שבת שלום

שבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

שלום לכולן\ם. קצת דומשתיקה ממני. אתמול בבוקר עשיתי בשעה טובה את בדיקת מי השפיר. האמת , לא כואב אבל מלחיץ פחד. כבר כמעט יום וחצי אני במיטה אז קמתי קצת להתאורר. בהמשך לדיון מיום רביעי. גיסי התקשר אתמול ודיבר עם בן זוגי. אמר שהוא מתקשר על דעת עצמו ולא בשליחות של אף אחד. הקטע!! בקיצור!! סיפרתי לכן על השמות בהם כינו אותי הוריו ועל כך שהוא הלך לבשר להם על החתונה (לבדו)בשבת שעברה. הם פגועים
השחקנים מהבימה, הפכו את הקערה על פיה והם פגועים מזה שלא באתי איתו ובזה זילזלתי בהם והתנשאתי מעליהם. כאילו לא היה כלום קודם וסתם כך בא לי להבריז. גועל נפש. בכל אופן , סיכמנו שנינו שבשוע הבא כשנלך למסור להם הזמנות, אני אבוא איתו בתור דוגמית של גוש קרח מאלסקה. האם מאוחר מידי מכדי לברוח לקפריסין

שבת שלום סיגל!

קודם כל אני שמחה שהבדיקה עברה והיא כבר מאחוריך... לגבי ההורים שלו, אולי תלכי (גוש קרח מאלסקה) ותוך כדי שהייה אצלם תנסי קצת לשבור את הקרח (אני יכולה לצרף לך דוקרן של קרח
) ואולי תנסי להתחיל דף חדש איתם.... אולי עדיין יש סיכוי שתצליחי להתחבר אליהם ואיתם?

הגנובה

New member
היי סיגלי!!

טוב לדעת שאת מרגישה טוב ושהבדיקה עברה בשלום
נראה לי שכל מה שלא תעשי - את לא בסדר
הם ימצאו טעם לפגם בכל מעשה שלך... גם זה מוכר לי
תעשי מה שנראה לך הכי נכון
- ושכולם יקפצו
שבת שלום

שיבוצים

New member
הי סיגלי

סיגלי תזכרי שאת והם באותה קלחת בשנים הקרובות, אז מציע למרות שלא בא לך והם מגעילים וכו´ לשחק אותה להתנהג כאילו הכל היה נהדר וכו´ תזכרי הכל משחק (שהוא כשלעצמו יכול להיות כיפי) אז קדימה למשחק הגדול.

bertap

New member
שמחה בשבילך שעברת הבדיקה

ואני תקוה שהכל יעבור בשלום

בולי27

New member
סיגלי!!!! שיהיה בשעה טובה../images/Emo13.gif

העיקר שהבדיקה מאחורייך! עכשיו אתם כבר יכולים לספר את החדשות לא?

בוקר נהדר לכולן\ם../images/Emo15.gif

נורא קשה , אם בכלל לשבור את הקרח אחרי שנאמר עלייך שאת עקרב צהוב שנאמר על בן זוגך שהוא עוד ילד מכדי לדעת מי אני. האנטי מאוד גדול. אנחנו יותר מידי עצמאיים מכדי שגורלנו יהיה קשור בגורלם. תמיד זה כך, גם עם הורי - בא לנו הולכים, לא בא לנו, לא הולכים. אני קוראת את כולן בפורום , מה זה "חובת התייצבות"???????? כולנו אנשים בוגרים מעל גיל 18 ואין מקום לסחטנות ריגשית. אני חייבת לומר לכולכן, איך שתרגילו את החמה, החם, הגיסה וכו´ כך יהיה לכם קל יותר וכולם יתרגלו גם אם בדרך הקשה , שאי אפשר לומר לכם מה לעשות. נכון ששבתות זה זמן משפחתי אך זה גם זמן התא!! המשפחתי של כל אחד מאיתנו. מס´ אנשים מצומצם מאוד יודע שאני בהריון ואנחנו נספר, לאט לאט. מודה לכולכן, שבוע נהדר לנו!!

למעלה