שבת שלום

V e g

New member
שבת שלום../images/Emo70.gif

מוזמנים להעלות המלצות לגבי מוסיקה טובה ששמעתם לאחרונה או כל דבר אחר. אני אולי אעלה משהו בהמשך לייטר

V e g

New member
ובינתיים

הנה אחת הזמרות שאני הכי אוהב בגירסא קצת...אהמ לא שגרתית

Knives Out

New member
Aqualung

זה ישמע דפוק, אבל אני ממש אוהב אותו. פופ שקט, פשוט ורגוע.

Knives Out

New member
אופס, חשבתי ששירשרתי להודעה הראשונה

אתה והדאבל פוסטים שלך..

scooby4

New member
אז מה רק בנלי פורטדו?

לאקוולנג יש חומר מעולה, אבל רק האלבום הראשון באמת עשה עליי רושם.

Latisia

New member
שאבת שאלום../images/Emo197.gif

אני ממליצה בחום על t-rex. להקת גלאם רוק משנות ה70 משעשעים במיוחד. חה הגעתי אליהם בעקבות חיפוש אחר הפס קול של סרט "בילי אליוט" חחח.. אהבתי במיוחד את:Children of the revolution, Cosmic Dancer,Ride A White Swan ואת get it on. ממליצה לעבור את סוף שבוע עם שמיכה, קפה חם, ספר טוב והמון מוזיקה טובה! ככה אני מתכוונת בכול אופן! בע יורד פה כבר כמעט יומיים גשם אוך.

פוֹלי

New member
אוח... בילי אליוט...

יש לי אותו בדיוידי, הייתה לי תקופה מסויימת שהייתי רואה את הסרט הזה לפחות פעם בשבוע. סרט משובח ביותר, פסקול חביב ביותר, אכן משופע בטי-רקס, קלאש ועוד כל מיני להקות סבנטיז כיאה לתקופת הסרט. מומלץ למי שיכול לשכור.

Latisia

New member
כן חה לונדון קולינג../images/Emo99.gif

היה לי אותו בארץ בקלטת, מוקלט מהיאס. ידעתי את הסרט בעלפה חה.(=

dresner

New member
השתגעת?!

לעבור את הסופ"ש מתחת לשמיכה עם קפה חם?! ואיפה בדיוק הגשם באמצע חודש אוגוסט? אנחנו חיים במזרח התיכון אז אני מציע לך פשוט להחליש את המזגן כי נדמה שהוא נותן את אותותיו עלייך יתר-על-המידה....

Latisia

New member
חחחחח...

כן בערך כול הקיץ היה מלווה בגשמים, אבל בזמן האחרון ממש מרגישים את החורף! נו סאני דייז אנימור! :/

Latisia

New member
אוי כה יפה שם...

הייתי שם לפני 4 שנים בערך והיה ממש קר. זכור לי במיוחד יום אחד שהייתי באזור המזחים והתחיל לרדת גשם נורא אז הסתתרתי תחת איזה סחחה של איזה דוכן. היה נחמד.(= עיר מקסימה! הייתי מתחלפת איתך (=

michael meiri

New member
המלצה והלצה

איזה מישהו רשם שיש קומונת סוניק יות', אז אני ממליץ על האלבום goo שלהם שלדעתי הוא האלבום הכי טוב שלהם by far ולהלצה: יום אחד מישהו נכנס לפאב בקומה האחרונה של מגדל מאוד גבוה, יושב על הבאר ומתחיל להוריד בירות, לפתע קם, קופץ מן הבניין שכאמור הוא מאוד גבוה וחוזר כעבור חמש דקות לפאב וחוזר על תהליך זה כמה פעמים. בא אליו מישהו ושואל אותו בהתרגשות "ואוו איך אתה עושה את זה?!" "זה עניין פשוט של פיזיקה" עומה לו האיש "הבירות מחממות אותך ואז אתה צף כל הדרך למטה" האיש ששאל מתיישב על הבאר מוריד כמה בירות קופץ מהפאב ונמעך. לפתע הבארמן אומר לאיש שאמר לאיש לעשות את זה "אתה יודע, אתה ממש ניבזי שאתה שיכור סופרמן". וזהו

lifahead

New member
חחחח גם לי יש בדיחה!!

שני חיזרים יושבים בבר. חיזר א' : "כהטעויכןוכןגכןגלדגס9ןםהםהלעלעפגב0ר'גג''גג'" חיזר ב': " וואו אתה ממש שיכור."

DOCTOR ROBERT

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם כבר הלצות:

בדיחה שאביתר בנאי סיפר בהופעה אחרונה שלו בירושלים: חילוני אחד נוסע לתומו ברחובות ת"א מנסה ביאוש רב לחפש לעצמו מקום חניה. אתם יודעים איך זה ת"א בקטע של חניות . הוא ככה מתקדם מתקדם לו איזה חצי שעה ואז הוא ככה מיואש אומר - " אלוקים, אבי שבשמיים, אנא ממך תסדר לי איזה חניה ואני אעשה הכל בשבילך, אני אקריב קורבנות , אני אחזור בתשובה באמונה מלאה,אניח תפילין, אקום למקווה כל בוקר, אלך לבית כנסת לכל תפילה, אצום כשצריך,אשמור על כל תרי"ג מצוות..." . ממשיך להתקדם לו עם הרכב , אחרי איזה 12 מטר הוא מוצא חניה !!! ואז הוא ככה מסתכל לשמים , מניף אצבע למקום החניה ואומר " זה בסדר, הסתדרתי..."

למעלה