שבת שלום? NOT. שבוע טוב? YEP

שבת שלום? NOT. שבוע טוב? YEP

אז ככה. אחרי הזוועה שעברה עליי ביום ששי האחרון, בו ניסיתי לשלוח סיכום שבת ארוך ומקיף.. ולצערי הוא לא עבר, החלטתי היום לעשות את זה שוב. כן, כן, לכתוב את כל ההודעה הארוכה הזאת שנית. בואו נקווה שזה יילך הפעם. מחזיקים לי אצבעות? תודה. (מאי, אצבעות, תורידי ת´ידיים מה..
)
הודעות השבוע
ח´ ח´ ליובבון על המדריך שכתב. אני מחכה להמשך המדריך לפני הכנסתו לפנתיאון הפורום - המאמרים. כנס לאקשן. שרשור החתונה (יש לאמר שרשורי) עשה שוב מהומה שלמה. אני מאמין שבעוד כמה חודשים הוא יעלה שוב. ככה זה. אנשים באים ואנשים הולכים... אז תתכוננו. france telecom boulg פרץ לחיינו בסערה עם סיפור הגרפיטי שלו. חבל מאוד שעדיין קורים כאלה דברים. דרך אגב, עוד לא סיפרת לנו מה קורה עם הגרפיטי האחרון שנשאר..? אמיר הייטנר ממשיך לספק לנו כתבות, וטוב שכך. ושוב, שיהיה בהצלחה עם הזיווג החדש.
סקר השבוע
אמנם השנה היא שנת 2002, וכבר יש אינטרנט, צ´טים, מועדונים, בתי קפה, צ´טים קוליים, גיי בארז, ומודעות בעיתונים, אבל מסתבר שגן העצמאות נשאר מקום מפגש משמעותי בעיניי הרבה מאיתנו. כמעט שני שליש מחברי הפורום הצהירו שהם הולכים לגן העצמאות, או הלכו אליו בעבר, או רוצים ללכת אליו בעתיד. 8, לעומתם, אמרו שהם לעולם לא יילכו לשם. השאלה היא אם הם אומרים שהם לא יילכו לשם אחרי שביקרו במקום או לא. בכל מקרה, גן העצמאות עדיין חי ובועט, מסתבר. ולחברי הפורום שעדיין לא ביקרו במקום והיו רוצים - רק קחו בחשבון שהמקום הוא לא הכי נחמד בעולם. ותמיד עדיף ללכת לאיזה גיי באר. מבחינת היציאה מהארון, זה היינו הך, ומבחינת האווירה, אין מה להשוות. הסקר החדש עולה בעקבות סיפור המין הלא מוגן. השאלה - האם אתה נזהר ? כולכם מוזמנים לענות על הסקר.
ציטוט השבוע
בפינת המורה זוכה יפעת על המשפט האלילי "אוהבת אותך, תתנהג יפה ואל תעשה בושות".
פינת הריגול א´
הפעם זוכה בכבוד המפוקפק m. חביבת הקהילה. מסתבר שלבחורה, למרות כל מה שיש לה לאמר, אין הרבה מה לרשום בכרטיס האישי שלה. אפילו לא את שמה. הנ"ל מזהה את עצמה בכרטיס כ m, והמידע שהיא מספקת הוא שהיא בחורה. על זה מפצה הציטוט "אין סיבה טובה דיה להפסיק לאהוב". אבל מאי יקירתי, ככה לא בונים חומה. דירוג הכרטיס:
מספר הודעת בפורום: 136 הודעה אחרונה: לפני שבע שעות ועשרים דקות. הודעה ראשונה: 23/10/01. הנ"ל הוזמנה לפורום בפנייה של הטרמפיסט כדי לחזק אותו בדבריו. לצערו, היא לא הסכימה איתו. ומה עוד? איפה ההמלצה השבועית?
פינת הריגול ב´
הפעם נפנה את מבטנו לפורום אופנה, בהנהלתה של חברתי היקרה לילי נמר (ואני גם לוקח את הקרדיט על כניסתה למערכת הפורומים של תפוז, לשמחתי). ולמה בכלל שזה יעניין אותנו? א. כי הומואים מבינים באופנה. ב. כי מה רע לפטפט עם קבוצת בנות על מה יותר שווה - קסטרו או זארה?
ימי הולדת
השבוע חגגנו יומולדת ללירוי ול New Guy, שלצערי לא היה כאן כדי לקבל את ברכתי.. אז אני חוזר ומאחל לשניהם יומולדת שמיייייייייח עד מאוד, ולירוי - אנחנו מחכים לסיכום החגיגות המובטח !
הודעות מערכת ושאר ירקות
המצב עדיין רע, הודעות עדיין נמחקות, אבל העניין עדיין בטיפול ואני מקווה שבקרוב נוכל לשכוח מכל צרות המערכת. שימו לב שדפי הפורומים ירדו לשישה - והדפים עוברים לארכיון בקצב מהיר יותר. הסיבה? כדי לחסוך במשאבים של המערכת, ולהקל על הגלישה. לכן שוב חשוב להזכיר לשרשר, כדי למנוע מצב של דחיקת דפים לארכיון. בקרוב הפורומים יעברו שינויים מסויימים - כתובתם תהיה קלה יותר מהנוכחית, והם יכללו עמוד בית לכל פורום. הצעות, רעיונות ודיעות לגבי מה לעשות בעמוד הפורום ובכלל, יתקבלו בברכה. מפגש אשכול הגאווה מתחיל להראות בקצה האופק - ואני חוזר ומבקש ממי שרוצה להיות מעורב בהכנות ליצור איתי קשר. בקרוב תקבלו כולכם מיילים בנוגע למפגש, אני מבקש שכל אחד ימצא חמש דקות כדי לענות על המייל, זה מאוד חשוב שנדע מי מתכנן לבוא ומה אנחנו רוצים שיהיה שם בעצם.
לקבלת המוצץ המסדר יעמוד דום
חברי הפורום החדשים : בניי, לוטוסית, אניגמה, france telecom boulg, יובבון, דניאל, SBK: ברוכים הבאים !
פינת הקוריוז
למי שזוכר את השאלון "האם אתה הומו" ששמתי לו קישור כאן לפני כשבועיים, רק עכשיו שמתי לב שבסוף השאלון מופיעה סטטיסטיקה ע"פ השאלון. בשאלון השתתפו כמאתיים אלף איש - והתוצאות מאוד מעניינות. לעיונכם. ועוד הודעה קצרצרה - החל מהשבוע הסיכום השבועי יופיע במוצ"ש או ביום א´ בבוקר. שתדעו. בברכת בוקר טוב, שבוע טוב, שנה טובה..... גיא

