שבת שלום

אורית502

New member
שבת שלום

יש לי חברה שחלתה בסרטן הלימפה. אין לה מחשב.והיא לא גרה קרוב אלי. שאלות שלה : האם אני (אורית ) יכולה לבחור עבורה רונים? (4) על מנת לבדוק את הדרך להחלמה . וכן לדעת מה הסיבה למחלה . ומה המקבילה לסרטן הלימפה ? (כלומר לכול מחלה פיזית יש ביטוי נפשי , אם אפשר לדעת מהו) ושאלתי שלי - האם אפשר לעשות לה קשירה לגבי הבריאות? תודה מראש שבת שלום .

שלום אורית

תשאלי עבור החברה את שאלותיה ותפתחי מתוך התכוונות אם התשובות יצאו במקרה לא רלוונטיות, מה שלא נאה לי סביר אז אומר לך כבר אנרגטית - בלוטת הלימפה המגן... האמת שהמקובל להצביע על צאקרת הגרון (מיקומה בגוף הפיסי של בלוטה זו) כעל אחראי בעיקר לנושאי תקשורת בין האדם לרגשותיו ובין האדם לסביבתו אך לאחרונה נחשפתי לשלב נוסף בתהליך הרוחני האישי שלי, בהקשר לריפוי וברמה של אינטרנט אני יכולה לאמר שהנקודה של צקרת הגרון היא מרכז פיקוד מאוד חשוב בגוף.. שאחראי לשמונה תפקודים בגוף ויש לבלוטה השפעה על איזון הורמונלי ובכלל... בקיצור מדובר בחוסר בשקט..ואיזון. שתשאל את השאלה ואת תפתחי מתוך התכוונות בקיצור....איחולי בריאות והחלמה

rogali

New member
שלום אורית../images/Emo20.gif

הביטוי הנפשי לבעיות בבלוטת הלימפה בדר"כ מדבר על בעיות בבחירה וכוח רצון , בביטוי אישי, בשיפוט וביקורת, ביכולת לקבל החלטות, כל אלו שייכות לצ'אקרת הגרון כשהשורה התחתונה בעצם זה הכנעת כוח הרצון שלנו לטובת רצון האל, שחרור מלא של רצון אישי ונתינת ההגה לאלוהות. רפואה שלמה וערב נעים

אורית502

New member
תודה רבה כבר הולכת לבדוק את שאלתה.

כיצד להתגבר על מחלתה? תיוואז' האגאלאז באקארנה. אילו מה שיצא לי מתוך הכוונות לאדם ולשאלה . תודה מראש על כול הסבר .

../images/Emo22.gif../images/Emo68.gifכיצד להתגבר על מחלתה?

תיוואז' - רון בעל קשר אמיץ עם משפט צדק..עם מעשה שיש עמו התעלות וקורבן לא פרופורציונלי האגאלאז - הברד הראשון של החורף בארצות הקור, מסמן שעכשיו לא העת לנקוט בעשיה..יש להמתין לכך שהעונה תעבור בתוך הבית החם, ולהגיף את התריסים באקארנה - הרמוניה נשית, איזון שיביאו להפריה ופוריות..רון הקשור לאדמה... החברה שלך צריכה לבוא כעת מקבלה ולא מהתנגדות לראות במחלה אתגר ולא מכשול להביט פנימה ולא החוצה בריאות ואושר....

אורית502

New member
בוקר טוב לאונרדו האחת

כאשר פתחתי עבורה את הרונים לא ממש הבנתי את משמעותם אך הייתה לי תחושה של משהו חזק בעצם מתשובתך הבנתי כי היא צריכה עכשיו "לתת לעצמה" כבר חודש אני מנסה להביא אותה למודעות של נקודה הזו לאט , להביט פנימה וכ"ו מקווה שלאחר שתשמע מהרונים אולי משהו יזיז אצלה את הרצון "לתת לעצמה" . כהרגלך נתת כיוון טוב והרבה תודה על תשובתך המהירה. ותודה לכול מי שהגיב. בשמה ובשמי.

אההם....../images/Emo68.gif

לא לא שכחתי, רק שהיה לי וירוס בטן...כזה עם הקאות ובלאגן ועכשיו מתארגנת לסדנאות חוגים (עבודה בשכר כזה...) וחובות..שאף הם נדחקו לפינה אגיע גם לפורום.....

אוקי...

1. את יכולה להוציא עבורה, אבל הכי טוב אם היא תבחר. אם את יכולה תדפיסי לה את הרונים ותני לה לבחור ארבעה. 2. סרטן הוא מחלה יינית, של חולשה. הלימפה היא חלק ממערכת החיסון ולכן עלי לשאול - האם רק במערכת הלימפה יש לה סרטן? הייתי מחפשת את המשבר שהחליש אותה ומטפלת בתחושות ייאוש שהיא לא ביטאה, בתור התחלה. כמובן שקשה להעריך כשאני לא מכירה אותה, אז זו יריה באפלה... 3. אפשר. הייתי שמחה אם היא היתה יכולה לבחור רונים. הצלחה..

אורית502

New member
תודה עומר

אבדוק איתה וכאשר תיהיה לי תגובה אפנה שוב בשמה. ערב טוב .

למעלה