שבת שלום, עבדתי באבטחת טיולים ואני לא יודעת אם זה נחשב למועדפת, יש פה מישהו שיודע?
M maria987 New member 25/11/05 #1 שבת שלום,../images/Emo66.gif עבדתי באבטחת טיולים ואני לא יודעת אם זה נחשב למועדפת, יש פה מישהו שיודע?
שבת שלום,../images/Emo66.gif עבדתי באבטחת טיולים ואני לא יודעת אם זה נחשב למועדפת, יש פה מישהו שיודע?
M maria987 New member 30/11/05 #3 העניין הוא שיש לי תעודה של משרד החינוך שבלעדיה אי אפשר לעבוד עם בתי ספר שזה הופך אותי למאבטחת מוסדות חינוך שזה כן נחשב למועדפת. השאלה היא האם הם רואים את זה ככה?
העניין הוא שיש לי תעודה של משרד החינוך שבלעדיה אי אפשר לעבוד עם בתי ספר שזה הופך אותי למאבטחת מוסדות חינוך שזה כן נחשב למועדפת. השאלה היא האם הם רואים את זה ככה?
J joshh New member 30/11/05 #4 לא יודע ... לי הייתה תעודה של משרד הבריאות שבלעדייה לא יכולתי לעבוד בבית חולים כמאבטח, ואני לא חושב שהעבודה שלי הייתה למעודפת. אם הם אומרים שכן, ניתן לברר זאת במשרד העובודה.
לא יודע ... לי הייתה תעודה של משרד הבריאות שבלעדייה לא יכולתי לעבוד בבית חולים כמאבטח, ואני לא חושב שהעבודה שלי הייתה למעודפת. אם הם אומרים שכן, ניתן לברר זאת במשרד העובודה.
M maria987 New member 1/12/05 #5 תודה נבדוק את זה. פשוט הבחור שהעביר את קורס האבטחה אמר שאנחנו נחשבים למאבטחי מוסדות חינוך, שווה לנסות. אין לי מה להפסיד.
תודה נבדוק את זה. פשוט הבחור שהעביר את קורס האבטחה אמר שאנחנו נחשבים למאבטחי מוסדות חינוך, שווה לנסות. אין לי מה להפסיד.
M maria987 New member 7/12/05 #7 מתברר שלא אבטחת מוסדות חינוך לא נחשבת כמועדפת מיולי או אוגוסט 2004. אז לגבי זה לא טופס.