שבת שלום..

  • פותח הנושא ju100
  • פורסם בתאריך

ju100

New member
שבת שלום..../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

שבת שלווה..אומנם חמימה.. יש פתרונות: בים להיות! או במזגן בבית..(1.35 שח לשעה בערך) ו..
קר..ו
3 צבעים..וכמובן
אננס.. אוף..כמה חם..
 

טומי*

New member
../images/Emo9.gif שבת שלום ......./images/Emo70.gif

עכשיו חזרתי מב"ח שניידר שליד בלינסון, שם מאושפז במצב קשה בן של חברים שלי. הילדון בן 10 נפגע אתמול אחה"צ כשנסע על האופניים, נפגע מרכב שבא ממולו. הוא מחוסר הכרה מונשם עם פגיעת ראש קשה. מה אגיד לכן/ם טרגדיה של ממש...כנראה שכל התשדירים שיש ב TV לא מספיקות, כשהילד יוצא לרכב על אופנייו ללא קסדה. שבת שלום לכולן/ם
 

עב

New member
פחחחחד

פשוט מפחיד! זהירות, זהירות ושוב זהירות... איחולי החלמה לילדון.
 

ברק 188

New member
מאזן האימה - ושמרתם לנפשתכם.

עשרה בני אדם נהרגו השבוע בתאונות דרכים שאירעו בכבישי הארץ. מתחילת השנה נהרגו בכבישים 272 בני אדם לעומת 231 בני אדם שנהרגו בכבישי הארץ בתקופה המקבילה אשתקד. וידיעה שמתפרסמת זה עתה רוכב אופנוע נפצע קשה בכביש פלמחים.
 

ברק 188

New member
שבת שלום

והנה אנחנו מדסדסים בנושא וטמי עם החדשות שלו ...אין מלים למצבים כאלו. אני מצדי שיעכפו אותי כולם רק שיתנו לי להגיע הביתה בשלום כנאמר במשפט "מוטב להפסיד רגע החיים האשר את החיים ברגע ju בחרתי לשבת את כל הצבעים .
 

ישרון

New member
ואצלנו השבוע כל העמק בדיכי../images/Emo7.gif

עמק חפר עבר השבוע טראומה אמיתית ,האוטובוס של סיום שנת הלימודים מלווה אותנו קשות,החל מהורי הניספים המשך בליווי של משפחות הפצועים ובתפילה להחלמתם המלאה,לצערנו יש מבניהם שעדיין נאבקים קשות ,וכלה בנהג האומלל שהסיע את ילדנו במשך שנות דור וניקלע לתאונה המחרידה הזאת (מצטער אם מאכזב את כל תאבי הנקם לדעתי גם הוא מסכן)ומה שלא תהייה תוצאת החקירה והמשפט הוא ימשיך להתגורר באזור ואם לא ניפגוש אותו על ההגה ניפגש עימו במכולת ובקולנוע. איחולי החלמה לכל פצועי התאונות מי יתן וניראה פחות ופחות מכגון אלה.
 
למעלה