שבת שלום

oDardasiTo

New member
שבת שלום../images/Emo70.gif

היי! קוראים לי הדס ובקרוב אני בת 20. אני חיילת ורציתי לשתף אתכם ולהתייעץ איתכם בקשר למספר דברים. מכיתה י"א הייתי חונכת של ילד עם פיגור קל-בינוני חנכתי אותו במשך שנתיים. הייתי מטיילת איתו, משחקת איתו, עוזרת לו בשיעורי הבית ובתרגול של מוטוריקה , שפה והצלחתי ללמד ותו לספור עד 10! אני חיילת כבר שנה ולא יצרתי קשר עם הילד ומשפחתו- האם לפי דעתכם וידיעתכם הוא יזכור אותי? והדבר הנוסף הוא : לאחר שיחרורי שקלתי לחזור לחנוך ילדים עם פיגור- מה עליי ללמוד על מנת שאוכל לעבוד עם אוכלוסיה זו?

עמיקםרז

New member
היי הדס

שלום הדס, אני סבור שילד עם פיגור קל-בינוני בגיל בית ספר עשוי בהחלט לזכור אותך, אבל זה כמובן תלוי בסופו של דבר ביכולות שלו, ואלה משתנות מאחד לשני. אם יש לך עניין ליצור קשר איתו, אני סבור שכדאי לנסות. קודם כל אני חייב לומר לך שלפי מה שכתבת אני מתרשם שאת מאוד מתאימה לעניין, ושהחניכה של ילדים עם פיגור ככל הנראה ממלאת אותך סיפוק. אז לכי על זה, כי עוד לפני הלימודים חשוב שתהיה לך גישה לעניין, וכנראה שיש לך. באשר ללימודים הפורמאליים, נראה לי שחינוך מיוחד הוא התחום המתאים. תחומים נוספים שעשויים להתאים הם מקצועות פארה-רפואיים כגון ריפוי בעיסוק וכיו"ב. יישר כוח ובהצלחה!! שבת-שלום, עמיקם

למעלה