגוע איך מתוך הסדק מבעבע תעתוע בדיוק שחשבתי ששכחתי ואיך שנגמלתי התמכרתי כמו ארנב באור נלכדתי.." [יהודית רביץ- געגוע] סופשבוע רגוווווע
ס ס22ית New member 14/12/07 #4 שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif תגיד לי למה - שירה גבריאלוב יש לשיר הזה קצב מדליק לאללה.
שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif תגיד לי למה - שירה גבריאלוב יש לשיר הזה קצב מדליק לאללה.
ס סמלת New member 14/12/07 #7 שבת שלום../images/Emo79.gif "ג'וני בא, זה משמח. לפעמים יש יין זול, לפעמים פיסת סיגריה. ג'וני בא, אז אני שוכח לרגע מהכל." ג'וני - אריק ברמן
שבת שלום../images/Emo79.gif "ג'וני בא, זה משמח. לפעמים יש יין זול, לפעמים פיסת סיגריה. ג'וני בא, אז אני שוכח לרגע מהכל." ג'וני - אריק ברמן
ל לי לו ש New member 14/12/07 #8 שבת קודש../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif חזרתי מההורים שלי היה מאוד נחמד אבא שלי ודוד שלי התווכחו אבל מה התווכחו חחחחחח הרגו אותי
שבת קודש../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif חזרתי מההורים שלי היה מאוד נחמד אבא שלי ודוד שלי התווכחו אבל מה התווכחו חחחחחח הרגו אותי