שבת שלום אני נפרדת ממכם ליום שבת כי אני שומרת שבת אז שבת שלום לכולם!!!
T TheMoonLight New member 19/8/05 #1 שבת שלום ../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif אני נפרדת ממכם ליום שבת כי אני שומרת שבת אז שבת שלום לכולם!!!
שבת שלום ../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif אני נפרדת ממכם ליום שבת כי אני שומרת שבת אז שבת שלום לכולם!!!
B BacKarin Street Girl New member 19/8/05 #2 שבת שלום../images/Emo24.gif אה אמממ, למה פתחת הודעה חדשה? ההיית יכולה לנצל"ש
R RoRiL New member 19/8/05 #3 שבת שלום לכולם../images/Emo16.gif../images/Emo77.gif רוצים משחק קטן? אני נותנת שורה משיר של קלי, ואתם צריכים לנחש איזה שיר
שבת שלום לכולם../images/Emo16.gif../images/Emo77.gif רוצים משחק קטן? אני נותנת שורה משיר של קלי, ואתם צריכים לנחש איזה שיר
R RoRiL New member 19/8/05 #4 והשורה../images/Emo9.gif../images/Emo77.gif How do you cry when every tear you shed
M Miss Independent New member 19/8/05 #5 היה אפשר לנצל את זה...../images/Emo3.gif כי זה לא כ"כ קשור לנושא הפורום :X בכל מקרה, להתראות,שבת שלום [כמה זמן לא אמרתי את זה O: ] ואממ....נניח שתראי את זה .
היה אפשר לנצל את זה...../images/Emo3.gif כי זה לא כ"כ קשור לנושא הפורום :X בכל מקרה, להתראות,שבת שלום [כמה זמן לא אמרתי את זה O: ] ואממ....נניח שתראי את זה .
T TheMoonLight New member 21/8/05 #6 חחחח חאני באמת לא יודעת למה פחתי הודעה חדשה.. אולי בגלל שאני חדשה בפורום ואני בקושי יודעת איך משתמשים בו.. =]
חחחח חאני באמת לא יודעת למה פחתי הודעה חדשה.. אולי בגלל שאני חדשה בפורום ואני בקושי יודעת איך משתמשים בו.. =]