.m

New member
לבנות חומה?

למה לבנות? בוא ננסה לשבור כמה חומות
... ותיקון קצר - למרות קשריי העבותים לטרמפיסט, לפורום הגעתי דווקא אחרי לחץ פיזי מתון ממרקו, איש יקר לא פחות...
mai (שממילא מזדהה בשמה, בסוף כל הודעה
)

OMO

New member
אני? אישה?

בנוגע לשאלון של האם אתה הומו אז רק עכשיו עשיתי את המבחן הזה (57%) סבבה אחר כך עשיתי את מבחן המוות (11 ליולי 2059, עם סבירות להתקף לב) סבבה ואז עשיתי את מבחן ה"בוא נראה אם נגלה את מינך" והם כתבו לי שאני בטוח אישה!!!! מה זאת אומרת??? חוצפה! אני נורא נעלבתי אני רוצה לערער, אני מאוד גברי מה קרה להם? סתם עצבן אותי...

MARMELAD

New member
דרך אגב

שימו
שבקישורי הפורום מופיעים כל סיכומי השבוע... החל מהראשון. לשעת נוסטלגיה.

MARMELAD

New member
ההסבר:

מאחר ולא היה לי מקום אחר לשרשר, קישרתי לכאן את ההודעה על כך שסיכומי השבוע נמצאים בקישורים. זה הכל. קצת חדשות. יש כאלה שזה יעניין אותם לדעת.
בסדר???

למעלה