שבת שלום

Lir האחת

New member
שבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

איך עבר לכם השבוע? מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? מה הדבר הפחות נעים שקרה לכם? ו....................... מה התוכניות לשישי שבת?
סופ"ש נעים

שבת שלום :)

איך עבר לכם השבוע? טס. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? אני משחק בליגת כדורגל לחובבנים וחזרנו מ 3:0 ל 4:3 :))) מה הדבר הפחות נעים שקרה לכם? הגישו לי אתמול בירה מדוללת!!!!!!! ו....................... מה התוכניות לשישי שבת? היום חברי הולכים לאיזה מסיבת בגדי ים או משהו בצרעה.. מתלבט אם ללכת או להרקב בבית ומחר יםםםםםםםםםם :) שיהיה לכולם אחלה סופ"ש!!

Lir האחת

New member
בירה מדוללת??

פיכס. יש מקומות שעדיף לקנות בהם בירה מבקבוק, לא?

כן, ביקשתי שיחליפו....

אבל בכל זאת זה לא איזה בר בעכו... זה בנמל ת"א 22 שקל לחצי ליטר, לא מצפים לקבל מדולל!!

Zoharrr

New member
צרעה זה דקה מהבית שלי!

אתה גר באזור?או שהמקום הזה הפך לחתיכת מקום למסיבות...

pain is MY love

New member
שבת שלום לכולם!

כיף לחזור לעניינים :) השבוע עבר עליי בעצלנות ובחוסר מעש מוחלט וזה בדיוק מה שאני אוהבת!!!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע זה שהייתי בים עם חבר שלי ועוד כמה חבר'ה. תפסתי אחלה צבע, שתינו אחלה אלכוהול, צחקנו כמו שלא צחקנו כבר הרבה זמן ובקיצור- עשיתי חיים! הדבר הפחות נעים זה שרבתי עם חבר שלי היום וזה עלה לשנינו בלא מעט דמעות ועצבים... היום בערב אני כנראה אצא עם חברות ומחר רק אלוהים יודע...

זכוכיות

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

כאן משעמם. דבר טוב שקרה לי השבוע: אני מרגישה טוב יותר, פיסית. דבר פחות נעים: טוב יותר זה לא מספיק, אפילו לא מתקרב ל"טוב" :( להתבטל... לנוח.... לסיים לתרגם איזה מאמר... בטח מתישהו נראה שרק 3...

Goodie

New member
שבת שלום ושבוע טוב ../images/Emo13.gif

מה התוכניות? מקווה למצוא מישהי שאהיה המפנק הרשמי שלה

שבת שלום ../images/Emo13.gif

השבוע עבר מצויין... הדבר הכי טוב שקרה השבוע - יום חמישי עם בייבוש שלי הדבר הפחות נעים - קיבלתי דוח חניה... בקטנה תוכניות לשישי שבת - אתמול הייתי בים, בערב יצאתי למסיבה היום הייתי בים ובערב הולכת להופעה של עברי לידר המדהים ואח"כ עם בייבוש... שיהיה שבוע טוב

למעלה