איך עבר לכם השבוע? טס. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? אני משחק בליגת כדורגל לחובבנים וחזרנו מ 3:0 ל 4:3 )) מה הדבר הפחות נעים שקרה לכם? הגישו לי אתמול בירה מדוללת!!!!!!! ו....................... מה התוכניות לשישי שבת? היום חברי הולכים לאיזה מסיבת בגדי ים או משהו בצרעה.. מתלבט אם ללכת או להרקב בבית ומחר יםםםםםםםםםם שיהיה לכולם אחלה סופ"ש!!
כיף לחזור לעניינים השבוע עבר עליי בעצלנות ובחוסר מעש מוחלט וזה בדיוק מה שאני אוהבת!!!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע זה שהייתי בים עם חבר שלי ועוד כמה חבר'ה. תפסתי אחלה צבע, שתינו אחלה אלכוהול, צחקנו כמו שלא צחקנו כבר הרבה זמן ובקיצור- עשיתי חיים! הדבר הפחות נעים זה שרבתי עם חבר שלי היום וזה עלה לשנינו בלא מעט דמעות ועצבים... היום בערב אני כנראה אצא עם חברות ומחר רק אלוהים יודע...
כאן משעמם. דבר טוב שקרה לי השבוע: אני מרגישה טוב יותר, פיסית. דבר פחות נעים: טוב יותר זה לא מספיק, אפילו לא מתקרב ל"טוב" להתבטל... לנוח.... לסיים לתרגם איזה מאמר... בטח מתישהו נראה שרק 3...
השבוע עבר מצויין... הדבר הכי טוב שקרה השבוע - יום חמישי עם בייבוש שלי הדבר הפחות נעים - קיבלתי דוח חניה... בקטנה תוכניות לשישי שבת - אתמול הייתי בים, בערב יצאתי למסיבה היום הייתי בים ובערב הולכת להופעה של עברי לידר המדהים ואח"כ עם בייבוש... שיהיה שבוע טוב